מה הבעיה בלהבין גברים?../images/Emo24.gif
יש הרבה קטגוריות אליהן משייכים בד"כ בחורים (הרומנטי, הסטייליסט וכו')מבחינתי, כל הגברים מתחלקים לשני סוגים של טיפוסים: הטיפוס בעלת הבטחון העצמי: במקרה זה נדרש: 1. לא להיכנס עם האינפנטיל למלחמת אגו (נראה לך באמת שאת יותר טובה ממנו?) 2. לטפוח למסכן על האגו (כן חמוד, יש לך שם למטה תותח רציני) 3. לתת לו ספייס במידת הצורך (לא לעבור אפילו בצחוק ליד סלון כלות ולומר "איך בא לי..." - התגובה תבוא בצורת פרנויה הולכת ומצטברת במוחו הזעיר של הבחורון). 4. לאהוב את החברים שלו (המחשבה שחבורת הזבל הזאת תיהיה ה"חבר'ה" שלך לחצי שנה הקרובה מזעזעת אומנם, אבל "אין מצב שאני אתן לבחורה לבוא ביני לבין החברים שלי") 5. לא לוותר לו בנושאים החשובים - אף פעם אל תיתני לו לצאת בשלום עם משהו שעוד יחזור אלייך כמו בומרנג עוד מספר חודשים (פעם ויתרת על הגופיה עם המחשוף, אחרי חודשיים זו כבר חולצה עם מחשוף וכן הלאה...) 6. שיהיה גם לך ביטחון עצמי - אחרת אין מצב שתצליחי להתמודד עם מאצ'ואיסט/ערס/צפונבון שחושב שהכל מגיע לו ואת אחד הפרסים בדרך
. הטיפוס חסר הביטחון העצמי: חובה עלייך: 1. להיות רומנטית - כל דבר שרק יכול להוכיח מחדש כל פעם את אהבתך אליו (כל הקיטש הרומנטי הידוע - שוקולדים, שירי אהבה
קטנים ומפגרים וכו' וכו'...) 2. לא להבטיח הבטחות שלא תוכלי לקיים - כתוצאה מחוסר הביטחון, כל הבטחה ננצרת בליבו וכאשר היא לא מתממשת, איכזבת את המסכן - התוצאה הרסנית. 3. להיות זמינה רוב הזמן - הוא צריך לדעת שאת שם בשבילו, שיש לו על מי לסמוך, אבל אל תיתני לזה להפוך לאובססיה של הטרדות סדרתיות בנוסח
"איפה את? לאן הלכת? מה עשית? ושאר זבל פסיכולוגי שכזה. 4. אל תיתני לו להשתלט עלייך - בחורים חסרי ביטחון בד"כ מנסים להסוות את זה ע"י התנהגות קיצונית כלשהי. אם את יכולה, נטרלי אותו מיידית מההרגל המגונה הזה, אם את רואה שהמצב אבוד - תברחי כל עוד את יכולה. 5. לא להראות עליו עליונות - האגו של הבחור מזערי גם ככה, אין צורך לרסק את מה שנשאר (הגבריות המועטה שיש בו ממילא, תיעלם כלא הייתה) אז לסיכום: * אם את נתקלת בגבר חסר ביטחון, תרוצי מהר לכיוון השני!! * אם את נתקלת בגבר בעל ביטחון, תשחקי בקלפים שלך בחוכמה ואל תחשפי את האסים על ההתחלה. *להתקל בכלל בגברים זו מכה משמיים, אני לא ממליצה לאף אחת "תרופה"
כזאת לחורף - תוצאות הלוואי עלולות להיות מזיקות ביותר! + דעתי הצנועה בלבד!
יש הרבה קטגוריות אליהן משייכים בד"כ בחורים (הרומנטי, הסטייליסט וכו')מבחינתי, כל הגברים מתחלקים לשני סוגים של טיפוסים: הטיפוס בעלת הבטחון העצמי: במקרה זה נדרש: 1. לא להיכנס עם האינפנטיל למלחמת אגו (נראה לך באמת שאת יותר טובה ממנו?) 2. לטפוח למסכן על האגו (כן חמוד, יש לך שם למטה תותח רציני) 3. לתת לו ספייס במידת הצורך (לא לעבור אפילו בצחוק ליד סלון כלות ולומר "איך בא לי..." - התגובה תבוא בצורת פרנויה הולכת ומצטברת במוחו הזעיר של הבחורון). 4. לאהוב את החברים שלו (המחשבה שחבורת הזבל הזאת תיהיה ה"חבר'ה" שלך לחצי שנה הקרובה מזעזעת אומנם, אבל "אין מצב שאני אתן לבחורה לבוא ביני לבין החברים שלי") 5. לא לוותר לו בנושאים החשובים - אף פעם אל תיתני לו לצאת בשלום עם משהו שעוד יחזור אלייך כמו בומרנג עוד מספר חודשים (פעם ויתרת על הגופיה עם המחשוף, אחרי חודשיים זו כבר חולצה עם מחשוף וכן הלאה...) 6. שיהיה גם לך ביטחון עצמי - אחרת אין מצב שתצליחי להתמודד עם מאצ'ואיסט/ערס/צפונבון שחושב שהכל מגיע לו ואת אחד הפרסים בדרך