מה דרגת הקושי של ?

ohashi

New member
מה דרגת הקושי של ?

BHS+Standing arabian על הקורה ?

זה תרגיל חדש שקיילה רוס מנסה להכניס לתרגיל שלה אחרי ששנתיים כמעט ולא שינתה בו כלום

cubano1

New member
אני לא שופט...

אבל פליקפלאק על הקורה שווה B
טוויטס = F

אני חושב שהשילוב של B + F הוא ללא ריבאונד ולכן נותן עשירית בונוס.

כלומר - הסדרה הזאת שווה 0.2 לפליקפלאק + 0.6 לטוויסט ועוד עשירית על חיבור ביניהם = 9 עשיריות

אשמח אם יש כאן שופטת שתוכל לאשר או לתקן

Tammie

New member
דווקא כן יש כאן rebound

חוץ מבחיבור של אלמנטים קדימה בדרגת קושי של c/d+d חייב להיות rebound כדי לקבל בונוס.
במקרה שלנו, יש rebound, החיבור הוא B+F ולכן הבונוס הוא של 0.2.

וננצל את ההזדמנות לדבר על rebound :)
זה מוגדר ככה בחוקה:
Connections with rebounding effect develop speed in one direction:
Landing (on two feet) from the first flight element with hand support followed by an immediate take-off/rebound into the second element, or Landing from the first element on one leg and placing the free leg with an immediate rebound from both legs into the second element

בעצם יש שתי אופציות:
1. נחיתה מהאלמנט הראשון על שתי רגליים (למשל פ"פ) ויציאה מיידית לאלמנט נוסף.
האלמנט חייב להיות מתמיכת ידיים, לכן חיבור של שתי סלטות למשל, לא יתן בונוס בכלל.
2. נחיתה מהאלמנט הראשון על רגל אחת, סגירה של הרגל ויציאה לאלמנט נוסף (פ"פ רגל רגל לעוד אלמנט...).

בכל מקרה, כיוון ההתקדמות של האלמנטים צריך להיות זהה. חיבור של פורבץ לפ"פ (שהיה יחסית נפוץ פעם) כבר לא מקנה בונוס כי כיוון ההתקדמות משתנה באמצע אז כבר אין rebound ולא ניתן לקבל בונוס.

cubano1

New member
תודה רבה!

יש לי חור בהשכלה בכל מה שקשור בשיפוט, הורדות, בונוסים וכו'. קראתי את הפסקה הזאת קודם בעצמי, וכמובן שלא הבנתי כלום - תודה על ההבהרות :)

זאת אומרת שחיבור של גלגלון בלי ידיים לסלטה רגל רגל לא מקבל שום בונוס? אבל אם מחברים גלגלון בלי ידיים לשתי סלטות רגל רגל אז מקבלים בונוס על סדרה אקרובטית עם 3 אלמנטים?

podko

New member
גלגל בלי ידיים+סלטה רגל רגל זה כן REBOUND

לכן הקשר מקבל 0.2
כשמדברים על אותו כיוון הכוונה לא לכיוון האלמנטים (קדימה / אחורה) אלא לכיוון ההתקדמות של הפס האקרובטי.

cubano1

New member
בלבלת אותי

חשבתי שהאלמנט הראשון מוכרח להיות מתמיכה (יד אחת או שתיים על הקורה)

ohashi

New member
האם אני מבין נכון ?

בפס אקרובטי הישן של ביילס על הקורה שהיא עדין ביצעה אותו באליפות העולם ישנו אריאל קדימה ואחריו פ"פ ופ"פ בלי ידיים מאחר והאריאל הוא קדימה אין עליו נ'ק קישור ?

והאם זאת הסיבה שהיא החליפה את הפס שלה לפ"פ ולאחריו שני פפ" בלי ידיים שכן פה היא מקבל את הקישור?

podko

New member
נדרש שהאלמנט יהיה עם תמיכת ידיים

רק כאשר מדובר באלמנט עם נחיתה על שתי רגליים. כלומר, סלטו לאחור בקירוס (למשל) לא תופס.
אלמנט שנוחתים ממנו רגל רגל יכול להיות עם או בלי תמיכת ידיים

Tammie

New member
אוקי, קראתי עכשיו את ה-newsletter האחרון

ובעצם הם כותבים שם שצריך למחוק את הדרישה שכל האלמנטים יהיו rebound.
אמממממממממ סוג של אופס

אבל למדנו ביחד על הגדרות של rebound

cubano1

New member
אז עם מה נשארנו?

מה החוקה אומרת לגבי בונוס חיבור בקורה של אלמנטים אקרובטים?

Tammie

New member
לפי מה שהבנתי (ואני לא במאה אחוז בטוחה בזה)

יש שני בונוסים שמצויין שהם חייבים להיות rebounding, השאר יכולים להיות צירוף של כל שני אלמנטים בדרגות הקושי הנתונות.....

cubano1

New member
תודה תודה!

סרטונים מעולים
רק צריך לראות ולשנן ולזכור בעל פה...

למעלה