מה דרך ההכנה של סטייק עצם ../images/Emo109.gif על האש?
שלום רב וברכות חמות וטעימות על הפורום
, בחרתי סטייקים בעובי 2 ס"מ לא מאוד שמנים. מה דרך ההכנה כלומר טמפ' בהתחלה ולהמשך הצלייה, זמן צלייה, מס' הפיכות מצד לצד ללא מרינדה וללא כל הכנה מוקדמת כלומר עם מלח גס ופילפל על beef eater discovery כדי שהבשר יערב לחיך, ולא יתקשה. אם אפשר אשמח לקבל כמה כללי אצבע...ואינני טירון...אך אני צריך להכין כמות של כ-30 יחידות... תודה, רובי סרבי מנהל פורום תרבות מדינות יוגוסלביה
שלום רב וברכות חמות וטעימות על הפורום