מה הגבול שלכם..?

Aorfec

New member
מה הגבול שלכם..?

בא לי לעשות לשאול שאלה ואז כל אחד יכתוב את הדעה שלו בעניין אז.. " מה הגבול שלכם בקניית דברים של מרי-קייט ואשלי? האם אתם תקנו בובות ברביות (שנמכרות בנפרד- יותר כסף) למרות שאתם בכלל לא משחיקם בברביות? האם תקנו כל ספר שלהם מכל סדרת ספרים כי.. זה שלהן? כל קלטת? כל פוסטר..?" אני לא. אני לא מתכוונת לקנות את הברביות. לדעתי זה בזבוז כסף. אני קניתי רק 2 ספרים שלהן. כל ספר נסידרה. אחד של "סו ליטל טיים" ואחד של "סוויט סיקס טין" אני חושבת שזה מספיק. הייתי בוואל מארט שהיו שם בגדים של התאומות אבל לא היה משהו יפה אז לא קניתי (האם אתם תקנו בגדים של התאומות למרות שאין שם משהו יפה כל כך, רק כי זה של התאומות..?) ובכלל, אתם חושבים שלתאומות גם יש יד בכל האימפריה עושת הכסף הזאת? אויל זה בכלל היה רעיון שלהן להוציא את כל הכסף של ההורים של המעריצים..? מה אתם אומרים?? *טם טם טם*

Alexis14

New member
אוקיי

אני לא קניתי את הברביות למרות שאם תהיה לי הזדמנות וכסף אולי אני אקנה.. אני כן קונה ספרים, פוסטרים וסרטים כי בתכל´ס אני נהנית מהם, קוראת/מסתכלת/צופה בהם, וזה כיף לי. אם יהיה משהו שיעלה יותר כסף ממה שאני אחשוב שזה אמור- אני לא אקנה- ההורים שלי לא נותנים לי כסף לכל מה שאני רוצה- כשהם בארה"ב הם קונים לי ספרים, ביומכיפור שכרנו סרט שלהן (כל אחד שכר 2 סרטים, שלי פשוט היו שלהן...), אבל כשהיו פוסטרים בראש1 אני שילמתי מהכסף שלי... בקיצור אני לא אקנה יותר מדי דברים למרות שאם היה לי כסך כן הייתי קונה! אני טסה בקיץ לארה"ב כנראה, ואני בטוחה שאני אלך לוול*מארט, אם יהיו בגדים יפים- אני אקנה בלי קשר שלהן או לא שלהן.. ואני בטוחה שזה לא היה רעיון שלהן. הן רק נהנות ממנו.... אה ויש עוד סדרות ספרים- ההרפתקאות, סטארינג אין, טובות השתיים צער גידול בנות מלא (של הבנות, של מישל, של כולם וכו´...) וזהו נראה לי. כאילו יש גם ספרים בלי סידרה- כלמיני ביוגרפות, ודברים כאלו...

T N T girl

New member
התשובות שלי ... ../images/Emo9.gif

אני מעריצה
זה אומר שאני אוספת תמונות ופוסטרים , מורידה תמונות , בינתיים אין לי ספרים אבל אני רוצה לקנות , אם אני אהיה בוואל מארט ואראה משהו יפה , אני אקנה
אני רואה את הסדרות שלהן ( כרגע רק צער גידול בקביעות כי הרפתקאות זה מ --- ג --- ע --- י --- ל לפי דעתי למרות שזה לא משודר עכשיו , מרי קייט ואשלי מארחות זה קצת דפוק ... טובות השתיים ראיתי 100 פעם כל פרק ... ואת צער אני הכי אוהבת
למרות שגם שם ראיתי את כל הפרקים
) ונהנת מהן , ראיתי כמעט את כל הסרטים ונהנתי מאד
אבל אני לא מגזימה
לא ... ממש לא
אני יכולה להגיד על אושרת שהייתה ועזבה , היא הייתה עושה הכל אני חושבת
חחח וזהו , אופס
שכחתי ת´דבר הכי חשוב
אני גולשת בפורום התאומות ונהנת מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד
חחח

RinRan

New member
nice...

