מה דעתנו על הפרק של השבוע?

riktal

New member
מה דעתנו על הפרק של השבוע?

אני אישית מאוד אוהבת את הפרק הזה. הפרק מאפשר סוף סוף לגלות את הגיל האמיתי של שון וגאס (שהוא, אם עושים חישוב מאז שהם סיימו את בית הספר - 31). אהבתי בפרק ששון לא יודע איפה נמצא כל דבר בבית הספר ונקרעתי מצחוק כשגאס שואל אותו אם הוא בטוח שהוא למד בבית הספר הזה. אני גם אוהבת את הסוף של הפרק, כששון מודה בפני אביגייל שהוא קפא בגלל שהוא אהב אותה כל כך ומה היה יכול להיות ביניהם אם זה לא היה קורה. מה עוד? הפרק הזה צולם ראשון בזמנו והוא היה אמור להיות הפרק שפותח את העונה, אבל בסוף הפרק "רוחות רפאים" פתח את העונה. גם בפרק הזה לא מופיע הילד ליאם ג'יימס (שמשחק את שון בצעירותו), אבל עדיין אין לי תשובה מדוע הוא לא שיחק. תהיה לי תשובה בקרוב.

enigma14

New member
אני יכולה לנחש למה הוא לא שיחק

קודם כל גאס כבר אמר בן כמה הוא בפרק עם השכן הסחטן שנרצח שדיבר עם ההורים שלו ("אני בן 29 ואני יודע שאתם נשואים 28 שנה" חחח)ובקשר לליאם ג'יימס זה פשוט הוא לא השתלב בעלילה.בפרק הראשון אמרו שההורים של שון התגרשו שהוא היה בי"ב אז קטע של שון בן ה-9 לא משתלב וכנ"ל עם הפרק השני שמדבר על דברים שקרה להם בתיכון

riktal

New member
זה נשמע הגיוני

אבל אני עדיין חושבת שיש בזה יותר, שהיתה סיבה שהילד לא שיחק בשני הפרקים הראשונים והם פשוט נאלצו לשלב את זה בסידרה. קניתי את העונה השלישית, אבל אני עדיין רואה את העונה השניה. ברגע שאתחיל עם העונה השלישית, אולי אמצא שם תשובה לשאלה לאן הוא נעלם. אם אגלה - אתם תהיו הראשונים לדעת!

למעלה