מה האלבום האהוב עליכם?

ofir50

New member
מה האלבום האהוב עליכם?

אני מאוד מאוד אוהב את האלבום השני בגלל שהוא עם מלודיות מאוד קצביות ופחות רוחני כמו השלישי והרביעי

hkatsman

New member
לא יודע

לא חושב שיש אלבום אהוב. זה משתנה לפי הזמנים.

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif Same here

אין לי אחד אהוב קבוע. זה תמיד משתנה לפי התקופות. אני חושב אבל שבכלליות כיום אני מחובר לאלבום השני ול-Graffiti מעט מעל האחרים. אבל ממש אין אחד אהוב לגמרי. תמיד משתנה...

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

אצלי זה משתנה המון, ואני גם לא יכול להצביע על אלבום אהוב יותר מכל השאר. כרגע המועדפים עליי הם השני, השלישי, Physical Graffiti ו-Presence.

maler1

New member
אין

אצלי זה לפי תקופות אבל הראשון והוסס אוף דה הולי הם המועדפים עליי מעל כל האחרים...

Aeroguy

New member
קשה לומר, אבל בכל זאת:

האלבום הראשון מתבלט אצלי יותר מהאחרים, מאז ומתמיד.

Anuerysm

New member
גם אצלי

אולי לפעמים יהיה בא לי אלבומים אחרים על פניו אבל תמיד הוא יראה לי בתור יצירת אומנות פשוט הרבה יותר איכותית מהאחרים

Liorking

New member
השני

אני אוהב מאוד את כל השירים באלבום, אלבומים כאלה הם נדירים (בינתיים רק דארק סייד, ליילה ואצבעות דביקות). תמיד בכל אלבום יש איזה שיר שאני פחות אוהב (לאו דווקא שונא, פשוט פחות עושה לי את זה), בלד זפלין 2 אין. זה אחד האלבומים האהובים עלי, נראה לי שהכי אהוב אחרי דארק סייד.

לגרם

New member
איזה שאלה קשה, חחח

כמו לשאול אמא איזה מבין הילדים שלה היא הכי אוהבת, חחחח. אבל אם חייב להיות אחד שהוא הכי הכי אז זה או הראשון או house of the holy. אבל ב'מת שכל 7 הדיסקים הראשונים פשוט בטופ 30 שלי בקלות.

למעלה