מה הבעיה זה לא טריק או קסם

adim44semel

New member
מה הבעיה זה לא טריק או קסם

כול מה שנימורוד הראל יודעה זה לקרא מחשבות וקצת להשפיע על אנשים עם מישהו רוצה אני יכול להראות לכול העולם שאני עושה אותו דבר רק מה ביגלל שלא איתאמנתי על הסיפור הזה הרבה זמן יהיה מספר כשלונות קטן אני מקוה אני אישית קורא לזה קראית מחשבות עם אשפעה פשוטה מי שרוצה להכיר אותי ואני יכול ללכת איתו ברחוב ולהראות לו שאני עושה את זה אין ואני מדגיש אין ולא היה כול טריק או סוג סל טריק או קסם זה דבר שאנשים יכולים לאיתאמן על זה השאלה כמה זה כדאי שעות האימון והתמורה בסוף

נערת MTV

New member
אבל איך הוא גורם../images/Emo77.gif

לאנשים לתת לו להשפיע על מחשבותיהם
איך השפעת מחשבותיהם נעשית
איך תסביר את זה

adim44semel

New member
זה פשות אתה לא חושב

עם מבקשים מי אדם לחשוב על משהו והאדם מסכים אז מה הבעיה איפו הקסם קריאת מחשבות פשותה ואני יכול חעשות את זה לפני אנשים בתנאי האדם מי מולי ישתף פעולה מחשבתית זה לא קשה במיוחד

טריאן

New member
אבל איך עושים את זה?

אני עשיתי בערך 80 אחוזי הצלחה בזיהוי חפצים(סוג של טלקניזס) אני הרגשתי משיכה לא מוסברת.

BolraK

New member
מה באת להסתבלט פה?

נמרוד הראל בעצמו לא מתיימר להיות בעל כוחות על טבעיים או בעל יכולות טלפאתיות אז מה אתה מקשקש.

adim44semel

New member
סתכלו תחשבו מה בא לכם

את מה שנימרוד הראל עושה יש ארבה חומר לימוד באנגלית מי שחושב שכדאי לילמוד את זה בשביל להיות בטלויזיה ויחד עם זה לילמוד קוסמות אז שילך לילמוד ולא ישאל שאלות כי זה לא כוח מיוחד אנשים מיתבלבלים במונחים שזה נעשה וזה לא משנה טוב שלאנשים יש דימיון רחב ואת זה אוכיחו עם הקוריום אני לא מיתכון לשכנע אף אחד ויש מספיק אנשים שיודעים איך לעשות מה ולמה רוצים אוכלים לא רוצים לא אוכלים אני חויתי את זה על בשרי ועשיתי את כול הסיפור הזה לא בא לי לעשות את זה שוב

adim44semel

New member
אין כוח על טיבעי

מפרשים את הדברים לא בצורה נכונה איפנוזה טלפטיה או כול הנושא של זה תיסכלו בויקיפדיה איך מפרשים קראית מחשבות? זה לא כוח על טבעי לא טלפטיה קרתם אותי לא נכון פשות כי אפשר לדעת על מה אדם חושב עם מכונים אותו

למעלה