מה הביצועים האהובים עליכם העונה?

ForeverMC

New member
מה הביצועים האהובים עליכם העונה?

אני מת על הביצוע של קארי ל-Alone של Heart, ביצוע חזק!!חבל שהיא לא שרה את כל השיר.. גם החידוש שלה ל-Could've Been נהדר. שניהם שירים שאהבתי גם בביצועים המקוריים..

Fairywitch

New member
../images/Emo79.gifשאלה מצויינת../images/Emo13.gif

קונסטנטין- רפסודיה בוהמית -"- Kiss from a rose -"- You've made me feel so happy קרי- Alone קרי- Independence day בו- Satisfaction בו- In a dream נדיה- Power of love ג'סיקה- Toatl eclipse אנתוני- Surrender אנואר- I'll never love this way again

ForeverMC

New member
Toatl eclipse בביצוע של ג'סיקה

באמת היה טוב מאוד, די הופתעתי שהיא עפה בשלב יחסית מוקדם.

g a v i

New member
../images/Emo45.gifAlone של קארי - פשוט מרגש!

ואני חולה על השיר אז דווקא לא חשבתי שאוהב ביצוע אחר אבל שלה היה לדעתי אפילו יותר טוב מהמקורי!!! (כי למשל אני חולה על השיר האחרון שקונסטנטין שר לפני שהוא יצא אבל ממש לא אהבתי את הביצוע שלו)

whatever4

New member
טאם טאם טאם.....ההופעות!

אני הכנתי סיכום של כל ההופעות+ סיכום של חלק מהמתמודדים העונה. סתם כי היה לי משעמם
זה הולך להיות ארוך:
וונזל- I have nothing. אחח וונזל... מתגעגעים אליך! ביצוע מדהים- מלא עוצמה ורגש שלדעתי עלה על המקורי בכמה רמות. זאת ההופעה שגרמה לי לאהוב אותה. העבירה בי צמרמורת....
אנתוני- everytime you go away. ה"קלאס אקט" של התחרות. אחת ההופעות הטובות של אנתוני. בקטע של הפזמון ממש בא לשיר יחד איתו. שיר שמאוד התאים לו.
בו- I don't want to be. חח...את השם הזה תראו עוד הרבה בהמשך...מבחינה קולית זאת לא ההופעה הכי טובה של בו, אבל זאת הייתה ההופעה הכי אותנטית והכי אמיתית שהייתה לנו השנה. העוצמה והאנרגיות של ההופעה הזאת פשוט מדהימים. זה השיר שמתאר את בו בצורה הטובה ביותר.
קונסטנטין- הרוקר השני שהיה לנו השנה שסיפק אחלה הופעות. לפי דעתי או הוא או וונזל היו צריכים להיות יחד עם בו בגמר. בכל מקרה זאת ההופעה העוצמתית ביותר שהייתה אי פעם. כשראיתי אותה לא חשבתי שאני צופה בתחרות אלא במופע רוק. ח"ח לקונסטנטין
.
מאריו- do I do אחח...אם הבחור הזה עדיין היה בתחרות....היתה יכולה להיות לנו עונה ממש מדהימה! איזה כריזמה, איזה מקצוען. ההופעה הכי טובה שלו שפשוט רוצים לרקוד כששומעים אותה.
נאדיה- Try a Little Tenderness אין ספק- מבין הבנות- הפרפורמרית הכי מוכשרת. אומנם במהלך התחרות היא די הידרדרה וגם לא מאוד הייתי בעדה אבל חייבים להודות- כשהבחורה הזאת עלתה לבמה היא פשוט אכלה אותה בלי מלח. היא הייתה הכי ייחודית ולפי דעתי לא התאימה לתחרות בגלל שהיא הייתה שונה והיה לה סגנון משלה ומה לעשות שאמריקאים אוהבים בנאליות וקיט'שיות ונאדיה מעל זה.
בו- Spinning Wheel. כל כך טוב, כל כך טוב... אין מילים לתאר איזה הופעה מושלמת זאת הייתה. ההופעה שגרמה לי לאהוב אותו. איזה ביטחון! כמו שסיימון בזמנו אמר- כשרואים אותו מופיע מרגישים שהוא בעסק הזה כבר 20 שנה.
ניקו- can we talk. איזה כשרון מבוזבז! יוחזרו כל הבנים לאלתר!
וונזל- chain of fools. אוי כל כך מדהים! היא הרגישה כל כך נוח וכל כך בטוחה כשהיא שרה את השיר הזה. שיר שהתאים לה כמו כפפה. ביצוע מדהים עם אנרגיות מדהימות.
אנואר- what a wonderful world. אחד הזמרים האיכותיים שהיו לנו העונה. ביצוע עם כל כך הרבה נשמה ועומק. פשוט מדהים. בו- time in a bottle. אני ממליצה לכולם להוריד את ההופעה הזאת, ופשוט לעצום את העיניים ולהתענג מהקול של בו.....2 דקות של גן עדן. קול מצמרר.
ג'אד האריס- Travelin' Band השיר הראשון והאחרון שהבחור המוכשר הזה ביצע. לא נשכח ולא נסלח! וההופעה הכי טובה לדעתי העונה הייתה כמובן-
בו- In a dream הדרך היחידה שאני יכולה לתאר את ההופעה המדהימה הזאת זה פשוט במילה אחת- וואו. ועוד הפעם- וואו. מצמרר, מדהים, מרגש, מרהיב, אין מילים לתאר עד כמה הביצוע הזה מדהים. מלך כבר אמרתי?
ולסיום- איך אפשר בלי ה-הופעה: Leroy Wells - Can You Dig It???????1

yinnon2

New member
שלי--->

שני השירים הם של המתחרות האהובות עליי: קארי alone ג'סיקה- against al odds --זה היה ביצוע מדהים לדעתי,הרבה יותר יפה משל סקוט (למרות שהיא עשתה את גרסת הבנים והוא את גרסת הבנות). זה השיר הראשון ששמעתי מאיידול ודיי בגללו התחלתי לצפות בתכנית באופן קבוע.

yinnon2

New member
אה וגם

ill never love this way again של אנואר,למרות שגם של וונזל היה נחמד

Juliann

New member
הנה מה שאני אהבתי....

