מה הבעיה 2- פרק 25

YossihNew

Well-known member
אז איך עמליה תגיב למשברים בחיים הרומנטיים והמשפחתיים?

מה עומר רואה?

והאם ליבי ומאיה יסתדרו?

YossihNew

Well-known member
על מה מדברים? נראה לי על מגדל קלפים.

איכס! ירקות?! תמרי. באמת. כן, הן לא סתומות. רק הכיור סתום. יופי, אנה. שהיא כבר לא אנה. אבל פיזרה שיער כמו אנה. כן, תמרי, היית מבקשת אופניים. בסדר, בסדר, האימא השנייה שלך אוהבת אותו.

הם לא נראים לי חברים ממש טובים. אתם יודעים מה זה אומר? תכף נראה את אופק. ולפניה את אודרי. כי כמו שהיא תמיד אומרת... אתם יודעים איך היא תמיד אומרת. כן, אני מבין את הבעיה.

הם לא נראים לי חברים כאלה טובים... צמח לי פעם ממב"ם. זה מה זה שורף. הכי ליבי לאהוב אנימה. למה את לא קוראת להם עומליה?

בעברית קוראים לזה משבר. פיקס יו?! לא, לא כדאי להראות את זה לליבי. זה מטרגר את אשתו.

היא אוהבת בנים. נכון. אריאל מאוד יפה. המצלמות המתחלפות... אל תפני אליה. אל תדברי אליה. אל תבואי אליה. אל תתקשרי אליה.

זה לא כל כך נורא, עמליה! נכון ששיר לא שמה לב שזה גיא...

אני מקווה שהשתקתן את הטלפון. גזית? כמו דניאל? אין לכם דף קשר?!

לא היה כבר הקטע הזה עם ג'ובה...? אה, אז זה פרק על בסיס השיר של נסרין. ליבי לא תפנה למאיה, ולרום לא יבואו. וואו, איזה מפתיע. אז עמליה, תפתרי את הבעיה.

איך אני אוהב את זה שיש פתרון שגוי ואז הפתרון האמיתי. גם ההורים של סופיה חירשים. לא, אבא שלך באמת בעייתי. אבל עמליה הייתה צריכה להזכיר את עניין הגירושין. לא נכון, מתי? לא, רום, כשיגידו לך...

מאי בוחשת ממש. טוב, פרק 5, זה מתחיל עכשיו.

מה וואן טו? הם לא שומעים אותך. אתם יודעים שגיליתי שיש מילים בשפת הסימנים לדמויות קופה ראשית? ראמזי זה עם הג'ל. רותם בוכה. מוזר.

לפעמים אני שוכח שהם שכנים...

עמליה, די לחרטט. ככה זה מתחיל. האם נגמור בהתלבטות של עמליה? טוב, טוב, את תלכי לחבר של ההוא מהפרק הראשון, אתה תלך לאלין, לא קבסה. שלא יהיה מוזר ביניכם, כן? כן? סתם, אני עצוב מאוד. מסכנה עמליה.​

למעלה