טאם טאם טאם.....ההופעות!
אני הכנתי סיכום של כל ההופעות+ סיכום של חלק מהמתמודדים העונה. סתם כי היה לי משעמם
זה הולך להיות ארוך:
וונזל- I have nothing. אחח וונזל... מתגעגעים אליך! ביצוע מדהים- מלא עוצמה ורגש שלדעתי עלה על המקורי בכמה רמות. זאת ההופעה שגרמה לי לאהוב אותה. העבירה בי צמרמורת....
אנתוני- everytime you go away. ה"קלאס אקט" של התחרות. אחת ההופעות הטובות של אנתוני. בקטע של הפזמון ממש בא לשיר יחד איתו. שיר שמאוד התאים לו.
בו- I don't want to be. חח...את השם הזה תראו עוד הרבה בהמשך...מבחינה קולית זאת לא ההופעה הכי טובה של בו, אבל זאת הייתה ההופעה הכי אותנטית והכי אמיתית שהייתה לנו השנה. העוצמה והאנרגיות של ההופעה הזאת פשוט מדהימים. זה השיר שמתאר את בו בצורה הטובה ביותר.
קונסטנטין- הרוקר השני שהיה לנו השנה שסיפק אחלה הופעות. לפי דעתי או הוא או וונזל היו צריכים להיות יחד עם בו בגמר. בכל מקרה זאת ההופעה העוצמתית ביותר שהייתה אי פעם. כשראיתי אותה לא חשבתי שאני צופה בתחרות אלא במופע רוק. ח"ח לקונסטנטין
.
מאריו- do I do אחח...אם הבחור הזה עדיין היה בתחרות....היתה יכולה להיות לנו עונה ממש מדהימה! איזה כריזמה, איזה מקצוען. ההופעה הכי טובה שלו שפשוט רוצים לרקוד כששומעים אותה.
נאדיה- Try a Little Tenderness אין ספק- מבין הבנות- הפרפורמרית הכי מוכשרת. אומנם במהלך התחרות היא די הידרדרה וגם לא מאוד הייתי בעדה אבל חייבים להודות- כשהבחורה הזאת עלתה לבמה היא פשוט אכלה אותה בלי מלח. היא הייתה הכי ייחודית ולפי דעתי לא התאימה לתחרות בגלל שהיא הייתה שונה והיה לה סגנון משלה ומה לעשות שאמריקאים אוהבים בנאליות וקיט'שיות ונאדיה מעל זה.
בו- Spinning Wheel. כל כך טוב, כל כך טוב... אין מילים לתאר איזה הופעה מושלמת זאת הייתה. ההופעה שגרמה לי לאהוב אותו. איזה ביטחון! כמו שסיימון בזמנו אמר- כשרואים אותו מופיע מרגישים שהוא בעסק הזה כבר 20 שנה.
ניקו- can we talk. איזה כשרון מבוזבז! יוחזרו כל הבנים לאלתר!
וונזל- chain of fools. אוי כל כך מדהים! היא הרגישה כל כך נוח וכל כך בטוחה כשהיא שרה את השיר הזה. שיר שהתאים לה כמו כפפה. ביצוע מדהים עם אנרגיות מדהימות.
אנואר- what a wonderful world. אחד הזמרים האיכותיים שהיו לנו העונה. ביצוע עם כל כך הרבה נשמה ועומק. פשוט מדהים. בו- time in a bottle. אני ממליצה לכולם להוריד את ההופעה הזאת, ופשוט לעצום את העיניים ולהתענג מהקול של בו.....2 דקות של גן עדן. קול מצמרר.
ג'אד האריס- Travelin' Band השיר הראשון והאחרון שהבחור המוכשר הזה ביצע. לא נשכח ולא נסלח! וההופעה הכי טובה לדעתי העונה הייתה כמובן-
בו- In a dream הדרך היחידה שאני יכולה לתאר את ההופעה המדהימה הזאת זה פשוט במילה אחת- וואו. ועוד הפעם- וואו. מצמרר, מדהים, מרגש, מרהיב, אין מילים לתאר עד כמה הביצוע הזה מדהים. מלך כבר אמרתי?
ולסיום- איך אפשר בלי ה-הופעה: Leroy Wells - Can You Dig It???????1