מה האקסית רוצה

abcdefabcdef 22

New member
מה האקסית רוצה

שלום
לפני שבע שנים האקסית נפרדה ממני לאחר שנה שיצאנו ביחד. סיבות הפרידה לא היו ברורות לי ולקח לי לא מעט זמן להתאושש. מאז היא נשאה ויש לה היום שני ילדים קטנים. גם אני התחתנתי ולשמחתי מצאתי אושר והפסקתי לחשוב עליה.
להפתעתי לפני שלושה שבועות גיליתי שהיא עובדת בצוות שקשור לפרוייקט בחברה בה אני עובד ויוצא לנו לעבוד יחד מידי פעם.
אני מתנהג נחמד ורגיל, שלום שלום אבל בלי להכנס לפרטים אישיים.
מצד שני, היא בקושי יוצרת קשר עין, וכשיצא לנו לעבוד מספר פעמים על הפרוייקט, מידי פעם זורקת לאויר בדיחות שפעם היתה אומרת לי, ומנסה לשאול אודות פרטים אישיים שלי כמו כמה ילדים, ואפילו שאלה היום "מה קורה איתי, האם טוב לי..". כיוון שכיום היא באמת לא מעניינת אותי אישית, אז לרוב השאלות האישיות לא התייחסתי ועניתי רק ש"טוב לי".
מה הקטע שלה?
תודה

רואה 6 6

New member
מצחיק 2.למה לשאול אותה?

אפשר או לענות על השאלות או לא,הן ייפסקו מעצמן.

DogsPCI

New member
מצחיקה, כנראה וזה מעניין אותו לדעת... :)

&nbsp
מה המצב רואה? איך עבר הפורים?
&nbsp
:))

רואה 6 6

New member
אבל זה כל הקטע

שאם בא לו לקשקש איתה שיקשקש ואם לא,שיתחמק מזה.המניעים שלה אמורים ליהיות פה שוליים וטח לא יתרמו לדיון שלהם כלום,אולי אפילו יגרמו לבעיות.
המצב טוב ,PCI,פורים נחמד מאוד גם.מבקרת מעט בפורומים כי פייסבוק תופס לי יותר ספייס עכשיו. ואצלך?

DogsPCI

New member
זו הדעה שלך... זכותך :) אני לא כתבתי בלשון ציווי, או שכן? :)

&nbsp
אצלי? בסדר... בעבודה... עכשיו שקט פה..
&nbsp
אז את אומרת שכל הכיף בפייס-בוק?
תחברי גם אותי... בחייאת רואה
.
&nbsp
אבל איפה שיש נשים פנויות ונחמדות... טוב?

רואה 6 6

New member
אני כרגיל מעט בוטה בסגנוני,כבר שכחת...

נו,יאללה בנאדם,יש לך פרופיל שם? אם יש,אשלח לך בפרטי את אמצעי החיפוש שלי ואאשר אותך.
פינאטס.

DogsPCI

New member
שכחתי? אני? אותך??? את אחת החברות הראשונות שלי פה...

שגם עזרה לי בעבר עם הפורום...
&nbsp
לא אשכח אותך כל-כך מהר :).
&nbsp
וכן, יש לי משהו שאולי במקרה ניתן לכנות אותו פרופיל...
&nbsp
כל-כך עלוב... ש... חחח :)
&nbsp
את תחברי אותי לעולם, נכון רואה??
&nbsp
:)

רואה 6 6

New member
מצחיק,למה שהיא לא תשאל?היא לא זרה.

אני בטוחה שזה ניסיון שלה לייצר אוירה פחות מתוחה (ואולי דחף קל לחטט) ודי בטוח שמימך בטח שמרגישים את זה.
תרגע. כולה אקסית.כולה עבודה.

ה"קטע" שלה

הוא שלא נוח לה עם הסיטואציה בדיוק כמו שלך לא נוח.
אולי יש לה ריגשות אשם על איך שהדברים נגמרו אז.
בכל מקרה, אתם לא זרים גמורים ואתם גם לא חברים אז זה טיפשי להעמיד פנים שהכל "רגיל".
&nbsp
תהייה בוגר, תבקש לדבר איתה כמה דקות לבד, תגיד לה שאומנם כאב לך איך שנגמר בינכם אבל שמאז עברו הרבה מים בנהר ואתה נשוי ומאושר. שאתה חושב שאתם יכולים לעבוד ביחד מצויין ולשים את העבר מאחוריכם.
תראה שמיד לאחר מכן הדברים יהיו הרבה יותר נעימים ופחות טעונים.

שלום

רגשות של אנשים הם מורכבים, עדינים ומשתנים. יכול להיות שיש לה איזו חיבה מחודשת אליך, אולי התפרצו בה געגועים. אם היא נחמדה אליך, ומתחשק לך לדבר אתה, היה נחמד אליה.
&nbsp

אם לא נוח לך לחלוק אתה בהחלט לא חייב

היא לא כזה אדם חשוב וקרוב אליך כיום, וגם אם תגיד לה פרטים אולי לא תזכה לפרגון וחיזוקים כלל.
מוטב לך להתמקד באמת שיהיה לך טוב ולא לעשות השוואות מולה. היא קשורה לפרויקט וכשהוא יגמר היא תעלם.
עשית מעולה וענית בלי לתת לה רווח לעוד ובשר בתשובותיך. אם היא לא מעניינת אותך אז אל תתמקד במה הקטע שלה אפילו.
המשך כרגיל והיא תקלוט. לקח לך זמן להתאושש אז, אם היית הצד הנפגע בפרידה אין לך מה להפתח בפניה כיום. אל תחפש גם
"להכניס" לה בחזרה בשיחות וביקורת.

justanotherme82

New member
מהצד השני

לפני כמה שנים יצאתי עם מישהו במשך שנה.מסיבותי שלי החלטתי לסיים את העסק ונראה שהבחור לא לקח את זה טוב. מאז עבר המון זמן, ועכשיו שנינו במקום טוב יותר בלי לשמור על קשר.
העניין הוא שפתאום נוצר מצב שאנחנו צריכים לעבוד יחד מדי פעם.
אני יודעת שבזמנו הוא לקח את הפרידה קשה אז ניסיתי להיות ידידותית, להראות שאין משקעים. אני מביעה התעניינות במשפחה, מדי פעם זורקת לאויר בדיחות שאני יודעת שהוא מבין בנסיון להקל את האווירה אבל הוא פשוט מתעלם מהנסיונות שלי, עונה לי תשובות לקוניות ומתנהג כאילו דרסתי לו את החתול האהוב שלו.
נראה שהוא התגבר על מה שהיה בינינו והיום במקום הרבה יותר טוב, אז למה להתנהג אלי בכזו גועליות?
מה הקטע שלו?

למעלה