מה הבעיה במסך למי שיודע

Yakir4179

Well-known member
פס ורוד לאורך המסך

למה יש לי הרגשה שזה קשור לטפטים שאתה מגדיר על המסך, או שמוגדר אצליך טפטים מתחלפים
תנסה להחליף לטפטים אחרים במסך
ותבדוק האם יש שינוי
כנראה שמסך צריך להחליף פתאום כולם צדיקים מחזיקים רק מסך מקורי,מה הבדל בין מסך סיני לגלקסי למקורי?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כנראה שמסך צריך להחליף פתאום כולם צדיקים מחזיקים רק מסך מקורי,מה הבדל בין מסך סיני לגלקסי למקורי?
אולי כדאי שתציג את השאלה בצורה מעט שונה:
א. האם מסך הסמסונג המקורי אינו מיוצר בסין?
ב. ואם אכן מיוצר בסין, האם ה"לא מקורי" מיוצר במפעל אחר?

Yakir4179

Well-known member
אולי כדאי שתציג את השאלה בצורה מעט שונה:
א. האם מסך הסמסונג המקורי אינו מיוצר בסין?
ב. ואם אכן מיוצר בסין, האם ה"לא מקורי" מיוצר במפעל אחר?
ברור שמיוצר או בסין או בקוריאה,1000 שח למסך פעם שניה להחליף נראה לי מוגזם,אמרתי לעצמי אם החלופי עןשה את אותו עבודה למה לא לשים?
בשיומי 250 300 שח מסך

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ברור שמיוצר או בסין או בקוריאה,1000 שח למסך פעם שניה להחליף נראה לי מוגזם,אמרתי לעצמי אם החלופי עןשה את אותו עבודה למה לא לשים?
בשיומי 250 300 שח מסך
שמע... זה יהיה מוזר לענות לך כך, אבל אני פשוט תוהה:
א. יש הבדל בין "מיוצר בסין" לבין "מיוצר בקוריאה". בכ"ז... הקוריאנים נחשבים כ"טובים יותר". אז במקרים כאלה, די ברור שהיתרון והמחיר יהיו לכיוון המובן מאליו.
ב. ומניין לך לדעת, שהמעבדה שמטפלת לך במכשיר אכן משתמשת במוצר המקורי ולא בתחליף הזול ממנו, רק בשל אי יכולתך להבחין ולאתר את האמיתי אל מול ה"מזוייף"?
ג. ולמה שלא תעשה לעצמך ביטוח ואחרי זה תבכה שההחלפה הייתה יקרה כל כך? הרי כאשר אתה מבוטח, אתה תשלם "רק" את ההשתתפות העצמית" שתוטל עליך.
ד. אבל אם תעשה ביטוח, וגם אם תשלם עבורו רק כמה עשרות שקלים בחודש? האם 30 ש"ח כפול 22 חודשים לא יהיו פתאום 660 ש"ח ואז 660 פלוס 250 של השתתפות עצמית יהיו כמעט מחירו של מסך בהחלפה בתשלום מלא? גם כאן מתחבאת לך איזושהי הונאה מסריחה. ומה עושים בחברות הפלאפוניה? נניח שקנית מכשיר מבית עסק שאינו בשיווק שלהם. מה הם יגידו לך? הם יגידו לך, שאם אתה רוצה שהם יבטחו לך את המכשיר, יהיה עליך להביאו למעבדתם כדי שיבדקו אותו "מראש" כתנאי לאחריות, ואז הם יגבו מך כ-100 ש"ח עבור הבדיקה... אז כעת, קח את ה-100 ששילמת להם, תוסיף לזה את עשרות השקלים החודשיים שאתה משלם ותוסיף לזה את ההשתתפות העצמית שתידרש לשלם? וואו! שילמת עוד יותר ממה ששווה מסך חדש מקורי. האם חשבת על זה פעם?

Yakir4179

Well-known member
שמע... זה יהיה מוזר לענות לך כך, אבל אני פשוט תוהה:
א. יש הבדל בין "מיוצר בסין" לבין "מיוצר בקוריאה". בכ"ז... הקוריאנים נחשבים כ"טובים יותר". אז במקרים כאלה, די ברור שהיתרון והמחיר יהיו לכיוון המובן מאליו.
ב. ומניין לך לדעת, שהמעבדה שמטפלת לך במכשיר אכן משתמשת במוצר המקורי ולא בתחליף הזול ממנו, רק בשל אי יכולתך להבחין ולאתר את האמיתי אל מול ה"מזוייף"?
ג. ולמה שלא תעשה לעצמך ביטוח ואחרי זה תבכה שההחלפה הייתה יקרה כל כך? הרי כאשר אתה מבוטח, אתה תשלם "רק" את ההשתתפות העצמית" שתוטל עליך.
ד. אבל אם תעשה ביטוח, וגם אם תשלם עבורו רק כמה עשרות שקלים בחודש? האם 30 ש"ח כפול 22 חודשים לא יהיו פתאום 660 ש"ח ואז 660 פלוס 250 של השתתפות עצמית יהיו כמעט מחירו של מסך בהחלפה בתשלום מלא? גם כאן מתחברת לך איזושהי הונאה מסריחה. ומה עושים בחברות הפלאפוניה? נניח שקנית מכשיר מבית עסק שאינו בשיווק שלהם. מה הם יגידו לך? הם יגידו לך, שאם אתה רוצה שהם יבטחו לך את המכשיר, יהיה עליך להביאו למעבדתם כדי שיבדקו אותו "מראש" כתנאי לאחריות, ואז הם יגבו מך כ-100 ש"ח עבור הבדיקה... אז כעת, קח את ה-100 ששילמת להם, תוסיף לזה את עשרות השקלים החודשיים שאתה משלם ותוסיף לזה את ההשתתפות העצמית שתידרש לשלם? וואו! שילמת עוד יותר ממה ששווה מסך חדש מקורי. האם חשבת על זה פעם?
אני לא עושה ביטוח ,נראה לי מאוד יקר למסך 1000 שח אם כל הכבוד ליצור של המסך ,לא משנה נסתדר כבר

