מה האקסית רוצה

abcdefabcdef 22

New member
מה האקסית רוצה

שלום
לפני שבע שנים האקסית נפרדה ממני לאחר שנה שיצאנו ביחד. סיבות הפרידה לא היו ברורות לי ולקח לי לא מעט זמן להתאושש. מאז היא נשאה ויש לה היום שני ילדים קטנים. גם אני התחתנתי ולשמחתי מצאתי אושר והפסקתי לחשוב עליה.
להפתעתי לפני שלושה שבועות גיליתי שהיא עובדת בצוות שקשור לפרוייקט בחברה בה אני עובד ויוצא לנו לעבוד יחד מידי פעם.
אני מתנהג נחמד ורגיל, שלום שלום אבל בלי להכנס לפרטים אישיים.
מצד שני, היא בקושי יוצרת קשר עין, וכשיצא לנו לעבוד מספר פעמים על הפרוייקט, מידי פעם זורקת לאויר בדיחות שפעם היתה אומרת לי, ומנסה לשאול אודות פרטים אישיים שלי כמו כמה ילדים, ואפילו שאלה היום "מה קורה איתי, האם טוב לי..". כיוון שכיום היא באמת לא מעניינת אותי אישית, אז לרוב השאלות האישיות לא התייחסתי ועניתי רק ש"טוב לי".
מה הקטע שלה?
תודה

סיגלית 2014

New member
מנהל
לפי דעתי אין קטע

בתחילה, לפי מה שהבנתי, לא יצרה אפילו קשר עין.
וכשיצא לכם לעבוד יחד היא הבינה שאי אפשר להתעלם ממך. ואז מה היא תשאל? מה שלומך, מה קורה איתך בחיים, כמה ילדים וכדומה.
לפי דעתי הדבר נובע ממבוכה, אולי היא לא יודעת כיצד לנהוג, איך "לאכול אותך". בכל זאת היה ביניכם קשר רומנטי לא קצר.
מי מאמין שלאחר 7 שנים יפגוש את האקס ועוד יצא להם לעבוד יחד?
לפי דעתי, אין מניעה מלענות על השאלות שלה כי היא מנסה ליצור תקשורת בסיסית. איך אתה מרגיש בקשר לעניין, זהו עניינך הפרטי רק חשוב בכל זאת לשמור על כבודך ועל כבודה. היה ביניכם משהו והוא נגמר מזמן. כל אחד המשיך בחייו. לא מתאים לסגור עכשו חשבונות.
חג שמח

tal902

New member
ממש לא חושב שיש לה קטע

נראה לי אתה מחפש עשן או אש במקום שאין לא עשן ולא אש.
&nbsp
סתם התעניינה ברמה הנימוסית.
&nbsp
זה לא שאתה כותב שהיא עושה לך טיזינג או מלרטטת איתך או רומזת לך שהיא היתה שמחה נגיד להיפגש איתך אחרי העבודה או משהו כזה.
&nbsp
&nbsp
השאלה שנראה לי יותר מסתתרת במה שכתבתי היא אולי מה אתה רוצה ממנה....? :)

באמת שלא מבין

לא מבין מה הבעיה לנהל איתה שיחת חולין ?
&nbsp
מילא היתה מציעה לך סקס סוער בחדר הישיבות אז אני יכול להבין אם היית עונה לה בצורה לקונית ומסביר שלא נעים בחדר הישיבות כי בכל זאת זה מקום העבודה אבל...

למעלה