מה האתגר שלכם עבור עצמכם?

מה האתגר שלכם עבור עצמכם?

לאן אתם שואפים להגיע? התשובה יכולה להגיע מכיוונים שונים (כי אנחנו מורכבים מהרבה צדדים ותחומים, לא?
) להגיע לאיזון, להגיע למצב בו יש בטחון, כוח, השלמה, קבלה, כלכלה, חוכמה, אהבה.....לא יודעת, זורקת מילים.

ניאו30

New member
רק אחד?יש הרבה...

שלמות פנמית עצמית,חיזוק ההערכה העצמית(דימוי גופני),השלמה עם העבר, איזון רגשי(אני לא רגשני אלא גם נוטה למצבי רוח קיצוניים בתקופות קצרות)פיתוח אישיות אינדיבדואלית ועצמאית(שאיפה חדשה שלי יחסית),הצלחה בעבודה שתהיה בעתיד(טפו טפו) עם הילדים,תחושה של חיים ממומשים,הנאה בחיים ו... הייתי גם יכול להגיד במילה אחת אהבה ולסגור סיפור(כי בעיניי אהבה היא הכל,וגם כל הדברים שהוזכרו מקודם),אבל להגיד ללא פירוט זה לא אני
חוץ מזה גם אהבה פנים רבות לה-עצמית,לבני משפחה,לחיים,לטבע ובעלי החיים,לילדים,מצד אחרים ואל אחרים ועוד.הלב רוצה את האהבה מצד אחרים,את מציאת האהבה לאחת יחידה ומיוחדת שתהיה בת זוגתי,אבל הראש והמודעות יודעים שאין קיצורי דרך כאן,שצריך קודם כל למצוא את הדרך אל עצמך,אל האהבה העצמית או הקבלה העצמית,ורק משם תצמח כל אהבה אחרת.הלב(הרגש) והשכל,איזה מאבק יש בינהם אצלי.

האתגר שלי

להגיע למצב של יכולת רוחנית וכלכלית להגשים את כל חלומותי תוך מתן עזרה והעזרות באנשים.

opalit

New member
../images/Emo23.gif מאחורי ההתמודדות

האתגר שלי הוא לגבי המקצוע שלי. ויחד עם זאת גם קבלה ושלמות. הפסקתי לעבוד אתמול ויש לי חופש, אז מתרוצצות מחשבות ותהיות, מה יהיה. ומה היה. אני חושבת שכל מה שאני עושה ואעשה קשור באהבה. הבנתי שזה מה שעומד מאחורי ההתמודדויות בחיים, כל מה שאנו עושים, הולכים נותנים ומקריבים זו אהבה. אני מוצאת לנכון לכתוב את זה כאן כי זה מלווה את האתגר. החיים לא פשוטים, ומלאים אהבה.

רננהלי

New member
להיות

מסוגלת להתמודד עם כל מה שיש ומה שאין. עם מה שיבוא ומה שאני חוששת ממנו. עם מקצוע וחברה וזוגיות ועם המדינה והבירוקרטיה. עם החיים שלי והחיים של אחרים. לא ליפול מכל דבר. להחזיק מעמעד. לא לקחת קשה. לעמוד בזה. להתמודד גם אם לא יהיה לי כל מה שאני רוצה - שאני אוכל לההתמודד עם זה.

האתגר שלי

כל פעם משתנה - אחד מסתיים ואחד מופיע. כיום האתגר שלי הוא בעניין זוגיות. יש לי הרבה פחדים בנושא, ודפוסי התנהגות ששולחים אותי אל המקום ההפוך ממה שאני מייחלת לו, ורק לאחרונה אני קולטת ומזהה אותם ופתאום מבינה למה אני...בעצם לבד. אז זה האתגר.

BellA עלמה

New member
האתגר שלי היום

להעמיק את הקשר בזוגיות להתקדם בתחום הלימודים ללמוד לא לתת להורים ללחוץ לי על הכפתורים. להיות יותר רגוע ושלווה עם עצמי והסביבה

למעלה