אוקיי יש לי גבול
אני לא אקנה ולא קניתי את הברביות שלהן, אני לא אקנה סרטים שלהן כשאפשר להקליט (יש לי את "מותק...", "לא מגלות לאף אחד" ו"גול כפול" וכולם מוקלטים), אני לא אקנה פוסטרים- אני לוקחת פוסטרים יפים כשיש בעיתון, יש לי 4 ספרים שלהן- Sweet Sixteen- ארבעת הספרים הראשונים, והם מעניינים אותי וגם אם זה לא היה קשור לתאומות הייתי קונה את הספרים, וניסיתי לקרוא את אחד הספרים של So Little Time וזה פשוט לא מעניין אותי כי כבר ראיתי את זה בטלוויזיה... את הבגדים שלהן אני בטח שבטח שלא אקנה כי ראיתי תמונות באינט´ והם לא יפים
... אני לא אקנה דיסקים שלהן וכאלה כי אני לא אוהבת את הקול שלהן.. אני כן אקנה משחקים לפלייסטיישן או משחקי קופסא אם הם מעניינים כי כאלה דברים זה נחמד לקנות... אני לא אקנה את מוצרי האיפור כי אני לא מתאפרת ומוצרי השיער (בייביליסים למיניהם) אני גם לא אקנה כי אני לא כ"כ אוהבת... לדעתי הן מוציאות את כל המוצרים שלהן בשביל המעריצים ולא כי הן רוצות להוציא את הכסף של ההורים. סה"כ יש להן הרבה מוצרים נחמדים מאד וזהו זה.. סה"כ זה ממש אחלה נושא

T N T girl

New member
Love u Karinoosh ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קארינוש ../images/Emo9.gifגם אני ../images/Emo85.gif

כמון אהובתי
וחוץ מי זה עדיף לי לקנות בגדים
מאפשר בובות של התאומות חחח לא
גם הבובות לא -ה-כ-י דומות להן

אני חושבת ש...

אני לא יודעת אם הייתי קונה ברבי, כי אני לא משחקת בברביות ואחרי ההתלהבות, ואחרי שאני מראה לכל החברות שזה של מרי-קייט ואשלי, אז אני סתם יזרוק אותה, בלי להנות ממנה בכלל! וזה חבל. הנה דוגמא: אני קניתי ספר לא מזמן של סוויט סיקסטין, שהוא כמובן באנגלית, והתלהבתי והייתי בטוחה שאני רוצה את כל הספרים והזמנתי בכל מיני חנויות כי לכולם נגמר. בסוף קניתי ספר אחר מהסדרה, ובקושי קראתי אותו! נכון נהנתי מהתמונות (למרות שהן בשחור לבן), ושלחתי את הטפוס שאתה יכול לזכות בדברים של התאומות, אבל עכשיו, הספר כבר מונח אצלי כמה חודשים על המדף. ואתמול התקשרו לאמא שלי ואמרו לה שהגיע הספר שרציתי של התאומות, אל אף כל הפיתוי, אמרתי לה ש לא תקנה לי אותו כי אני לא אקרא אותו . אולי הייתי יכולה לקרוא אותו אבל בגלל שהוא באנגלית כולו וקשה לקרוא ספר שלם באנגלית, בעוד להנות ממנו. אולי כשאני יהיה גדולה יותר אז אני יוכל לקרוא אותו להנות ממנו.

KISHKOSHA

New member
שימו ../images/Emo23.gif!

לפני שנה וקצת הייתי בראצות הברית למשך חודשיים, עשיתי טיול מהמם. לא חשוב בקיצור במשך החודשים האלה הייתי בכל הסופרים וכל הזמן התלבטתי אם לקנות בובת טרוול אין סטיייל של פספורט טו פריס או לא, כמה שעות לפני הטיסה הלכתי לטויס אר אס, ורציתי לקנות אותו, קרובת משפחה שלי שילמה ואמרה שזאת מתנה, אז יש לי את זה ו3 ספרים! נחמד לא?

