מה ד"ר אחד אמר לי היום?

גווניבר

New member
מה ד"ר אחד אמר לי היום?

היום הלכתי לד"ר מסויים לאשר לי מימון (חלקי) של קופ"ח לנעליים (המדהימות שלי). הוא מסתכל עלי ושואל אותי למה אני צריכה נעליים אורטופדיות. "כי נולדתי עם ק"פ, וועדה שאתה כיהנת בה נתנה לי 40% נכות" "תראי את הרגליים" רגל שמאל- "היא נראית בסדר גמור. רגל ימין במצב יותר קשה?" רגל ימין- "גם כאן בסדר". בהתחשב בעובדה שבביקור הקודם אצלו הוא המליץ על ניתוח לסידור מחדש של עצמות הקרסול, שמצריך להיות חצי שנה בגבס כל רגל מה קרה? א.שיעורי בלט ממש עזרו. ב.היום הוא לא היה מרוכז. ג.רופאים לפעמים אוהבים לנתח כדי להעביר אחר-צהריים מהנה במיוחד. אישית אני חושבת שא'. רק תזכרו תמיד לבקש דעה שניה ושלישית כשמדובר בניתוחים. אוהבת המון

אם זה היה במסגרת

המשחק שלנו " אמת ושקר" הייתי מהמרת על הסיפור עצמו כעל סיפור בדוי...
חיזקי ואימצי אורנית

כן, מביטוח לאומי. בטח גוון תוכל

להרחיב. מה שלומך? איך השנה החדשה? אתה בי"ב כבר לא?

גווניבר

New member
כן. אתה צריך לברר במשרד הבריאות

אני קיבלתי 40% רק לצורך קצבת ניידות. תו חניה, קצבה של 300 ש"ח לקניית דלק (ברגע שיהיה לי רכב על שמי ורישיון). אולי כדאי שגם תפנה לביטוח לאומי לגבי קצבת נכות כללית? נכון זה מעצבן שלא טרחו להגיד לנו את זה קודם???

אני מבינה שהרופא קיבל

כוס מיץ לפרצוף, כדי לשפר קצת את הריכוז ואולי גם את הזיכרון. זה נורא מעצבן. האם לא היה לו את התיק שלך לפניו, או שנפגשתם בקליניקה אחרת. נקוה שמצא משהוא יותר מועיל ואופטימי לעשות אחה"צ. it's unbelievable!!! לפחות ירד הניתוח מהפרק.

למעלה