מה האלבום האהוב עליכם?!

מה האלבום האהוב עליכם?!

לא יודע ממזמן כבר לא נשאלה השאלה + נימוקים לשאלה הזאת. ומעניין אותי לדעת עם כל האנשים פה חדשים ישנים מה הדעה הרווחת, אז יאללה אנשים לבחור ולנמק:) עייף ברמות הסטריות
ליל"ט

בוז. ../images/Emo3.gif

אף פעם לא יכולתי לענות על השאלה הזו ממש - אני רק אגיד ש, רק היום, כן רק היום נחשפתי לגמרי לאמנזיאק שיש לי אותו מזמן - ורק הלילה הקשבתי לו, כלומר הקשבה ראויה לפי הסדר עם ריכוז ועם קריאת מילים. והוא התחבב עליי מאוד. אז המצב כרגע הוא, שהאלבום האהוב עליי הוא ממש לא הייל - פשוט כי ככה (אע"פ שגם לו כמו אמנזיאק לשעבר לא הקדשתי כמעט ותשומת לב), ולא פבלו (צריך לנמק?). במבט לאחור - דה בנדס הוא אלבום שכל שיר ושיר ממנו ליווה אותי תקופה, היה פייבוריט - בניגוד לאלבומים אחרים שעד היום, אפילו אלבומים שדווקא זכו להמון יחס (!!!) מכילים שירים שלא התקרבו להיות פייבוריטים שלי בכלל (ע"ע אופטימיסטיק, נשיונל אנת'ם, קיד א וטריפינגרס בקיד א ו-אקסיט מיוזיק, אלקשנירינג, טוריסט באוקיי קומפיוטר). כלומר - אף אלבום גם מהמועדפים עליי של רדיוהד לא היה באופן ממש ממש מלא, כל ה100% שהוא, אהוב עליי. אז אני מניחה שאני פחות מגניבה מכולכם והאלבום האהוב עליי ביותר הוא the bends.

נו באמת השארתי שם שורה פתוחה

"כלומר - אף אלבום גם מהמועדפים עליי של רדיוהד לא היה באופן ממש ממש מלא, כל ה100% שהוא, אהוב עליי" - חוץ מthe bends.
ולכן דה בנדס הוא יקירי !

kittycatbone

New member
קשה ביותר להגיד...

אבל בשבילי, בזמן האחרון, אני יכולה להגיד שקיד א'. בגלל כל כך הרבה סיבות שכבר יצא לי בזמן האחרון לכתוב כאן בפורום ממש הרבה פעמים
נסכם ונאמר שבשבילי זה פשוט אחד האלבומים שלשמוע כל שיר בו זה פשוט כיף, האופן שבו הוא אלבום אחד שלם שכמעט כל השירים בו מתחברים. ובשבילי, גם השירים הפחות טובים, הם שירים מעולים יחסית! אבל בסופו של דבר, אני פשוט מתה על כל האלבומים של רדיוהד שיש לי! (כלומר כולם חוץ מפאבלו האני, בגלל שאני בקושי מכירה אותו)

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifHail To Thief../images/Emo47.gif

למרות שבישבלי אוקי קומפיוטר הוא הכי טוב, אבל בגלל שזה כל כך ברור, אז אני רושמת את הייל תו דה ת'יף שבאמת הוא האלבום שאני הכי אוהבת (אחרי אוקי קומפיוטר). ומה שמוזר, אני זוכרת שכקניתי אותו כשהוא יצא ממש לא אהבתי אותו, שמעתי אותו דיי הרבה אבל פשוט לא כל כך אהבתי, וא\ז הפסקתי לשמוע אותו, ואז, אחרי איזה חצי שנה התחלתי עוד פעם לשמוע, ושמתי לב כמה כל שיר ושיר שם מדהים (חוץ מ-בק דריפתינג שאני באמת לא סובלת
). איזה אלבום מדהים.

kittycatbone

New member
איך דווקא אותו את לא אוהבת??

לדעתי הוא אחד היפים
אפילו שמעתי אותו ואהבתי לפני שהתחלתי להתחבר לכל האלקטרוני הזה בשירים של רדיוהד... XP

Latisia

New member
ok computer/hail to the thief

רוב הזמן זה ככה.... אלה האלבומים האהובים עליי כי אליהם אני יותר מתחברת ואוהבת. זה דיי מובן כי אני הגעתי לרדיוהד מכוון הרוק. דה בנדס מעולה אבל אוקי והייל פשוט הרבה יותר טובים ממנו ברמות (=

Knives Out

New member
Amnesiac הוא האהוב כרגע.

זה כל הזמן מתחלף אבל Amnesiac תמיד חוזר בסבב. =]

למעלה