בחומר הדבוריד? מה זה חתחתול? במבה לולו. אוזני המן פרג. שוקולד במילוי תות. ברור, עמליה. אחלה עיצוב. תגידו, למה המנהל לא חזר כבר?
שווה, בנות. אבל רב"ב זה ביסלי ברביקיו גם. חיקוי יפה. בנות, זה הזמן לשדך ביניהם שוב. כמו שעשיתם לעומאי. גם עומליה עובד. נכון, היא מדהימה.
הנה הבעיה. אל תגידו לי שזה... ברטי בוטס בכל הטעמים? או הסוכריות של ג'וני כישלוני?
אה, מי כתב את זה? רמי קליינשטיין בטח. זה מתנות קטנות.
בנות, לפרוץ? עמליה לא הייתה מאשרת. המשרד הזה מידרדר בלעדיה.
עמליה לפעמים עם מבט כזה עצוב. כן, זה משבר. כן, הוא גבוה. הגבוהים.
זה לא נעלמים פה בנות! גם לי בא לבכות.
טוב, מגיע לך.
תמרי, באמת. החבר החדש דווקא סבבה, בנות. איפה שיר שתגיד שהוא סבבה? תמרי, מה יש? מה קרה? תכננת רחוק.
יש שם... אזעקה? צריך מראה או משהו. באמת כן. יופי, ליבי. נורא נחמד.
גמד.ה. אבל סגרנו שדניאל יותר בן. מה זה? אתן לא מתחבקות.
בטח כתב שאת חריפה.
מערכת הבריתות! הרצח של פרנץ פרדיננד! היריבות הבלקנית! מאיה, אני אהרוג אותך. אה! ראיתי! ראיתי! יש שם אימא. זה רק באל"ף. סוכנת מועצה. כרגיל.
ברור שהוא מסכים. הוא יהיה המנחה. לא, לא, אי אפשר כוס מים. תראה לאיזה הוצאות הכניסותה אותו! גם אני אהוב עליו... מסכנה ליבי. היי! אני לא מאמין. יניב בן הדוד שלך זה אבא שלך. ואני לא מאמין שנתת לה סוכריות, ולא איזה משהו ללעעעעעעעעעעעעוס. האמת שהיום כל המשפחה משתלטת על הטלוויזיה. אבא יניב בפרק של קופה ראשית. ממתי רותם פותרת בעיות ורגישה? גרושקה מדרדר אותה. על מה? לא יפה. אבא יודע?
נאמר הצירוף "ציצי קטן". ברור שעל המשקל שלך. תודה ליבי. את לא. מי כתב על הלוח שזבוב רטוב בכלוב זה עצוב?
מאי עדיין בוחשת. אני לא מאמין. היא דופקת את השיטה. הרי כל פעם כשמישהי מנסה לעזור למישהו להשיג בחורה, הם מתאהבים! היא מנסה ליצור את זה אצלם!