מה הבעל חושב על החמה שלו?

ashlaya

New member
מה הבעל חושב על החמה שלו?

בעקבות מה שכתב פה אחד הבחורים ואכן זה ברור שהורינו גם הם אולי עושים "צרות" לבני הזוג אז איך זה מהצד השני? מה הבעל מרגיש עם חמותו? אצלנו המצב די קל אמא שלי מבקרת אותנו המון!!! אבל....היא מגיעה בעצם לבקר את הנכד שלה כך שזה לא ממש מפריע לנו להיפך אלה שעות חופש עבורנו היא גם תמיד מבשלת לנו -שבעלי כבר לא נעים לו והוא מרגיש כאילו היא מרגישה שהיא חייבת לבא עם משהו האמת שזה תחביב שלה הבישולים.... ואיך לא מתנות בלי סוף לעדי מצעצועים בגדים וכל דבר שהוא צריך או לא צריך ומה אצלכם?

ציפי ג

New member
כבדה וחשדה

הוא מאוד מנומס, אבל ממש לא משתגע אחריה. עם אבא שלי לעומת זאת, יש לו קשר מעולה.

AdiBason

New member
אצלנו....

המצב קצת בעייתי.... גיסי מההתחלה לא "נידלק" על בעלי והוא הפיץ עליו בקרב המשפחה שלי הרבה שקרים או לפחות הרבה דברים שהיו בנייהם ואף אחד לא שאל את בעלי אם זה נכון בכלל או מה גירסתו בנושא או מה גיסי עשה לוואז נוצר מצב שאמא שלי שמעה הכל מגיסי שהוא וותיק יותר במשפחה וקשה לה להיתנתק ממה היא שמעה....אז יוצא שהיא לא כ"כ אוהבת את בעלי ( ואין לה סיבה כי הכל היא רק שמעה ולא טרחה לברר.....גם ששומעים דבר מה על מישהוא ולא מכירים אותו זה עושה רושם לא טוב..... ) ובעלי מרגיש שלא מתים עליו אז הוא לא רוצה לבוא להורי או שבא בלי רצון.... אני כ"כ כועסת על גיסי , הוא עשה לי כ"כ רע. הפיץ שמועות במקום שאני גרה ( אנו גרים קרוב אחד לשני...) , סיפר להוריו , לשכנים לאמא שלי כלמני סיפורים....אויש ממש לא מתחשק לי לחשוב עליו עכשיו.... בעלי וגיסי "השלימו" פחות או יותר אבל גיסי עוקץ אותו כשהם לבד.... ואיך אומרים " לך תוכיח שאין לך אחות.....".גיסי די הרס לי בעניין הנישואין..... בגללו הייתי רבה עם בעלי המון....ועד היום יש מקרים שאני רבה איתו בגלל גיסי וזה מכאיב לי. הלוואי והיה לי כסף לקנות דירה ואז הייתי פותרת הרבה בעיות.

אמא שלי כזו.

חמותי לוקחת אותם לטיול אצלנו במרכז והם חוזרים עם כל טוב. הם ממש משגעים אותה. לזכותה היא לוקחת אותם גם לאכול וכו´ אז אני מרוויחה מהעסק הזה. אני מאד מרוצה ממנה בסך הכל הכללי. אפילו ברגע זה אחת מבנותי הלכה לחוג והשניה לסבתא.

עדה ב

New member
בעלי מאוד אוהב ומעריך את אמא שלי

מה גם שאמא שלי היא היחידה שעוזרת לנו והיא אלמנה שחיה מביטוח לאומי בלבד. מההורים שלו אנחנו לא מקבלים שום עזרה משמעותית ויש להם יכולת לעזור הרבה יותר מאמא שלי, אבל אני דווקא מעדיפה שהם לא יעזרו לנו (וגם בעלי) ולא להיות חייבת להם דבר.

למעלה