מה הגבר רוצה? ומה האישה נותנת?:-

• פותח הנושא wpkid
  • פורסם בתאריך

SpecialNight

New member
יש הרבה במה שהוא אומר...

לצערי הרב ולצערם של הרבה כמוני הנשים המודרניות לא יודעות להתייחס יפה אל הגברים...ואני מדבר אל 95 אחוז מהנשים. אין לי מושג למה אבל נשים היום לא עדינות כמו פעם..פעם הנשים היו שקטות,רגועות,עדינות...היום נשים הפכו להיות סנוביות..כל אחת חושבת שהיא מלכה.מדברות מילים לא הכי יפות בניגוד למה שהיה פעם. גברים לעומת זאת מתייחסים בעדינות לנשים..רוב הגברים. יתכן מאוד שהרבה פה יכעסו ולא יאהבו ואפילו יסתכלו עליי בעין לא יפה בגלל מה שאמרתי.אבל זו האמת,והחלום שלי זה שאמצא אישה ששיכת לדורות הקודמים.

שש בש

New member
אתה בעצם אומר שמתחלפות היוצרות

נשים מאמצות יחס של גברים וגברים התנהגות של נשים, לדעתי אין בכך כל רע בתנאי שיפגשו באמצע. אם תמצא אישה ששייכת לדורות הקודמים תהנה משילוב של עוזרת בית עם זונה פרטית (סליחה על ההקצנה), אך אם תמצא אישה מודרנית תרוויח קודם כל חברה.

מיכל999

New member
כן, כולכם ג'נטלמנים אחד אחד....

במיוחד אלה שצועקים באמצע הרחוב "כוסית", ודברים דומים. או אנשים כמו האקס שלי שכל מה שרצה זה סקס... לא כולכם מושלמים, אתה יודע!

מאוד לא נכון.

דוגמא קטנה - חייתי בארגנטינה 7 שנים. שם, כשנוסעים באוטובוס, אף גבר לא יושב לפני שכל הנשים התיישבו. פותחים לשנים את הדלתות של הרכב, עוזרים לסחוב דברים. בישראל של ימינו, האישה צריכה להלחם עם הגברים על כל דבר, אז מה הפלא שהן כבר לא "שקטות,רגועות,עדינות כמו פעם"

wpkid

New member
מה הגבר רוצה? ומה האישה נותנת?:-

מצטער שאני נדחף לפה בנות, אבל אני פשוט חייב. מה גבר רוצה? גבר רוצה אישה אוהבת, מפנקת, וכזאת שנעים לך לדבר איתה. (לא יותר מדי דרישות, אה?) מה גבר מקבל מהאישה? ככה נראית שיחה רגילה של גבר עם אישה: "אם אני אשמין אתה תאהב אותי?" "ברור. תמיד" "אני שוב במחזור כסעמוק ערס אל תעצבן ת'י אני ידוקר אותך!@#^!#^!
" "כן מאמי סליחה מאמי אני אוהב אותך מאמי אני הולך להביא לך עוד כרית מאמי"
מזמן לא שמעתי אישה שאומרת משפט שלא מתחיל ב "אני...". אתן כל הזמן רוצות שנפנק אתכן, אחלה יפה. אבל גם אנחנו בני אדם, זה שיש לנו משהו בולט במכנסיים לא אומר שאנחנו לא בני אדם. אפילו בחדשות, היה איזה פיצוץ או משהו, מפנים את אנשים והילדים, איפה הגברים??? אתן לא מתייחסות אלינו כמו לבני אדם, למה שאנחנו נתייחס אליכן כמו למשהו חוץ מאובייקט מיני? (לא באתי לפה לעצבן אתכן כי אני חושב שנשים הן ההמצאה הכי יפה של אלוהים, אבל היו פה כמה הודעות שפשוט הרגיזו אותי) אוהב את כולכן
, קובי

פחחח קודם כל

יש לך חברה ערסית. שנית כל, למה להכליל נשים? אני יודעת שאני מתייחסת לכמה גברים שבכלל לא מגיע להם, כמו בני אדם.

wpkid

New member
אממ חברה שלי לא מדברת ככה

זה היה בצחוק, וגם אתן מכלילות גברים חמודה :~}

מיכל999

New member
כלנו רעות

תהפוך להיות הומו! (התחלתי את המשפט ב"כולנו", לא ב"אני")

למעלה