מה הבדל בין mcsa ל mcse?

לנה 3

New member
מה הבדל בין mcsa ל mcse?

מה יותר מבוקש בשוק העבודה? איזה תפקיד יותר מתאים לאישה?

yazam11

New member
אם אני זוכר נכון (התעצלתי לבדוק)

MCSA זה MICROSOFT CERTIFIED SYSTEM ADMIN ו... MCSE זה MICROSOFT CERTIFIED SYSTEM ENGINEER ולגבי מה מתאים יותר לאישה? הכי מתאים לה זה להיות במטבח...(השוביניזם שלי הוא בציניות- בגלל שאלתה ה"פמיניסטית" של השואלת...) אין דבר כזה מתאים יותר לאישה, כל אחד עושה מה שמעניין אותו...

FiRePOweR

New member
אז ככה

MCSA - זה התואר הקצר יותר של MS מורכב מפחות בחינות ומתאים ל ADMIN שיש להם נסיון או אנשים שרוצים לטבול את הרגליים ב WS2003 MCSE - הרבה יותר בחינות ( 7 אני חושב) יותר "רציני" הבנה יותר עמוקה של WS ודורש למידה הבנה ושעות רבות על braindumps :):)

לנה 3

New member
תודה

אני פשוט חשבתי שmcse זה עבודה פיזית ובגלל זה שאלתי מה מתאים. מה עושה mcse בפועל? הוא גם כמו mcsa רק יותר מקצועי?

עבודה פיזית בפיתוח? מה קרה, סוחבים ביטים? מעמיסים פונקציות? מרימים דיבאגרים כבדים? אני לא מכיר את הקורסים של מיקרוסופט אבל בעיקרון SysAdmin זה יותר תחזוקה ואדמיניסטרציה של מחשבים ורשתות, בעוד ש System Engineer נשמע כמו משרת פיתוח. זה שני דברים שונים לגמרי. למה שלא תשיגי את הסילבוסים של שני הקורסים ותראי מה מלמדים בכל אחד?

לנה 3

New member
אתם לא מבינים אותי

חשבתי שזה התקנה פיזית של שרתים, ארונות תקשורת וכו'.

kikkler

New member
Notice

This department requires no physical fitness program. Everyone get enough exercise jumping to conclusions, flying off the handle, running down the boss, knifing friends in the back, dodging responsibility, and pushing their luck.

אמץ

New member
אחד פיתוח ואחד ניהול

MCSA זה ניהול שרתים רשתות. MCSE זה פיתוח בסביבה המיקרוסופטית.

yazam11

New member
לכל מי שלא מבין , אל תענו זה מבלבל

את הבחורה. MCSE זה לא פיתוח בסביבה מיקרוסופטית!!!!! המבחנים למפתחים מכונים MCSD - Microsoft Certified Solution Developer זה נקרא SYSTEM ENGINEER כי הידע הרבה יותר מקיף, אם יש משהו שקשור לתיכנות שם זה בעיקר כתיבה של קבצי BATCH שיעשו את התחזוקה קלה יותר. התואר המלא לדעתי עדיף, יהיה לך יותר קל למצוא עבודה, וכמו כן יקדם אותך יותר מהר להיות ראש מחלקה מאשר טכנאי רגיל או SYSTEM ADMIN פשוט. להיות ראש מחלקה של תחזוקת רשת, זה אחלה משרה, עם הרבה עניין גם באבטחת מידע(תחום חם ביותר) גם בטיפול ברמות היותר גבוהות מאשר הגדרת משתמשים ברשת וקינפוג של PC. בהצלחה.

אמץ

New member
סליחה התבלבלתי, אכן MCSD

אולי לא כדאי שאני אכתוב תשובות כל כך מוקדם בבוקר....

yazam11

New member
בכייף ושיהיה בהצלחה...

אל תתפשרי על מעבר של כל מבחני MICROSOFT כדי לקבל אתהתעודה המלאה MCSE ולא לקבל רק MCP שזה רק הבחינות עצמן. אמנם זה לימודים סיזיפיים שמצריכים שינון רב, אבל זה משתלם בסוף.. (התעודה מורכבת ממעבר של מספר מסוים של בחינות ממודולים מסוימים מעבר של כל מודול נותן לך תעודת MCP- MICROSOFT CERTIFIED PROFESSIONAL שזה אומר שאת מיקצוענית בתחום של אותו מודול ספציפי, מעבר מלא של כל המבחנים המחויבים בתעודה הכוללת יקנה לך את התעודה הנכספת והמלאה של MCSE) בהצלחה.

לנה 3

New member
הסתכלתי אתמול במודעות

ולא ראיתי בכלל mcse, רק מנהל רשת unix עם שנתיים לפחות ניסיון ומודעה אחת על ccna. יש לך מושג האם צריכים mcse ? ומה זה ccna? אבטחת מידע? למרות שהחלטתי ללמוד mcse מעניין לדעת מה זה

yazam11

New member
מצרף קישור והסברים קצת...

המודעות שהוספתי אמנם נדרש ניסיון אבל זה רק כדי שתקבלי אינדיקציה יש דרישה רבע למנהלי רשת CCNA הינו תואר של CISCO מאוד נחשב, יותר קשה ממיקרוסופט Cisco Certified Network Associate בעיקר התקמצעות בתחומים הנושקים למוצרי CISCO כמו ראוטרים, FIREWALLS , SWITCHES ועוד... לא בהכרח מקביל למיקרוסופט הייתי אולי יותר אומר שהוא תואר נוסף לא במקום ורק יוסיף לבעליו עוד ידע ועוד תחומים ... (מאיפה לעזאזל אני יודע את השטויות האלו? אני בכלל מתכנת... אז לא לקחת את התשובות שלי במאה אחוז בנכונות אלא רק ב 80% ייתכנו אי דיוקים....)

heatm

New member
הבדלים

היי לנה עשיתי mcse לפני שנתיים כעיקרון mcse את מקבלת לאחר שאת עוברת 7 בחינות של מיקרוסופט בנושאים 1. windows 2000/2003 2. windows 2000/2003 server 3. network interface 3. active directory 4 המבחנים האלו מקנים לך מנהל רשת (אין לזה תעודה) ואת עוד צריכה לבחור 3 מבחנים שיותר קשורים להנדסת רשת (לא מתמטיקה וכו אלא יותר איך לבנות רשת יהיה בכל מבחן מס' חברות וכל חברה תתן לך את הנתונים על מה שהם צריכים ובהתאם תצטרכי לבנות להם את הרשת המתאימה) אם עברת מבחן אחד מתוך ה4 הראשונים ולא משנה מה מהם את אוטומטית מקבלת תעודה mcsa שהיא לא שווה יותר מתמיכה טכנית. כעיקרון אני עכשיו חייל, אז אין לי יותר מדי מה לומר על ביקוש לעבודה או מהי העבודה בטכלס זהו בערך רק רציתי להוסיף שכל התואר הוא תיאורטי (אין בו בכלל מתמטיקה או תכנות) הוא בכלל לא קל, והחומר והמבחנים הם באנגלית זהו בערך שיהיה לך בהצלחה אההההה ואיזה מהם יותר מתאים לאישה....זה כבר את צריכה לדעת

למעלה