מה הבעיה בדיסק מה זה יכול להיות?

TOMERZ690

New member
מה הבעיה בדיסק מה זה יכול להיות?

אחים שלי אתמול יצאתי עם האופניים הם יחסית חדשות ושעצרתי עם המעצור הקדמי דיסק הידראולי היה רעש כזה אפשר להבין שזאת מין חריקה ברזל כזאת ושמתי את היד על הדיסק הוא היה חם כאילו רק הוצאתי אותו מהתנור. ושתבינו והוצאתי אותם מהבית לא שנסעתי איתם לפני בדיוק הוצאתי אותם מהבית.. אחרי כמה עצירות שנבהלתי מהרעש זה פחת קצת הרעש אז יכול להיות בגלל שזה דיסקים וזה חדש אז ככה זה נ.ב היה רעש ממש חזק אבל כמו שאמרתי הוא פחת ואף כמעט נעלם

TOMERZ690

New member
יכול להיות שאתה צודק כנס בבקשה

אחי יכול להיות שאת צודק כי אמרו לי שאחרי חודש ככה לוקחים את האופניים לכוון אותם ולראתו שהכל טוב נכון אז יכול להיות?

יש פורום סימני פיסוק?

בואנה, בנאדם! לקח לי 3 פעמים לקרוא את מה שכתבת עד שהבנתי (לפחות אני חושב שהבנתי...) מה אתה רוצה... רעש וחריקות של ברקס דיסק יכולים להיווצר מהסיבות האלה: 1. לכלוך: יש להוציא את הרפידות ולשייף אותן טיפה עם נייר שיוף (תשתדל לא לנשום את האבק שנוצר). תשפשף עד שתוריד את השכבה המבריקה. בנוסף, יש לנקות את הרוטור עם אלכוהול/אציטון/דגריזר מיוחד לרוטורים. אם לאחר הניקוי עדיין יש רעש, להשפריץ מים נקיים מבקבוק שתיה על הרוטור והקליפר תוך כדי בלימה (מומלץ לעשות על מתקן ולא בנסיעה). 2. פחות סביר: הרפידות נגמרו/יצאו ממקומן - והרעש שאתה שומע הוא חריקה של בסיס המתכת של הרפידה/הבוכנה על הרוטור. עוד לגבי לכלוך: סיבות טיפוסיות להיווצרות הבעיה: 1. נגיעה ברוטור עם הידיים. 2. שימוש בספריי דגריזר/שמן/כל ספריי אחר על האופניים ללא כיסוי הרוטורים בניילון (יכול להיגרם גם משמן טיפות). 3. בוץ נוזלי במיוחד (הסוג של השלוליות). 4. הצטברות לכלוך טבעית על הרוטורים והרפידות לאורך זמן רב של שימוש. 5. שימוש בספריי לחידוש צמיגים ועוד. בהצלחה, ותנסה להשתמש בפסיקים בפעם הבאה...

4x4bike

New member
דיסקים צועקים הצילו

לא להתרגש מהחום ברוטור ניסית פעם לגעת ברוטור של האוטו-כדאי שלא הרעשים החריקות בתחילת הדרך הם טבעיים הוראות יצרנים שונים מדברות על 50 קמ' ראשונים או לחילופין נותנים נתון למספר לחיצות בראשית הדרך ובנוסף תמיד ניתן לכוון והכי חשוב- הרחק ממגע שמן

טיראן מ

New member
מים.

כן, מים. שפוך קצת מים על המעצור תוך כדי רכיבה "מנהלתית". פמפם את המעצור כמה פעמים. חזור על הטיפול במידת הצורך.

TOMERZ690

New member
הרוטור לא נראה לי שזה זה

לא נגעתי ברוטור נגעתי רק בדיסק והוא היה חם וזה אחרי נסיעה ארוכה רק הוצאתי אותם החוצה וזה כבר עשה יכול להיות שהם לא מכוונים צריך לקחת אותם לטיפול של כיוון אמרו לי אחרי שנוסעים עליהם חודש חודשיים ועוד משהו: זה קורה רק בקידמי אני אעשה סיבוב קטן עכשיו לראות אם זה הסתדר כי זה פחת אחרי כמה עצירות ואני לא שם שמן אני לא נוגע ברפידות או משהו לא מתעסק עם זה שלא יהיו בעיות

ido pro

New member
אח שלו כנס

כשהדיסק (רוטור החלק העגול) מיתחמם זה נוצר מחיכוך אים לא עצרתה איתם 5 דקות והרוטור / דיסק / איך שתיקרה לזה חם אזיש רק סיבה אחת הדיסקים לא מכוונים טוב והם משפשפים ובכך עוצרים את האופניים איך בריקס עוצר? הוא הופך אנרגיה של מהירוס / סיבוב לחום מיכן אתה יכול להבין שאים הדיסק חם = אתה מפסיד את האנרגיה הכי פשוט ללכת לחנות שתכוון לך את זה (כמו שאמרתה אחרי חודש אמרו לך לחזור רעש הלווי שנוצר אמור להיפטר כשיסדרו לך את זה

Shugyman

New member
אני רואה שנדבקים ממנו במחלת הפיסוק.

ואתה עוד הערת לו!!

ido pro

New member
אני לא מעיר לאף אחד !!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואף אחד לא מכריח אותך ליקרוא את ההודעות שלי ואגב הבנתי בקריאה הראשונה את מה שהוא כתב כך שהבעיה אינה אצל הכותב אלה אצל הקורא
אגב אפה ראיתה שאני הערתי לו ?

Shugyman

New member
פה

"הדיסקים לך (אמור להיות-> שלך) מכוונים/ ממרוכזים סוף נקודה פסוק".

ido pro

New member
אים תסביר / תפרט איפה מתחתי ביקורת

אני יבין את מה שאתה אומר

למעלה