מה הבעיה 2- פרק 29

YossihNew

Well-known member
אז איך עמליה תגיב לדניאל?

מה יהיה עם השיר החדש של עומר?

למה מאיה מסתבכת?

ומי באה היום לביקור? בעצם שתיים באות!

YossihNew

Well-known member
רגע, מה עם ארוחת הערב? את לא זקנה, דבורית. אוקיי, בסדר, הנחית אז. אני מבין. לא ידעתי שהיא הייתה בוגרת פה. שתי מדהימות. סליחה, ליהי, פשוט אופק. סליחה, אופק, פשוט ליהי. העלו שיר פחות אהוב עליי. איפה גן יבנה? איפה החליפה האפורה (שליהי לובשת)? גן יבנה. לא יבנה. אבל באזור. לא באזור, באזור. איך הוא לא רצה אותה? איך את רצית אותו? את... את ליהי... כלומר... את אייקון לסבי. ליהי, מתי מרי לו? כן, ככה ליהי מתנהגת. למה אופק קיבלה דמות של אלינור? תדעו שבמציאות היא ממש אלינור, אגב. ממש לא איה. זה מוזר. אבל הבחורה עשתה עלובי החיים, תחשבו לבד כמה היא מושלמת. היי, אני מכיר אותו! אה, הכל עורבא פרח! זה כמו הפרשה ההיא. ההיא. שמשה הציל אותה אז. נכון, משה? ליהי, אולי תבואי את למשרד! נפתור לך את ה... דבורית? שמישהו ינשים אותה?

כן, זה משחק החיים רודף אחרי כולם.

גם אמיר בנאי היה דוחה והתאהבת בו במשחק. משום מה. לא הבנתי מה הלך שם. היא לא גמדה. אה, היא כן. היא בגובה ממוצע. תמרי, החיוך שלך אחלה. אל תדברי. תשמרי עליו.

אני מבין, אני מבין. דווקא טוב שמהר מדי.

הוא רומז שהוא אוהב אותך? לא יודע, כולם עם המלח...

עם מי אבא יוצא? היא לא, בוודאי שלא. עמליה מדהימה. כמו זאת שנכנסת עכשיו! איזו מדהימה! מושלמת. אני אגיד לכם מי חיבלה בסרט. טליה ברטפלד! מחבלת לליהי כל הקריירה, אחרי שכתבה עליה שיר. זה גם מסתדר, היא נקמה באופק בשם נטע. מה AI?! בחייאת. ליבי, אולי תתקשרי אליה? אין לך את המספר, תתקשרי לשחר. בכיף, מושלמת, תחזרי כשתצטרכי וגם סתם תבואי. אני צריך לספר כמה היא טובה? אין בעיה.

עכשיו נחזיר בין עומליה, ואז החלק השני של השיר יהיה ממש גרוע. כמו שעשו לאילן. נכון? ליבי רצה שגם אתה תכתוב שיר פרידה עצוב כמו שהוא כתב? הדראג עלה לו למוח.

נשמעת מעולה. מצוין. אל תשפכו קפה על הקונסולה. אני כן מאמין. בנות, גם אני צריך עזרה. אני כועס על זה שהיא ושון נפרדו והיא לא הייתה בפרמיירה של דרימארס 2. רק דרימארס 1. עזבי את ליהי, היא עסוקה במחוברים. איך לעדי אין עוד סדרה בניגוד לשאר?

אוי ואבוי. הדלקת משואה? ליבי? מוזרה החברות הזאת. אבל יפה.

עומר לא יפגוש את דניאל, כי הוא לא גר ליד איילת. צריך להפגיש בין ליבי לליבי. מה זאת אומרת נפגשו? אה, ליבי מכירה את המפורסמים. סבבה. דרך שחר. ביי עומליה.

עמליה, את נראית פרסומת לשמחה. ומה עמליה תבין? כן, חשדתי בזה.

תמיד הכוריאוגרפיה. שקט, ספיר. אה, אז זה השקר של מאיה. אני חושב שזה יתגלה ומאיה תעוף מהנבחרת.

דבורית, ליהי, נטלי. מה זה? אני לא אעמוד בזה. עכשיו הבנתי למה הבחור קרס תחת הלחץ. מה יש? זאת ליהי. היא הכי חמודה.

הכי חמודה. בחליפה אפורה. אני עדיין חושד בטליה.

אבל לפגוע בליהי? ועוד בעזרת משה?!

איזו חמודה! אני גם יכול לעשות פשלה? שתחבק אותי? הן עפות. ירדן הפכה ליותר יפה בין העונות. לא? אוי לא. הם עושים... הם עושים... אתם יודעים איך זה נגמר.​

שיר m

Well-known member
הבעיה היא שעומר ועמליה כאלה חמודים גם בסתם שיחת מדרגות...

תמיד כיף לראות את ליהי

כל פעם כשעמליה מגעילה לדניאל, זה מרגיש מוזר, כי עם כל האחרים היא כזאת רגישה...

למעלה