מה האייקון הכי "אין מילים" מבחינתכם?

מה האייקון הכי "אין מילים" מבחינתכם?

חיה קרן העלתה בהודעה שלה את עניין של אייקון מיוחד, שיציין מצב של הסדהות והבנה, אבל בלי מילים.

חיה קרן מנהלת את פורום פיברומיאלגיה ותשישות כרונית - שתי מחלות כרוניות שכוללות גם הרבה כאב, אבל גם סממנים כללים אחרים ונוספים.

אצלם בפורום יש הרבה פעמים שאנשים מרגישים רע מכדי להגיב, במילים, אבל רוצים בכל זאת לשלוח איזו אהדה, שהיא לא רק חיבוק.אלא מין הזדהות, אהבה, חיבוק, ונחמה גם יחד.(סיגלי, תקני אותי אם ההגדרה שלי לא משהו).

היא מציעה לנו אייקון כזה גם, כי כך אפשר להביע בעצם איזו הזדהות עם מי שכותב, גם בלי לכתוב יותר מדיי.

מה דעתכם? רוצים/צריכים אייקון כזה בפורום?

אם לא - מדוע נראה לכם שאין צורך?

ואם כן - איזה מהאייקונים (צלמיות, בעברית) התפוזיים נראה לכם הכי מתאים למשימה?

kikona126

New member
אז ככה

- כי זה אין לי מה להגיד אבל תמשיך לשטפוך
- את חופרת...
- יותר מידי תרופות
- לא הרגשתי טוב אז אכלתי כל היום וישבתי מול הטלויזיה
(דווחי לתפוז שיש להם באג בקידוד של טו באב כי הקוד יוצא במקום ה ״)
- עשיתי רנטגן
- מי שמעצבן אותי מקבל
בראש!
הסימן בעולם לאנדו

oritheartist

New member
יש את
כמובן, אבל

גם שפה גראפית היא לא חסרת מילים. יש לה את הצבעים והצורות שלה, ולמען האמת, עוד אייקון של תפוז כתום מחבק/שותק/מנחם לא ממש היה מעורר בי תחושה של הזדהות מהצד השני.
מה, העברית לא מספיק עשירה? לפעמים אפשר לומר המון בכמה מילים פשוטות.

Sigal H

New member
העברית עשירה מאוד

אבל לפעמים המוח לא צלול מספיק כדי לכתוב את הדברים נכון, לומר מה שאנחנו רוצים והמילים מתבלבלות והולכות לאיבוד. גם זו תופעה של חלק מהמחלות, התרופות ואפילו סתם עוד לילה בלי שינה מרוב כאב. בחיים האמיתיים יש לנו מחוות גופניות והבעות פנים ברגעים כאלה, ברשת יש אייקונים וחייכנים.

זה מה שעולה לי

לציון דברים אל ברורים, שאין לי כולת לתאר אותם , ושאני בעיקר חושבת שאני מרגישה כשהמוח שלי בוהה ולא לגמרי ברור לעצמו.
ואז.. הייתי רוצה לשלוח הרבה מילים לפעמים לאנשים שכותבים כאן, אבל.. אינ לא מצליחה, כי המוח שלי בוהה.
אז.. אולי בועות החלל הריקות האלה, או הרוח החביב שמעלים לי כל מחשבה- הם מה שאני יכול הלהשתמש בהם כדי לומר לכם שקראתי, והבנתי, ושאני מזדהה, ושאני רוצה להגיב אבל לא ממש יכולה עכשיו....

ותמיד אפשר גם
כדי לציין את האיטיות של התגובה הצפויה...

Sigal H

New member
הרוח!

תראי, הוא כמו בא לחבק:

רק עכשיו הסתכלתי עליו באמת. מוצא חן בעיניי.

למעלה