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני לא עושה ביטוח ,נראה לי מאוד יקר למסך 1000 שח אם כל הכבוד ליצור של המסך ,לא משנה נסתדר כבר
אגיד לך משהו באיפכא מסתברא...
תראה. נגיד שמכשיר נייד של סמסונג "הזול מתוך סידרת היקרים שלהם", כזה שעולה סביב 3,000 ש"ח כחדש הוא כבר כבן שנתיים. כמה הוא שווה ולא רק בגלל שהוא משומש, אלא כי קיימים כבר 2 דורות חדישים ממנו? שווה בערך 1,200? נניח. אז החלפה שעולה 1000 אינה מצדיקה את עצמה כלל ועיקר. עדיף כבר ללכת ולרכוש דגם חדיש ולהוסיף רק 2000 במקום לשלם 1000 על גרוטאה. נו טויף. אז תגיד שכעת אתה כבר נאלץ לשלם 3000 במקום 1000 וזה קשה לך? לך וחפש דגם משנה שעברה ותשלם פחות, או שתרכוש דגם חדש מיד 2 (לפעמים יש מזל). או שסתם, תמצא לך איזה דגם שאינו סמסונג (ויש. יש את שאיומי לדוגמא). אז השאיומי הוא די טוב ואולי מאריך חיים מעט פחות מהסמסונג. אבל אתה חוסך במחיר ואז כשתיאלץ להחליף גם אותו, זה כבר יכאב קצת פחות בכיס.

לוייםLEVIM

Well-known member
אגיד לך משהו באיפכא מסתברא...
תראה. נגיד שמכשיר נייד של סמסונג "הזול מתוך סידרת היקרים שלהם", כזה שעולה סביב 3,000 ש"ח כחדש הוא כבר כבן שנתיים. כמה הוא שווה ולא רק בגלל שהוא משומש, אלא כי קיימים כבר 2 דורות חדישים ממנו? שווה בערך 1,200? נניח. אז החלפה שעולה 1000 אינה מצדיקה את עצמה כלל ועיקר. עדיף כבר ללכת ולרכוש דגם חדיש ולהוסיף רק 2000 במקום לשלם 1000 על גרוטאה. נו טויף. אז תגיד שכעת אתה כבר נאלץ לשלם 3000 במקום 1000 וזה קשה לך? לך וחפש דגם משנה שעברה ותשלם פחות, או שתרכוש דגם חדש מיד 2 (לפעמים יש מזל). או שסתם, תמצא לך איזה דגם שאינו סמסונג (ויש. יש את שאיומי לדוגמא). אז השאיומי הוא די טוב ואולי מאריך חיים מעט פחות מהסמסונג. אבל אתה חוסך במחיר ואז כשתיאלץ להחליף גם אותו, זה כבר יכאב קצת פחות בכיס.
הרגת אותי.
יש מושג כזה לחץ חברתי, כולם עומדים לרכוש עוד 3 שבועות את הS25 ULTRA שהוא אחלה מכשיר.
אבל לצערנו הרב הוא יגיע עם סוללה קטנה שלא מתאימה לעוצמת המעבד 5000MAH במקום 6200MAH.
כולם ירכשו ואחרי שבוע שבועיים יגלו שהשעון ניהיה רעב בשעה 17:00 בגלל הסוללה הקטנה.
ואז יהיה עליהום גדול על סאני ויהיה אקשן גדול.
אבל מי שעיניו בראשו וגולש בפורום תפוז יודע שהזהירו מראש שיהיה עם הטלפונים החדשים של סמסונג בעיות קשות עם הסוללה.
ואז הוא ישב על הגדר וימתין ביחד עם כל גולשי תפוז לראות מה יתפתח בנושא מבחינת סאני.

S25 ULTRA מסך 6.9 סוללה 5000.
+S25 מסך 6.7 סוללה 4900.
S25 מסך 6.2 סוללה 4000.
הם צריכים לנהל את המעבד המפלצתי 8 ELITE מואץ ויחודי לסמסונג.

הסינים הבינו מיד שיש פה דילמה, וישר פתרו את הבעיה בהתקנת סוללות גדולות שאכן מתאימות למעבדים החדשים והמפלצתיים.

למעלה