מה הבעיה- פרק 18

YossihNew

Well-known member
אז מי מפתיעה אותנו בבקשה לעזרה?

מה רותם צילמה?

ואיזו החלטה תיקח ליבי?

YossihNew

Well-known member
ועוד כשהיא לבושה כל כך יפה. אל תדאגי, מאי, זה יעבור והכול... אה, נכון, את תמשיכי לצרוח עם רותם סלע... נכון... טוב, אז יש לך עוד קצת זמן איתנו.

טבלה, כמובן. שלוש נגד זה הכי חשוב. כאבים במקומות שלא ידעת זה קשה. מה נעלה יותר? במדרגות או במעלית? למה, את לא יכולה לעזור לה? למה יש לכן משרד? אבל לא ידענו!

אופס. לזה לא ציפיתי.

אז הוא התעקש, בסדר. כן, חוק. אבל זה היה שונה, נוי בת דודה, והיה מדובר בבחור בשם נהוראי, ולליבי יש חולשה לזה. אוקיי, יולי. כן. בבקשה, מאי. בבקשה. עמליה לא אמרה כלום. מתוקה עמליה. עומליה. בדיוק. ידעתי. אני רשמתי כבר פטנט, רותם. בנות, אתן צורחות.

איפה גרושקה?! מה קרה לו?!

גרושקה, מה הקשר חקלאי עכשיו? ורותם היא הפרה?

היא לגמרי פנויה.

קצת מגעיל, רותם. היא יכולה, יכולה.

הנה, ככה היא יכולה. רותם, את צריכה להצהיר ישר, בתכל'ס. יופי, אבל אני משער שהוא... אה, הוא פה. לא די לסנדוויץ' טונה! בכלל לא! יופי, דבורית. גם אני אוהב אותך.

ליבי, זה לא קשה. בכלל. אה, ושל ליבי ונהוראי. ליבי מרגישה חולשה לשם הזה. אתם יודעים. אבל לא עשית קטיעות בכלל.

לא, רותם, זאת טעות! זאת בטח... אוקיי, זאת לא בת דודה שלו. אבל הם בטח מצלמים לקליפ, זה בטוח.

אה, זה שמלת נצנצים... גרושקה יעזוב. עמליה, זה לא מה שאת חושבת! אתם כל כך יפים פשוט. אבל עמליה קצת מסכנה. קצת. הרבה.

אוי, באמת? הכיף הדבילי... אה... מדהים הזה?

מי זאת בכלל? לא, אני ידעתי.

מסכנה ליבי. מאוד מסכנה. ליבי אדירה כל כך.

רק קציצות מעניין אותו. אין שום שון! אולי ליאור היא זאת שיש לה אקס בשם שון? הסדרה הזאת משנה את כל מה שחשבתי.​

למעלה