מה הבעיה 2- פרק 31

YossihNew

Well-known member
אז מה עמליה תמצא בתיק שלה?

האם ליבי תגלה ללירון מי המציאה את הריקוד?

ואיזה טיפ שועל ותיק של משולשי אהבה יתן לעומר?

YossihNew

Well-known member
גרושקה? הכל בסדר?

אל תדאגו, בסוף הן ירקדו יחד. אתם יודעים איך זה אצל ירון. לא פעם ראשונה שמישהי גונבת יצירת אומנות. כלומר, פעם ראשונה כי יובל הצילה את השיר הדלוח של שאולי... אווווו! חמודות. הפרצוף של רותם. נכון, עמליה. זה לא משנה מי שבר. שחמט!

זה לא התפקיד של דבורית? לאט לאט זה מתחמם. הסאונדמן המעצבן הזה! איזה נודניק! סליחה.

אני לא מאמין שהוא שוב נתקע בזה. שוב משולש אהבה, שוב פעם מקרה כזה... די, בחייך. תתקדם. ותחזור לאליאנה.

רעיון מוזר. ואז היא תזיע עמבה? עמליה לא מסודרת. מוזר. יש לו טושים?

חמודות.

לא, היא באמת הייתה חמודה. רואים שזאת היא. אימא שלו נפרדה מאביב גפן לפני שהוא היה. בו"ז! ליתר דיוק, הי"ב! הם ילחצו בו"ז. כן, הוא קצת פירש לא נכון. לפחות הם לא ישבו על ספסל.

אמרתי לכם שזה בעייתי. בסוף הוא שבר את המצלמה, נכון? אני לא אוהב את רותם החדשה. בסדר, הם חמודים. אבל אני לא אוהב אותה לא צינית. צריך גם לתת רגע לליבי לפתור בעיות. שהן לא של מאיה.

אז אף אחד לא אשם.

שימו לב טוב, שמצלמות לא מקבלים מהספרייה. לידע הכללי שלכם. עמליה צריכה לפתוח תא וידויים.

חבל. נו, עצוב. צדק הכוכב? יש סרט. יופי.

אתם יודעים מה ליבי צריכה לעשות. לחזור לרקוד בהיפ הופ! ואז מאיה תודה. ישר. נלחצת. אוי. מדהים. נפילת סוכר? תביאו לה עוגה. אבל שלא תחזיק אותה, היא עלולה לזרוק אותה.

למה את שונאת אותו שוב? הם מתעללים בהם. הם מתעללים באייקוני ילדותנו. התגובות של אפרת קורעות אגב. היא נשארה אנה. יפה, צייר אותה.

מאי מוזרה כהרגלה. מאוד. מצד שני היא זוממת. טו לייט, מאי. אגב, ידעתם שכתוב שביום ראשון פרק אחרון?! אין מצב. הם לא יכניסו כל כך הרבה תלמידים בבת אחת, בטח יש הפסקה או משהו.​

שיר m

Well-known member
רעיון טוב עמליה! אבל בטח הם יבינו הכל בצימר
עומר אל תדאג מדניאל הוא רק אח שלה
מאי את מעצבנת

למעלה