כמובן שBOHEMIAN RHAPSODY של קונס, אחת מההופעות הטובות ביותר באיידול אי פעם!!!
EVERY LITTLE THING פשוט נדבקתי להופעה הזאת של קונס אני זוכרת שציפיתי בזה איזה מיליון פעם וגם I CANT MAKE YOU LOVE ME היה מאוד יפה
ALONE של קארי היה ממש טוב אבל אהבתי יותר את =>
MAKE LOVE OUT OF NOTHING AT ALL שהיה מצמרר, פשוט מדהים
I HAVE NOTHING של וונזל
אני זוכרת שאהבתי את TIME IN A BOTTLE בזמנו של בו היה משהו קסום בהופעה הזאת
WONDERFUL WORLD של אנואר היה מהמםםםם וגם ILL NEVER LOVE THIS WAY AGAIN שאני עד עכשיו שומעת בMP3 שלי
קארי שרה את ANGELS BROUGHT HERE
הופעת הניצחון של קארי INSIDE YOUR HEAVEN היתה מהממת!

14מתן

New member
ההופעות שלי ../images/Emo125.gif

נעבור מתמודד מתמודד אחד אחד
ג'סיקה - Total Eclipse of the Heart
ניקו - Part-time Love |אייקוןמצורףבתמונה|| - Anyone Who Had a Heart / Heatwave / Let's Hear It For the Boy
קארי - Broken Road / Alone / Independence Day לינדזי - Standing Right Next to Me מקיילה - God Bless the Child אנואר - A House is not a Home בו - I Dont Want to Be נדיה - You Don't Have to Say You Love Me קונסטנטין - I Think I love You אנתוני - Incomplete ועוד אחד :Melinda Lira - Power of Love הפספוס הענק של העונה הזאת לדעתי

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

ואי יש הרבה מאוד שאהבתי אבל אני גם לא זוכרת את כולם כרגע וגם ת'שמות שלהם... אממ אז ככה: נתחיל מכמעט כל הופעה אפשרית של בו! נכון לא כווולם אבל רובם ממש אהבתי! זאתי שהוא עשה בלי הלהקה, אממ ת'שיר שהוא שר בתוכנית הראשונה של ה-24, i don't wanna be- ממש ממש אהבתי. את השיר שפולה בחרה לו לשיר, וכו' וכו' וונזל! היו לה הרבה הופעות טובות אבל היא התחילה להפציץ בעיקר מאז שהיא שרה i have nothing! ומאז רק השתפרה! עוד הופעה מעולה- chain of fools קארי- לדעתי הביצוע הכי טוב שלה היה Alone אבל היו עוד טובים, כמו Trouble ואממ לא עולה לי בראש כרגע עוד אבל בכללי לדעתי היא בערך היחידה שנארה אותו דבר העונה, ז"א היא הגיעה מאוד טובה ונשארה ככה, לא כמו לדוג' וונזל שהתשפרה עם הזמן. קונסטנטין- השיר של קווין אין ספק היה הביצוע שלו שהכי אהבתי! מי נתן לו לעוף מהתחרות כ"כ מוקדם?
אנטוני- אהבתי רק את incomplete ומן הסתם זה בעיקר בגלל שאני אוהבת ת'שיר. ניקו- היו לו כמה הופעות מעולות, אין לי שמות של השירים אבל בכללי היו לו כמה הופעות שמאוד אהבתי! נדיה- מופיעה בצורה אדירה! השיר שהיא שרה בתוכנית שהיא עפה היה מעולה, וכמו שסיימון אמר אם היא הייתה שרה את זה או משו כזה יום לפני היא לא הייתה עפה :/ ג'סיקה- אהבתי את total eclipse of the heart. מקיילה- ת'הופעה הראשונה שהיא שרה בטופ 24 דיי אהבתי.. אממ זהו. לינדסי- לא זכורה לי הופעה ספציפית אבל מאוד אהבתי את הקול שלה, חבל שעפה מוקדם כ"כ.

שלייייי

(כמובן) קונסטנטין - בראש זה BOHEMIAN RHAPSODY אבל באמת אהבתי כל הופעה שלו, הוא תמיד היה מגוון, לא צפוי, כריזמטי בטירוף וסקסי ללא תקנה! וונזל- I HAVE NOTHING ללא ספק ביצוע מדהים, ממש היתה לי צמרמורת, ראיתי את ההופעה הזאת מלא פעמים, היא היתה מדהימה! קארי(במפתיע) - ALONE. ההופעה היחידה שלה שאהבתי העונה, ממש טוב! ניקו - GEORGIA ON MY MIND, שיר מעולה והוא אפילו שר יותר טוב מהמקור של ריי צ'ארלס בעיני. בו - האמת ההופעות של בו מאוד דומות בעיני אחת לשניה, אבל בכל זאת נהניתי מהן בסך הכל, הכי מעניין היה כשהוא שר בלי ליווי, הוא לקח סיכון ונשמע שונה. אנתוני - I KNEW YOU WERE WAITING FOR ME שיר פופ טוב, זה בדיוק הסגנון שמתאים לו לשיר, הוא היה מצוין!

למעלה