מה הבעיה 2- פרק 24

YossihNew

Well-known member
אז האם המזימה של מאי תצליח?

איזו החלטה דבורית מפילה על מאיה וליבי?

ובמה עומר יבחר?

YossihNew

Well-known member
קבסה! מה את עושה... סתם, ידעתי שתהיי. אני מנסה לחשב מתי השאר יגיעו. אנורקסיה?

שיחה קשה? לא שיחה טובה? טוב, גם ככה לא היה להם שם מסחרי.

מוזר כל כך בלי ליבי. את לא חכמה. הבנתי. אכן בושות. בושות. חחחחחחחחחחחחח! גדול! אוי, קרעת אותי, מאי. קרעת אותי.

אני חייב לדעת אם לירון יש בת בשם תמר. תמר משלי, תמר מנעלמים, תמרי מפה... אבל עמליה, אתן תצטרכו לראות אותם לפעמים. איך עמליה לא יודעת לפתור את הבעיות שלה דווקא? הסנדלר הולך יחף.

גם לאלפקות מגיע ליהנות? איך אפשר לעזור? מה הבעיה, התכוונת? איך יהיה לה כוח לשחק כדורגל? לשחק כדורסל?! ממש לא.

כן, הוא לומד פה, לומד איתך גם בבית הספר השני... הגומות, כן.

תודה, דבורית. ציונים ברמת נעלי ילדים? הן מאוד מתואמות. ביי, דבורית, או שמא עליי לומר דבוריד. ליבי, אני מזכיר לך שזאת את.

בסוף הם יהיו ביחד. תדהר, תדהר. בול.

תשאלי את דודה שלך. כן, רותם, היית צוחקת. לקוחה, לא יפה. מה מלא? פרוטקציה. ממש. היי, קבסה. אלין. אלין קבסה. לא משנה. עמליה הייתה יותר נחמדה בלא.

מסעיר לחלוטין! מאוד! אגב, באיזה יום נפלה הבסטיליה? לא, זה היה במבחן גם ככה, הוא פשוט לא זכר ל... בנות, בחייאת. לא פייר.

אוכלת.

סלח לי, קרמבו זה עם כ' או ק'? לא, לגזלן! לגזלן! נכון, נכון. הוא למד ממשה מליחי. נכון? טוב, הכל פסטו. לעמליה היה מבט.

היא אלרגית לפסטו? כן, זה הכוח שלה. אה, ברור. ככה פתאום?

מה? לא יעבוד? אולי הוא נדבק מאבנר. אוי. זוכרים כשאמרנו ש... רודי פייפר עבר פה. זה תמיד אותה מוזיקה. אף אחד לא יודע לנגן משהו אחר.

יופי, קבסה.

הפתרונות של עמליה ותמרי לא עובדים כאן. הו. טוב, שיר תאהב את זה. בנות, בנות. תירגעו.

עמליה, אני מציע לך לבדוק את זה. בסדרה השנייה אימא שלך זאת... יש לך איזה משהו עם הסדרה הזאת. דבוריד! מאי בוחשת. גם כאן עמליה לא מבינה דברים. בסדר, בסדר, ליבי שלנו תביא להם סוכן יותר טוב. שחר אולי. לא?​

למעלה