*בוקר אור אנשים,,,,הופנתה אלי שאלה לעניין ,,,
ה''מטוטלת. אנסה להאיר את הנושא מזוית הראייה שלי. כלומר;אין אני אתייחס לכמה דברים שכתובים כאן כלשונם. מהסיבה הפשוטה,שהפורום הזה ענינו והנושאים בו ברורים למי ששותף לדיונים בו. עוסק אני כבר שנים רבות בנושא ה''מטוטלת''. הן כטיפולים הולסטיים והן ככלי להעברת מסרים . ולפני שאכתוב כמה מילים לכך,אצטט ברשותכם משהו שהעלה כאן ינוקא. ציטוט; , כי כל מה שהתאמת נסיונו כגון אלה, גם אם ההיגיון אינו מצריך אותו, מותר לעשׂותו, כי הוא משום רפואה ונחשב בגדר תרופה כמו החומרים המשלשלים. אתה המעיין, הבן אפוא את הנפלאות האלה מתוך דברַי ושמור אותם כי לִוְיַת חן הם לראשך וענקים לגרגרֹתיך (משלי א', 9)." כלומר דברים שהם לרפואה , גם אם אין להם סיבה הגיונית (אלא סיבות מיסטיות וכדומה) והתאמתו מניסיון - הם מותרים ואין איתם בעיה. כמובן בעבודה זרה ממש אסור להתרפא מכל מה שקראתי כאן להסברים כאלה ואחרים. זה הציטוט,הוא המקובל עלי. כלומר; כל מה שיכול ,לעזור,להקל ולרפא את האדם הוא חיובי,מבחינתי. והצטוטלת ,האם היא כלי גם לניחוש? כן,,,בהחלט,,,אבל תלוי מי עושה בכך שימוש ואיך הוא עושה זאת. כוונתי שיש כאלה העושים בכך שימוש כמשחק,,,ולבני העשרה, זה ממש יכול להזיק. איני יודע בוודאות האם המטוטלת היא מעלה דברים מהתת-מודע, כי ישנם מבחר של אפשרויות. למשל;מה''אני העצמי'' הגבוע. מהספריה הקוסמית.. ובמידה ותרצו{על פי כמה דברים שקראתי כאן}מאלוהים,דרך שליחים שלו. זה ממש לא משנה. החשוב הוא להיות נקי,טהור ולא מעורב בתשובות. האם זה כלי שהוא גם לניחוש? בהחלט,,,זה ניחוש{אבל ידוע לנו על המון דברים שמסבירים לנו שהם ניחוש,אז מה?}. כלומר אני עוסק בכלי הזה,משום שבמכלול הנושאים שלמדתי במהלך מסעותי בשבילי המודעות. זה התחבר אלי הכי טוב והכי ברור. בדרכים שלכם להסברים,,,זה מה שמלמעלה בחרו עבורי כחלק מאפשרויות העזרה לאחרים. וקראתי למעלה,,,שקריסטל זה טוב לשימוש. לאיזה שימוש? לאיזו בעייה? מה יהיה צבע הקריסטל? וכן הלאה. זה ממש אינו פשוט,כי לכל מה שיהיה תלוי{או ישמש}כמטוטלת יש השלכות על מערכת הקטבים המגנטים הנמצאים בכדוריות הדם{למשל}בגוף האדם. לכן יש צורך לדעת בבירור את מבנה המטוטלת לטיפול כזה או אחר. ואני נוהג להסביר ,מהי ''מטוטלת'' בצורה זו. אתם שומעים מוזיקה בתחנה מסויימת ברדיו ואתם מחפשים תחנה אחרת,מוצאים, אבל היא נשמעת חלש. מה היינו עושים פעם? מעלים אנטנה ומיד שומעים טוב יותר. כלומר,ה''מטוטלת'' היא כעין אנטנה,למקורות עליונים. וככל שהאדם העושה שימוש בה,הוא יותר רגיש, כך הוא יקלוט יותר ערוצים. ולכן נאמר כאן כבר למעלה,שהיא עונה תשובות של כן ולא. זה ממש לא נכון. זה הבסיס שכולם מכירים אבל לא מספיק בכך. יש לה שפה משלה עם הרבה ניואנסים של תשובות,מעבר לכן ולא. לכן הייתי לוקח בערבון מוגבל מי ששואל שאלות,ומסתמך רק על כן ולא. הנה לכם דוגמא מעניית שנתקלתי בה לפני כמה שנים. נכנסתי לחנות תכשיטים לרכוש שרשרת כסף עבור אחת המטוטלות. והמוכרת ישבה שם עם חברה שלה. כאשר הם הבינו במה אני עוסק,ביקשו לשאול שאלה{אני כבר מכיר את סוגי השאלות שאוהבים לשאול אותי,וככלל איני עוסק בשאלות כאלה}. ואחת מהן שאלה אותי כך; קניתי כרטיס של מפעל -הפיס,האם אני אזכה? היות ואני מכיר את השאלות ולעיתים גם חלק מהתשובות, שאלתי את המטוטלת. נכון,,,התשובה הייתה חיובית,כלומר,כן תזכי. הן שמחו מאד. אבל הסברתי להן,שהשמחה לא משהו,למה? כי,,,אולי אתן תזכו רק ב-10 שקלים? ואולי זה יקרה בעוד חמש שנים. וכו' כלומר;על מנת להגיע למהות של שאלה מסויימת{ובטיפול זה מאד חשוב},צריך לעיתים לאחר השאלה הראשונית, לשאול עוד כ-15 שאלות משנה. וכמה שיש יותר נסיון בכלי הזה,הוא יותר אמין. ומטוטלת היא לא בהכרח חוט ומשקולת קטנה שאתם מכירים, יש לזה צורות שונות וגדלים שונים,שבשנים האחרונות אני מפתח לצורך ריפוי ואיזון. כמו כן יש לי מטוטלות מיוחדות שפיתחתי לצורך קבלת מסרים עבור אנשים. המסרים נמצאים במקורות{בכמה מקורות}שלנו. ומתוך של לפחות 400 מסרים קיימים,אני מביא לבן אדם, את המסר הדרוש לו לעת הזו לכאן ועכשיו. כל התגובות מהאנשים הם חיוביות במהלך השנים. וכן,,,,אין לי ספק שאת כל הידע והאפשרויות הגלומות בכך אני מקבל מלמעלה. אתן לכם טיפ על סוג מסויים של מטוטלת שעשו בה שימוש במיום של החוות הראשונות בהתיישבויות באמריקה. אותם אנשים רגישים שעשו שימוש בכך,היו מכונים ''המחפשים'',כידוע לכם שום חווה או בית לא יוכלו להיבנות,היכן שאין מרורות מים. כן,,,נכון,,,ה''מחפשים'' היו מוצאים את מקורות המים בעזרת, סוגים מסויימים של מטוטלות.. עד כאן בשלב זה. במידה ותרצו לשאול שאלות נוספות,אהיה איכם. במידה ותרצו לנסות לקבל מסרים,אשמח להעביר. אגב,כל יום שלישי,,,אני בשני מקומות,מעביר מסרים לאנשים בקהילה ללא תמורה. יום טוב.