מה הבושם הכי IN לדעתכם ומה OUT

מה הבושם הכי IN לדעתכם ומה OUT

לדעתי הכי אין זה גאן פול גוטיה -HOT הכי אאוט זה CK1 הלבן.

גרררר

New member
.....

בנים - IN רושס....(רק המחשבה על הריח הזה...) אולטרה ווילט פור מן. OUT לא יודעת.... מממ.... אני צריכה לחשוב על זה.. בנות - IN אולטרה וויולט D & G ג'אן פול גוטייה (כולם) OUT הוגו (לא הדיפ רד..)

קניתי דיפ רד אבל עוד לא

פתחתי , בינתיים אני תוהה אם קנזו הוא טוב או לא .... כאילו מצד אחד אחלה של כלנית יש להם על האריזה מצד שני אין לי כל כך הרבה מצב רוח להסריח בריח כלניות ... מה דעתך על מיריקל ? mirical ? הוורוד הזה , שיש לו ריח ורדים ?

גרררר

New member
אין לו ריח של כלניות

יש לו ריח של פלסטלינה!!!!! פימו כזה!! תחשבי על זה!!! תפתחי את הדיפ רק,לטעמי הוא מהמם.

לילסיעכ

New member
קנזו ומיריקל

טוב אז ככה,לי יש את שניהם גם קנזו וגם מיריקל ואני רוצה להגיד לך ששניהם בשמים מדהימים והקנזו במיוחד כי הוא ריח שנשאר עלייך יומיים לפחות וגם אחרי מקלחות ואני לא צוחקת הריח שלו פשוט לא יורד ממך וזה טוב. אבל מצד שני אם את אוהבת בשמים מאוד חזקים עם נוכחות זה מתאים לך. המיריקל יותר עדין ונשי עם ריח של ורד והקנזו נשי וסקסי תבחרי---

אור P

New member
הבשמים הכי INים. חובה לנסות...

לבנים - היו לי ג'אן פול גוטייה ודולצ'ה גבאנה, ועכשיו יש לי 'פאי ג'יבנצ'י' - הכחול. זה הבושם הכי הכי שווה!!! לבנות - MUSK OIL הכחול סוף הדרך!!

את מתכוונת לבושם של הבודי שופ ??

אני אמנם אילתית אבל כל פעם שאני עולה לת"א אני קונה כמה בקבוקים שלו כי לנו אין פה כזה.... איפה יש סניפים שלו ?? אגב הבושם הכי טוב שיש בעולם

אור P

New member
מ-ת-כ-ו-ו-ן...

כן אני מתכוון לבושם הזה של בודי שופ, זה בושם שאין אותו על כולן, רק על המיוחדות, והריח שלו מה זה מעולה. כיף להסניף. אני יודע על סניף בפ"ת ובת"א, אני לא יודע על הסניפים האחרים, אבל אם את צריכה אני יכול לבדוק לך...

Black n White

New member
הבושם הכי טוב הוא:

GEO
וגם הבושם של GAP מצוין אבל GEO פשוט מושך בנות אני כאילו אני עם ידידה שלי והיא פשוט מסניפה אותי!

QueIronia

New member
../images/Emo108.gifלא יודע אם הוא IN או לא...

אבל לדעתי DKNY for Man הוא חבל"Z

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifלא אכפת לי אם זה

IN או OUT, כי אני מכורה ל GLOW שלי...(של ג'ניפר לופז כמובן)

apl

New member
IN&OUT

קצת קשה להחליט לגבי בשמים,כי זה בסה"כ טעם אישי,וכמו המשפט הידוע:על טעם וריח__________. אז אני מניחה שיש באמת בשמים "שנחרשו" על חצי מבני עם ישראל. לגברים אני אומרת שזה דולצ'ה וגאבנה-הבקבוקון הקלאסי הזה שלהם-פקק שחור. אישית,אני באמת לא אוהבת את הבשום הזה,כי הוא מאוד כבד,ומה ששמעתי זה ,שגם נשים אוהבות אותו ושמות אותו.... לנשים-ללא ספק שניים:DKNY ו-NOA.שניהם גם חרושים להפליא,אבל לנועה ניחוח נעים-אז אני סולחת
. מה שאני אוהבת אישית,ו"מתרחצת" איתו,זה TRUTH-של CK. בקבוקון של 100 מ"ל שסיימתי בשנה ועכשו אחד נוספ בדרך-מתה על הריח ובכל הזדמנות שמה ומסניפה מחדש:). לגבי בשמי גברים,רושאס נעים ללא ספק,גם מותז על הרבה גברים,אבל הריח מדהים.(וגם אני מדי פעם שמה אותו על עצמי:).... וזהו בסה"כ בקשר לבשמים,די קשה לקלוע כי יש המון בשמים נעימים שמושקים מדי שבוע,ולעקוב כל שבוע אחרי חדשים שיוצאים,זה קשה,למרות שבשמים אלו אחד "הפטישים" החזקים אצלי.... ביי בינתיים:)

Black n White

New member
הבושם הכי סקסי הוא ללא ספק:

ULTRA VIOLET!!!! ידידה שלי שמה אותו ואני פשוט משתגע כשהיא שמה אותו....זה עושה משהו בראש שגורם לי לרצות להפוך את הידידה הזאת ליותר מידידה.....

XET

New member
לדעתי

הכי אין לגבר זה gio של ג'יורג'יו ארמאני וגם פאי טוב והכי אאוט זה אדאם (זה עוד קיים?)

סמוראית

New member
הבושם הכי שווה..../images/Emo45.gif

לדעתי זה hipnotic... יש לו ריח מטריף! והכי out זה הבושם של ג'ניפר לופז...

למעלה