מה הבעיה 2- פרק 32 ואחרון (?)

YossihNew

Well-known member
איך עמליה ודניאל ימשיכו בתוכנית?

האם מאיה תספר לליבי מה מאי מתכננת?

מה השלב הבא בתוכנית של מאי?

והאם פיצלו את העונה? כנראה שכן.

YossihNew

Well-known member
לא תאמינו! יעששהעשכספ"א! מה? ליבי הייתה מבינה. התכוונתי: יש עונה שלישית שבעצם היא עונה שנייה כי סתם פיצלו אותה!

מוכרת לי המדריכה. תמרי מה את עושה? למה המדריכה השקטה יותר מוכרת לי...?

אחלה ציור. אז היית צריכה להיות רגועה, תמרי. עמליה? אחלה אחות יש לך. הן עובדות בחינם. נכון. לא יפה.

נו, הקול מוכר לי. יכול להיות שהיא פשוט הייתה בפרק אחר? ליבי, אל תשוויצי. אני מכיר. אה, עכשיו הבנתי. טוב, בסדר, אבל לי יש קשרים עם יובל סגל. ואתם יודעים מה זה אומר! שאין לי השפעה על דנה, היא תיזזה אותו. היא מתזזת את יהודה לוי ונתן, אין סיכוי שהוא פדידה.

פחם? בחייאת. הם אכזריים. פורגנת.

מצוין. למרות ששמרית יותר מלכה. כן, הן שיחקו ביחד. ליבי אוכלת ממש לאט לאחרונה. בלתי... משהו. מה קרה לדנה? נראה כאילו היא נכוותה. ליבי... תאכלי... אבל מהר. אה, זה ב"ל.

אני עדיין מציע את בן.

דרך ארץ? דרך ארץ?! את כל הארץ עברנו כבר בגללך! סליחה. בכל מקרה, הבה נשלימה. זה לא לחישות. לחשות זה חפשה חפשה חפשה חפשה.

זה בגלל שליבי לא יודעת לדבר עם השחקנים הנכונים. לא משנה. מזל שאפרת פיזרה שיער.

אולי הגומות. לגומות היא מתגעגעת. דווקא פיצה עם אננס היא לא מחבבת. לא, מי זאת?! נו, היא מוכרת! היא הייתה בחינוכית?! אה! היא הייתה בבאר! לא? אני כמעט בטוח. אה! אז תגידו, ההיא מהדברים שהלכו לאיבוד. נכון. בדיוק. זה עצמו הלך לי לאיבוד.

הסוד זה שפיצלו את העונה. ליבי, מה יש? שמתם לב שהוא הסתובב כשהיא אמרה את השם. אין לה חיים.

הוא טעה, אבא של דניאל. הוא רצה את אימא של עמליה. מהסדרה השנייה. לשחזר אהבת נעורים. הוא פספס במילאנו.

רותם לא מעצבנת! בעצם אף אחת מהן לא. אומרים עומליה, ואני רוצה שתפרשני את הסצנה, כמו שטולי פרשנה את הגרי וערן. אבל אי אפשר לשלב עמליה ודניאל. דניעמליה? לא עובד. כן, אני הבנתי לאן מאי חותרת. אה, אז הולכים לדבר השני של סדרות בינוניות. אופס. לא עבד.

אולי גם היא מוכרת לי? לא, היא רק דומה להגרי. הנה! לזה חיכיתי! חשבתי ככה וחיכיתי מפרק 2. יופי שהכניסו. עמליה, יש לך גיידאר.

בסדר, אבל היא שיקרה לך! היא שיקרה לך! מה את רוצה?

זאת עלילה מימי נעלמים. עמליה, את מפילה את עצמך. אני יודע בעצמי איך זה יהיה.

אלו המשפטים הכי נתונים לפורענות. בסדר, אתה תזכור את המילים. יופי, נו...​

למעלה