תגידו, איפה החברה שלה ואיפה החבר שלה נעלם?
היא נעלה מבפנים. תנסי בבקשה. מוכר לי הבחור. לא משתמשים בשפה הזאת? אני הייתי פוסל אותו.
היי בחור מוזר שרועי התעקש לתייג.
היא אומרת ביי. ביי, תמרי. שלום לך. שלום וביי, תמרי. היית מצפה שלפחות עומר היה נפרד ממאי עכשיו. לא, אני לא מתמודד עם זה שעמליה היא אמה קטנה. תמרי, אין לך טיימינג.
מוזר לי כמה מתן דסה התבגר. די, נו? זאת לא הסדרה ההיא. יעל ונועם כתבו גם בדרימארס, כן? לקחו את מתן ואילון.
אומרים רצויה, ליבי. מבצע אחד פלוס אחד? לא מצחיק. ספונסר? ויש לכם גם גלאי? מילכ"ה. צודקת.
רותם, תעשי כמו שעון. את יודעת. כמו שעון... 12 זה בול מאחורה. אני הצטלמתי עם דודו, למה זה הופך אותי? אבל הוא שכן, ליבס. הוא תמיד יכול לבוא. אגב גרושקה, ידעתם שהיה חייל בשם טל גרושקה שנהרג בעזה? כמה גרושקה יש?!
אה, עדיין יש לרותם את המפתח?
אה. היא. עזבו, בעיות בבית, אבא מתחזה. דודה משוגעת.
עזבי. תגידי לי בבקשה מה גילית על אבא שלה. היא מתנהגת כמו שוטרת? אני מכיר איך שוטרים מתנהגים. לא ככה. הבחורה נפצעה או משהו? זה נשמע ככה. לא, עכשיו יש שוטרת טיפשה ושוטרת חכמה. לא ידעתן?
יום יבוא ומור תככב ממש. אומר לכם. אם היו עושים לה רומן עם הדמות של מתן זה היה מצחיק. מאוד. פי שלושה כי גם באבא מטפלת וגם בבלוגה.
שכחתי מזה. למה עמליה לא הזכירה את זה בוויכוח שלה? אה. זה מאבא. ברור. אז תפני לאבא. אבא פשוט יזרום.
אפרת הפכה לאישה. מי היה מאמין שפעם היא הייתה בצד הצורח.
היא חלקה? לא צריך עוד כיף. הפכת לכוריאוגרפית, ליבס. לא, זה הכי טוב. אני חולק על ליבי.