מה האדם?

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
מה האדם?

מה הוא האדם? תכונות פיזיות,תכונות נפשיות ,שילוב של תכונות פיזיות ונפשיות ,או סמל,ואולי היסטוריה וזכרון?. האדם הוא אופי?. ביום שבא תינוק לעולם,נקח אותי לדוגמא ,מה התכונות הפיזיות שלו? הרצון לצרכי קיום בסיסים ,נסתכל עלי היום הרצון שלי לדבר ,לקרוא ,לכתוב ,כסף ,תנאי חיים גבוהים יותר. שהייתי בת 7 ומישהו היה מעצבן אותי ,הייתי מרביצה לו,והיום אני ארביץ למי שמעצבן אותי כול כך מהר?. -הזמן משנה תכונות אופי- האמת האופי שלי הוא לא מה שהוא היה אפילו אתמול צברתי ידע חדש,וראיה שונה גם אם בטיפה. האדם הוא תכונות פיזיות? נולדתי ג`נג`ית צבעתי לשחור ,זה השתנה . הגובה השתנה . האדם הוא היסטוריה וזכרון?. הזכרום שלי ,גדל מכיל דברים שלא הכיל לפני חצי שנה.ושחכתי כול מיני דברים ,למשלל את השמות של המרכז הזה במוח {הודע אחרת}. האדם הוא סמל ?,פעם היית לי חברה טוב ,היא היית הסמל של כול מה שאני יכולה לבטוח בו ,ורבנו ,ועכשו היא סמל לאדישות . אדם x עבר תאונה ונכנס לתרדמה ,אין לו פעילות מוחית ,אבל הקרובים שלו מדברים אליו ,מבקשים ממנו להתעורר,הוא לא שומע לא מקשיב בכול זאת מתיחסים עליו כאילו הוא פה. אז מה הוא האדם? ,למה הכונה ? ,שאני מדברת עליך על מה אני מדברת ,מקווה שלא רק על שם?. נויה ,כבר לא יודעת מה אני.

elik

New member
האדם כמו כל דבר ביקום הוא תוצאה

של הרבה חלקים קטנים היוצרים ביחד בית חרושת הנקרא אדם או חיה ולא פחות מזה האדם הוא בורג קטן ביקום יותר גדול שגם הוא בורג קטן ביקום יותר גדול...וזה אין סופי לקוטן ולגודל.....ויש את האבסורד שבין הכאוס לבין הפרפר שגורם לסערה.....ואין לנו חוקים שיתרצו אותו.... כי אם היו לנו כבר לא היה כאוס..וחבל כי הוא זה שמכניס את האקשן בלעדיו היה הכל חד גווני :)...ואולי לכן המציאו את אלוהים....כדי שיתחכם לכאוס...ואולי הוא קיים......אז שיהיה לו יום יפה בתנאי שגם לי יהיה אחד כזה.....;-)

דז

New member
האדם

שיהיה לך יום מצוין . מאיפה הכול התחיל ,מה היה הגורם הראשוני?

למעלה