מה הבעיה במודיעין 441?

כן, זאת הבעיה העיקרית

יכולה להתעורר גם בעיה של זכויות יוצרים בלקט, אבל זאת בעיה פחות חמורה כי לפחות בתאוריה ניתן לבנות את הלקט ללא העתקה והנתונים עצמם אינם מוגנים בזכויות יוצרים.

מוזר, מאוד מוזר!

לדעת מי מתקשר אלי, נשמע כמו זכותי - ולדעתי הרבה פחות גרוע מלמצוא את המספר שלך לפי שם למרות שלא היה בינינו שם קשר.
שיעשו שמי שלא רוצה להופיע, לא יופיע. כמו במודיעין 144.

לא ברור לי מה הבעיה. אצלי בסלולרי יש אפליקציה שמציגה את השם של המתקשר לפי המאגר של 441 וזה ממש נוח (רק לא מעודכן). כמו רוב האנשים, אני דווקא מעוניין שאנשים ידעו שאני זה שמתקשר אליהם. ושלא בא לי אני פשוט יכול להתקשר מחסוי: -)

זה לא עובד ככה

יש לך אינטרס ואתה רוצה שתהיה לך זכות.
"זכות" זה לא מה שנראה לך או לי או לגב' זליבנסקי, זכות זה אינטרס מוגן בחוק. תחפש סעיף חוק שקובע שיש לך זכות כזאת, כשתמצא, תדע שיש לך זכות.

כאן נמחקה תגובה על ידי

עכשיו אני מבין שהדיון בסגנון "מה עדיף לטייר חדש" שניהלנו כאן היה מבחינתך קדימון לקריאה לחתום על עצומה. אז הפורום הזה הוא לא המקום לקידום עצומות. אי לכך הקריאה שלך לחתום על עצומה נמחקה ואם היא תחזור בפורום, תמחק שוב ותבוא גם חסימה.
יום נעים!

רק הרגע פתחתי את העצומה אחרי

שהבנתי מדברך שאין באמת בעיה בכזה מאגר, אלא זה סתם טיפשות של אנשים שלא מבינים שזו לא פגיעה בפרטיות.

העלתי את העצמוה כדי לעלות את המודעות בנושא וליידע את החברות במידה ואכן יש תמיכה בדבר.

מתנצל אם עברתי על חוקי הפורום

בסדר

רק אציין, כפי שכתבתי לא אחת, שהאחריות על מה שאנשים מבינים מהודעות בפורום מוטלת עליהם.
אין לי מושג מדוע הבנת את מה שהבנת.
שאלת "מה הבעיה עם מודיעין 441 האם בהגנת הפרטיות, או שבכלל אין בעיה?
עניתי לך שהבעיה העיקרית היא בתחום הגנת הפרטיות ויש עוד בעיה פחות חמורה, בתחום זכויות היוצרים.
כלומר, עניתי לך שיש שתי בעיות. איך אתה הבנת מזה שאין שום בעיה, ועוד הגעת להערכות סוציולוגיות כגון "סתם טיפשות של אנשים, באמת אני לא יודע, כנראה שהבנת מה שרצית להבין למרות שלדברים אין שום אחיזה במה שכתבתי.

הבעיה של זכויות יוצרים לא קיימת במידה וחברת ה

הבעיה של זכויות יוצרים לא קיימת במידה וחברת הטלפוניה/משרד התקשורת יקימו מאגר כזה.

אין לי עניין שמאגר כזה סתם יסתובב חופשי, אלא שניתן יהיה לחפש במתכונת דומה לאתר 144 של בזק

יש בעיה של זכויות יוצרים ב-144 של בזק?

אם לא, והם יוסיפו אפשרות לחפש לפי מס' טל' אז כן תהיה בעיה של זכויות יוצרים?

לא הבנתי

זכות יוצרים

שייכת ליוצר, אלא אם כן הוסכם אחרת במסמך בכתב.
אם היוצר הוא עובד או עובדים, זכות היוצרים ביצירות שנוצרו תוך כדי עבודה שייכת למעביד.
בנוסף, אדם/תאגיד יכול לרכוש זכות יוצרים בדרך של הסכם רכישה, בדרך של מתנה, בדרך של הורשה.
בנוסף, מי שיש לו זכויות יוצרים יכול להעניק (בתמורה או לא בתמורה) רשיון בלעדי או רשיונות לא בלעדיים כאלה או אחרים לאנשים/תאגידים שונים.
אם בזק היא היוצר או הרוכש או המקבל או היורש, מן הסתם יש לה זכות ואז לה אין בעיה של זכויות יוצרים.

למעלה