מה הגובה שלכם? והאם אתם מעדיפים פרטנר גבוה או נמוך או שלא משנה?
ר רסקול New member 14/10/07 #10 צודק, אך לא רק מרוקאים, עיראקים, אתיופים כל מי שהוא כהה בעורו ונמוך, אני מייד נדלק עליו.
צ צעירציק בן 18 New member 14/10/07 #13 מוזר אבל אני מעדיף דווקא.. ליטאים או מוצא אשכנזי, ושיהיה מבוגר ממני בכמה שנים טובות עדיף..
W white star New member 14/10/07 #6 ../images/Emo54.gif 183 והאמת לא ממש משנה לי, רק שלא יהיה גבוה מאוד או נמוך מאוד
א א י ת י ו ש New member 14/10/07 #9 משנה וחצי חייב שהוא יהיה בגובה שלי ומעלה, לא פחות. סוג של פאטיש לא ברור אבל לא יכול לצאת עם מישהו שהוא נמוך ממני.
משנה וחצי חייב שהוא יהיה בגובה שלי ומעלה, לא פחות. סוג של פאטיש לא ברור אבל לא יכול לצאת עם מישהו שהוא נמוך ממני.
L lowandwet New member 14/10/07 #11 אני 1.82, חייב מישהו בסביבות הגבוה שלי אין לי בעיה עם 5-10 ס"מ פחות או יותר, אבל לא מעבר. לא נוח לי אחרת
אני 1.82, חייב מישהו בסביבות הגבוה שלי אין לי בעיה עם 5-10 ס"מ פחות או יותר, אבל לא מעבר. לא נוח לי אחרת
צ צעירציק בן 18 New member 14/10/07 #12 אני חושב שבעיקרון לא משנה לי.. הגובה.. אך גבוה יותר יכול להיות נחמד.. עדיף מבוגר, רזה.. ושעיר מאוד.. ככה אני אוהב, מלשות?
אני חושב שבעיקרון לא משנה לי.. הגובה.. אך גבוה יותר יכול להיות נחמד.. עדיף מבוגר, רזה.. ושעיר מאוד.. ככה אני אוהב, מלשות?