einat16

New member
אני לא הייתי קונה שום דבר שלהן

חוץ מסרטים. אני לא אקנה, כי לעתי זה ניצול של המעריצים שמוכנים לקנות כל דבר שלהן רק בגלל שכתוב את השם שלהן, והתאומות בכלל לא שותפות להכנת המוצרים. המטרה של התאומות ושל אנשים ששותפים בהכנת המוצרים שלהן, הי להרוויח כסף ולא לשמח את המעריצם שלהן או משהו כזה.

omer wild

New member
אני הייתי...../images/Emo24.gif

לי יש גבולות...אני קניתי וימשיך לקנות אם יהיה שווה רק את הסרטים וספרים
כי מה אני צריכה ברביות...לאחותי יש (והיא קטנה) אבל אני לא יקנה בגדים שלהן אפילו שהם לא יפים רק כדי להגיד "שהבגדים שלהן"...כי זה בזבוז...אמנם אני מעריצה
... אבל לא אחת שתקנה כל דבר שקיים עליהן

mandy

New member
אני למשל

מעריצה את ג´ניפר לופז (נא לא להתנפל עלי..) ולמרות שאני מעריצה אני לא אלך ואקנה את כל הקולקציית בגדים שלה...(קניתי מניו יורק רק כמה בגדים....
) ואת הבושם קניתי אבל אם הוא היה מסריח לא הייתי קונה! ונחזור לתאומות כי זה לא פורום של ג´ניפר, כשהייתי בארה"ב ראיתי את הברביות אבל אני בת 17 אז אני לא כל כך אקנה אותן אבל לא חייבים ממש לשחק איתן, אפשר פשוט לקנות לאוסף. ובקשר לספרים- אני רוצה לקנות רק את האחרונים (סוויט 16 וחבריו) כי זה נשמע שווה אבל אם רק תראו את כל מה שמוכרים עם השם שלהן לא תאמינו, אפילו מסגרות לתמונות...אבל אי אפשר לקנות ה-כ-ל כי זה מוגזם אז אפשר להציב גבולות.... וחוץ מזה,קו האיפור שלהן דיי זול אז זה לא נורא כל כך!

T N T girl

New member
גו עמר גו עמר גו גו גו גו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת בוווווול כמוך וכמו קארינו´ש
ושוב : גו עמרו´ש גו גו גו

אני אומרת...

תראו, אני מעריצה של התאומות ואני אוהבת את הסרטים ואת הספרים ואת כל השטויות שנילוות לזה... יש לי 10 ספרים שלהן בבית ואני אוהבת לקרוא אותם כי העלילה נחמדה ולא קשה לי להבין אפילו שזה כתוב באנגלית (מישהי פה רשמה שזה הורס את הכיף- כשהספר כתוב באנגלית, אז לדעתי זה לא) ובמיוחד אני אוהבת את סוויט 16 ואת סו ליטל טיים כי הסיפורים שם ממש יפים. וגם לפני שנתיים כשהייתי בארה"ב אז הייתי בוול מארט והסתכלתי על הקו אופנה שלהן וממש אבל ממש לא אהבתי אותו (אם כבר אז הבגדי ים נראו נורמליים...) אבל קניתי משקפי שמש מהקו... וגם כשהתחיל לצאת ה"מגאזין" של התאומות אז אמא שלי שאלה אותי אם אני רוצה לעשות מנוי עליו ואני עשיתי "מחקרון" וגיליתי שעולה למישהו מישראל 27$ לגליון
וזה נראה לי דיי מוגזם לבזבז מעל 100 ש"ח (108 ליתר דיוק) למגזין שיוצא כל חודשיים
אז בקיצור, אני מעריצה אבל לא קיצונית...

motib4

New member
לי יש גבולות...

אני לא אקנה משהו שאני יודע שלא יהיה לו שימוש רק כי זה של מרי קייט ואשלי!". אני לא אובססי, ואני לא מתכוון להיות מכיוון שאני חושב שזה דבר שלילי. אני מעריץ- אבל במידה.

../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

אני גם לא יודעת מה איתכם אבל גם עם הייתי אובססיבית כל כך חחחחח אבל לא אז למי יש כוח

למעלה