מה הבעיה 2- פרק 28

YossihNew

Well-known member
הו. מעניין מה יש לה לומר. כי כמו שהיא תמיד אומרת... אה, היא כתבה. כבר מוזר. לך למאי. טוב, כמו שיהונתן תמיד אומר... הוא לא אומר.

מה זה החיוך המוזר הזה? ושימו לב שעמליה שמה עוד חולצת פסים. לך מפה. לפעמים ירדן יודעת לשחק ביצ'ית.

מה שמוזר, תראו את הגומות שלה. תגידו, לליבי יש צמידי סוכריות? נכון, הגומות. אה, הוא הבין את ה...

אני חושב שהם לא היו באותה השיחה. בערך. כן, לי בירן. הוא מסבך את העניינים. הפסקה, הפסקה. הדבר הכי בעייתי שאפשר. עומליה, ליבי. עומליה. חיבוק משולששששששששש. כבר יש לו מעריצות מפה עד פתח תקווה. שלא באמת קיימת. ידעתם שהיא לא קיימת? לא יעבדו עליי שהיא כן קיימת. היי. מה את אומרת? היא עשתה מחק לעצמה? כן, היא לא דיברה. מוזר מאוד. רותם עצבנית ממש. כן, בש"ל. לא, לא, עמליה והשועלים פחות טוב עכשיו.

ממש לא, רותם. אפשר לפרוץ. לא ראיתן...

קוטנר? חולה? מוזר. אבל למה הכל בשבע שמיניות? אין לי מושג מה אני אומר. נשמע הגיוני. איפה דודה גיתית? קולדפליי, זרקו קולדפליי וזה ישמע נורמלי. אבל הם לא מכירים, לא? דניאל... היה...

והיה לה כל כך הרבה מה להגיד. מוכרת לי הבחורה.

וזה קשה לקחת את כולם. אתם רואים חבר'ה, ליבי כנראה ראתה נעלמים. אני חושב שגם אינפיניטי. בטוח מישהו פרץ שם. מה זה היה? קוונטים מאוד.

הייתי איתך עד גלידת הפבלובה. תודה, מתוקות. כולכן. תגידו, למה הוא מורה? כונן?

תמרי, מה את אוכלת? אני יותר קבוקים. איזה יופי שאפרת פיזרה שיער. מתי ימציאו מיקרו שמבשל קפסולות? בסדר, שיר תשמח. בערך. אני יודע, כשהוא יגלה על הקשר של עמליה ללירון הוא יבהל, אבל בסדר. עמליה תמיד מסתירה סודות. קודם הגירושין ועכשיו זה.

ומה עם יפן? אני מעדיף את שיטת הדרקון. מהארי פוטר. אתם יודעים, רותם יכלה לעזור לה. מא' עד ש'. כי לרותם הייתה חולצה ש-5 מתוך 4 אנשים מתקשים במתמטיקה. מצד שני גם פלנקטון לא ידע שיש ת'. אולי ליבי צריכה להיות מורה פרטית. אגב, גם אלישע עשה קטע כזה. הרצל... על הזקן עם הכינים...

כן, אני מסכים איתך, ידידי המלומד אוריין. תגיד, הקרמבו זה עם חומוס? ואם אוכלים בעמידה זה יותר זול? וסליחה שקראתי לך ידידי המלומד, אני לא רושם בקיוסק. את לא ראית את ההודעה. ליבי ראתה. בר דווקא מאוד אקטיבי. כמו צוות בידור של מלון באילת.

מוכרת לי הבחורה. לא זוכר מאיפה. הילה קקון. אוקיי. השנייה אן בי? אז מתי אופק בן מאיר באה?

מי זאת ארבל? אולי יום יבוא ונפגוש אותה. בטח, תסתכלו על החולצה של... רותם, החלפת חולצה. למה?

אתם יודעים, אם היה לי שקל על כל פעם שהבן של גיא אריאלי והבת של לירון וייסמן שיחקו ביחד היו לי שני שקלים. שזה לא הרבה אבל מוזר שזה קרה פעמיים. אוקיי, יכול להיות שתיים וחצי, כי גם קים הייתה בת של גיא במלכת היופי. ולזה לא ציפיתי. הם יהיו אחים? טוב נו. מה שטוב לגיא ונורית נורי נור נאור...​

למעלה