פס ורוד לאורך המסךהינה צילום מסך גלקסי s22 צפה בקובץ המצורף 122127
למה יש לי הרגשה שזה קשור לטפטים שאתה מגדיר על המסך, או שמוגדר אצליך טפטים מתחלפיםפס ורוד לאורך המסך
פס ורוד לאורך המסך
כנראה שמסך צריך להחליף פתאום כולם צדיקים מחזיקים רק מסך מקורי,מה הבדל בין מסך סיני לגלקסי למקורי?למה יש לי הרגשה שזה קשור לטפטים שאתה מגדיר על המסך, או שמוגדר אצליך טפטים מתחלפים
תנסה להחליף לטפטים אחרים במסך
ותבדוק האם יש שינוי
אולי כדאי שתציג את השאלה בצורה מעט שונה:כנראה שמסך צריך להחליף פתאום כולם צדיקים מחזיקים רק מסך מקורי,מה הבדל בין מסך סיני לגלקסי למקורי?
ברור שמיוצר או בסין או בקוריאה,1000 שח למסך פעם שניה להחליף נראה לי מוגזם,אמרתי לעצמי אם החלופי עןשה את אותו עבודה למה לא לשים?אולי כדאי שתציג את השאלה בצורה מעט שונה:
א. האם מסך הסמסונג המקורי אינו מיוצר בסין?
ב. ואם אכן מיוצר בסין, האם ה"לא מקורי" מיוצר במפעל אחר?
שמע... זה יהיה מוזר לענות לך כך, אבל אני פשוט תוהה:ברור שמיוצר או בסין או בקוריאה,1000 שח למסך פעם שניה להחליף נראה לי מוגזם,אמרתי לעצמי אם החלופי עןשה את אותו עבודה למה לא לשים?
בשיומי 250 300 שח מסך
אני לא עושה ביטוח ,נראה לי מאוד יקר למסך 1000 שח אם כל הכבוד ליצור של המסך ,לא משנה נסתדר כברשמע... זה יהיה מוזר לענות לך כך, אבל אני פשוט תוהה:
א. יש הבדל בין "מיוצר בסין" לבין "מיוצר בקוריאה". בכ"ז... הקוריאנים נחשבים כ"טובים יותר". אז במקרים כאלה, די ברור שהיתרון והמחיר יהיו לכיוון המובן מאליו.
ב. ומניין לך לדעת, שהמעבדה שמטפלת לך במכשיר אכן משתמשת במוצר המקורי ולא בתחליף הזול ממנו, רק בשל אי יכולתך להבחין ולאתר את האמיתי אל מול ה"מזוייף"?
ג. ולמה שלא תעשה לעצמך ביטוח ואחרי זה תבכה שההחלפה הייתה יקרה כל כך? הרי כאשר אתה מבוטח, אתה תשלם "רק" את ההשתתפות העצמית" שתוטל עליך.
ד. אבל אם תעשה ביטוח, וגם אם תשלם עבורו רק כמה עשרות שקלים בחודש? האם 30 ש"ח כפול 22 חודשים לא יהיו פתאום 660 ש"ח ואז 660 פלוס 250 של השתתפות עצמית יהיו כמעט מחירו של מסך בהחלפה בתשלום מלא? גם כאן מתחברת לך איזושהי הונאה מסריחה. ומה עושים בחברות הפלאפוניה? נניח שקנית מכשיר מבית עסק שאינו בשיווק שלהם. מה הם יגידו לך? הם יגידו לך, שאם אתה רוצה שהם יבטחו לך את המכשיר, יהיה עליך להביאו למעבדתם כדי שיבדקו אותו "מראש" כתנאי לאחריות, ואז הם יגבו מך כ-100 ש"ח עבור הבדיקה... אז כעת, קח את ה-100 ששילמת להם, תוסיף לזה את עשרות השקלים החודשיים שאתה משלם ותוסיף לזה את ההשתתפות העצמית שתידרש לשלם? וואו! שילמת עוד יותר ממה ששווה מסך חדש מקורי. האם חשבת על זה פעם?
אגיד לך משהו באיפכא מסתברא...אני לא עושה ביטוח ,נראה לי מאוד יקר למסך 1000 שח אם כל הכבוד ליצור של המסך ,לא משנה נסתדר כבר
הרגת אותי.אגיד לך משהו באיפכא מסתברא...
תראה. נגיד שמכשיר נייד של סמסונג "הזול מתוך סידרת היקרים שלהם", כזה שעולה סביב 3,000 ש"ח כחדש הוא כבר כבן שנתיים. כמה הוא שווה ולא רק בגלל שהוא משומש, אלא כי קיימים כבר 2 דורות חדישים ממנו? שווה בערך 1,200? נניח. אז החלפה שעולה 1000 אינה מצדיקה את עצמה כלל ועיקר. עדיף כבר ללכת ולרכוש דגם חדיש ולהוסיף רק 2000 במקום לשלם 1000 על גרוטאה. נו טויף. אז תגיד שכעת אתה כבר נאלץ לשלם 3000 במקום 1000 וזה קשה לך? לך וחפש דגם משנה שעברה ותשלם פחות, או שתרכוש דגם חדש מיד 2 (לפעמים יש מזל). או שסתם, תמצא לך איזה דגם שאינו סמסונג (ויש. יש את שאיומי לדוגמא). אז השאיומי הוא די טוב ואולי מאריך חיים מעט פחות מהסמסונג. אבל אתה חוסך במחיר ואז כשתיאלץ להחליף גם אותו, זה כבר יכאב קצת פחות בכיס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.