זה דותן. בדוק. ככה לפחות חשבתי אתמול...
ככה זה התחיל עם גור ותמר. חבר'ה, אמרתי לכם. השועלים זה לא שם מסחרי! תחליפו! מה זה, זה שם של... סדרה של סוטים, של שלושה פשלונרים.
להגיד שצחקנו היה בלשון המעטה. בזה הרקע היא עשתה לכן טריק פסיכולוגי, אה-הא! תמיד הן אומרות מה הבעיה. זה דותן, דותן. אני מסכים, ליבי. כן! יולי! בול יולי! לא האתיופית. ליבי ממש הצחיקה אותנו.
חייב להגיד שלעמית יש הבעות פנים קורעות. עינוי ידוע.
צחקנו. מאוד. בעיקר מרעיון הטלק של ליבי. סדרות משטרה? אני ראיתי רק נעלמים...
מאי-מאיה, מה נראה לכן? מי פירקה את הביטלס? יוקו? או, נו. אגב, רק לי עלה כאן אילן בפיג'מות עם נורית אזהרה? בכל אופן הביטלס הם אוברייטד.
ואז פתרתי את הבעיה. נשבע לכם. או שזה דותן. דור אלבז? יש איתמר אלבז ודור הררי.
אחלה, אבל מה עם העמוד? כן, הבנו מה היה לליבי. נקרענו. ואז נקרעתי גם. מעניין כמה הכירו. לשתול צמח? אני מעדיף עדי צמח. מאיה קרעה אותי.
זה הורס אותה. נשבע לכם. זה לא רותם. אני זקן. לא טוב. אני חולק עלייך, ידידתי המלומדת גוני. לא שאני מכוון לשקשוקה, אני מכוון לחסמב"ה ואוצר הזהב של המלך הורדוס. או ילדי ההפקר. זה דווקא הפחות אהוב עליי. ליבס, זה מצחיק ואפילו יעבוד, אבל בחייך.
כן, זה ממש קרע אותנו. בנות, בחייכן. לעמליה יש אחלה מבט.
אני חשבתי שחבל שהם לא באמת הלכו לשתי בנות.
עמליה עוזרת לכולם.
טוב, דותן, אם ככה.
זה אומר, ליבי, שצריך למצוא לך חבר. חבררררררררררר. לנשים בשם ליבי מוצאים חבררררררררררר.
כן, הקרמבו.
כן, ניסיתי להבין למה הבחור המוזר הזה מבקש שגם עמליה תעביר. היא פיזרה שיער יפה. נראה לי הן פשוט צריכות מישהו שיבשל להן ואז הן לא יזעיקו את אבא שלהן כל הזמן. הוא סופר, בחייכן. יש לו מלא זמן. תמרי, לא מדברים ככה בזמן אמת.
להגיד שלא שמחנו? שלא עשינו "אוווווווווווו"? שלא מחאנו כפיים בסוף? אז כן.