מה הבגד הכי אהוב עליכם במלתחה

דינוסיק

New member
מה הבגד הכי אהוב עליכם במלתחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה הבגד שאתן הכי אוהבות בארון שלכן? זה שבא לכן תמיד ללבוש אותו ואתן מרגישות בו הכי טוב. מי שלא יכולה להחלחיט יכולה לשים 2.

דינוסיק

New member
../images/Emo99.gifשלי

שמלה של רונן חן. ראיתי אותה בחלון ראווה והתאהבתי, ישר נכנסתי וקניתי.

HolyBitch

New member
שלי...

אין לי בגד מועדף הכל משתנה לפי המצב רוח שלי ... רוב המלתחה שלי מורכבת מדברים שאני תמיד רוצה ללבוש ומה שלא בדרך כלל עובר הלאה (אמא,אחיות ,דודה) אבל את הסריג הזה של OAKLEY אני כבר ממש רוצה ללבוש רק מחכה למזג אוויר הנכון...

loligoth

New member
../images/Emo214.gif>>>

הנעליים האלו נקנו היום היום. לגמרי אהבה ממבט ראשון. עדיין לא נעלתי אותן, אבל אני מאוהבת בהן עד עמקי נשמתי והן יכולות להתאים לרוב המלתחה שלי.
מוץ מהן, יש לי סקיני ג'ינס בצבע ורוד פוקסיה מלוכלך שאני מ-א-ו-ד אוהבת. לא מתאים להרבה חולצות אבל למעט שהוא כן מתאים... הופעה מנצחת
תיק ליציאה בצבע ברונזה שקניתי לא מזמן. הצבע נייטרלי ומתאים לכל דבר והוא בהחלט קניה מאוד מוצלחת ואהובה. :]

loligoth

New member
../images/Emo214.gifתודה בנות :]

הן מספרינג, ויש אותן גם בסגול ושחור. הן מהממות בכל הצבעים אבל היות וכבר יש לי נעלי עקב שחורות החלטתי ללכת על צהוב כי הוא ישתלב טוב יותר במלתחה שלי מאשר סגול :] עלו 250.

דינוסיק

New member
חייבת עוד אחד!../images/Emo9.gif

נעלים של אד הרדי שקניתי לפני כחצי שנה. אין לי כרגע תמונה שלהן ולכן אצרף תמונה של זוג דומה. שלי שחורות עם כסף.

Vetochka

New member
היי

איפה מוכרים נעליים כאלה ומה המחיר של הנעליים האלה ?

דינוסיק

New member
אני קניתי בחנות מלדיני בארנה

הרוב שם זה בגדי גברים אך יש לו את הנעליים הללו. החנות נמצאת בקומה התחתונה מאחורי סקאל. חוץ מזה ניראה לי שיש גם חנות בתל-אביב רק של המותג. זו חנות בבעלות האח של בר רפאלי.

חולצה אפורה ומגפיים שחורים

הם הפריטים הכי אהובים עליי כרגע. אני כבר מתה לנעול את המגפיים אבל עדיין חם. אנ יבדרך כלל מתאהבת בפריטים חדשים יותר מבאלה שכבר שי לי אבל לא אוותר גם על הרבה אחרים. זאת משימה קשה מדי לבחור רק שניים.

yael800

New member
הכי ביסיק שיש ואולי בגלל זה

יש לי איזה 2 - 3 ג'ינסים שיושבים עליי ממש טוב ואני חורשת עלייהם.

שאפולי

New member
אין מצב שאני מחליטה.

אבל בהשראת החורף מעיל וינטג' שמה מה לא עבר עליו הוא בן לפחות 30 מצמר עבה הצבע שלו לא עובר טוב בתמונה הוא בצבע טורקיז נוטה לכחול שכזה

שאפולי

New member
השניה תהיה

שמלה פשוט מתוקה שקניתי ב30 שח ועוד לא יצא לי ללבוש
הפון שלי מעוות את הבגדים ז"א לא רואים כמה הם יפים...

למעלה