מה הגיל הממוצע בפורום?

rs1984

New member
מה הגיל הממוצע בפורום?

חדשה כאן,
אני בת 28 (בקרוב ממש )אך נראה שיש פה מי שסיים צבא ויש גם הבודדים שטרם מלאו להם 20.
אני שואלת מה הגיל הממוצע , כי מין הסתם השאלות/ הלבטים/ הבעיות / ההמלצות של מי שסיים צבא שונים/ות הרבה ממי שכבר מצא את עצמו (פחות או יותר) בחיים, אלה הנושקים לשנות ה 30.
אני מחפשת לחלוק עם מי שנמצא במקומי (שוב, פחות או יותר),
אני בת 28 , נשואה+2 , בעלת 2 מקצועות שונים (הנדסאי+הנדסה).
היום , היום אני די לא עושה כלום לצערי , גרים בצפון מחפשת שנה (!) עבודה .
לא משעממם לי אף פעם (הזמן טס לי בבית) הבעיה שאני רוצה לצאת לעבודה מהסיבות הברורות: הכנסה , סדר יום מסודר, לקום להתלבש להתיפייף וכו'.
די מייאש המצב...
מישהו יכול לנחם?

spaysi8

New member
האמת היא..

יש פה באמת מכל הגילאים..
אבל גם אלו שנושקים ל30, לפחות רובם, לא חווים את אותם לבטים שלך, לפחות לא את רובם.. בקושי יש פה נשואים שלא לדבר על כאלו עם ילדים..
אבל אולי תוכלי לדבר איתנו על דברים אחרים... בכל מקרה ברוכה הבאה :)

אנחנו מיעוט כאן

אני בגילך... נשואה +1
אני חושבת שחוץ מאיתנו יש כאן רק עוד בחור אחד שהוא נשוי עם ילדים (זאדק?) וזהו...
והאמת שאם היית שואלת אותי לפני שנה אז גם אני הייתי בעולם אחר לגמרי

בני כמה הילדים שלך? איפה בצפון אתם גרים?

המצב בצפון לא פשוט בכלל

קשה למצוא עבודה
אני בת 28, לא נשואה ולא נעליים אך גם מתקשה למצוא עבודה כבר הרבה זמן.
אני גם האמת חא קלה בקטע הזה כי אני לא מסוגלת לעבוד בשירות לקוחות או מכירות וזה דיי המשרות שיש.
לנחם אותך? קצת קשה לי האמת לדעת מה ינחם אותך. אני חושבת שחשוב לא להתייאש.
חוץ מזה יש לך שתי מקצועות ככה ששכל לא חסר לך.

einat162

New member
אני באוקטובר אהיה בת 28

והאמת, למרות הגיל הכרונולוגי - לא נראה לי שיש פה הרבה נשואים עם ילדים (או בעלי תואר שני לצורך העניין).

Purple Mushroom

New member
גיל ממוצע, אפשר לעשות סקר

והחשב או החשבת של הפורום, יעשו את הסטטיסטיקה.
יכול להיות שהממוצע הוא 25? יש כאן מכל הגילאים, מ20 עד כמעט 37 (עוד כמה ימים).

אני בן 36 וכמה חודשים (כמה?), ושליש נדמה לי, ומתמודד עם אותם בעיות שלך, ועם אותם בעיות של אנשים שסיימו צבא. אין לי כסף ללמוד, וצריך להתחיל לעבוד יותר.
יכול לנחם.

אחותי הצעירה בגילך, יש לה זוגיות של כמעט חמש שנים, ועומדת להתחתן כנראה בסוף השנה. (אין עדיין תאריך).
כנראה שאנחנו במשפחה לייט בלומרס

בהצלחה בכל מקרה, יש לך את יתרון הזוגיות, שלי אין, וכבר התחלת משפחה, אז אתם כבר תא משפחתי קטן, הרבה בהצלחה,
וחשוב להודות על מה שיש

אלון
=] ...

יש כאן

אנשים מכל הגילאים..אבל כן בעיקר הרבה צעירים..
אני בת 27 ולי יש עבודה אבל אני לא דוגמה כי המקצוע שלי מאד מבוקש ואני גרה במרכז הארץ) ... מה עם עבודה זמנית וחלקית (כדי שיהיה לך גם זמן להמשיך ולחפש עבודה במקצוע שלך) בתחום אחר?

NEO83

New member
איפה בצפון את גרה שאת לא מוצאת עבודה?

לא יודע מה הממוצע של הגילאים בפורום, יש כאלה אחרי צבא, יש כאלה לקראת 30... כל אחד מוצא פה את הפינה שלו.

rs1984

New member
הכי לא תאמין

אבל מחיפה.
שנה אני פה (ממש ממש היום) הייתי לכל היותר ב 4 ראיונות מהתחום שלי . ניתן להבין שלא עברתי אבל הגיוני להיות ב4 ראיונות בשנה.?!

מה עם לנסות לחפש קצת יותר דרומה?

בחיפה יש רכבת וזה די נוח...
שווה לך לחפש באיזור צפון השרון למשל... נתניה וכאלה...

Purple Mushroom

New member
הצעה: אפשר גם לעבוד בתל אביב.

אח שלי כיום גר ביפו, גם נשוי פלוס, פלוס כלב לבן, וחתולה שחורה. זה לא העיניין.
העיניין הוא שגר ביפו, לומד ביפו, וגם עובד בחברת היי טק מאוד נחשבת, אבל בחיפה.
כל יום הוא נוסע הלוך ושוב, מיפו עד חיפה ובחזרה.
אז אני מציע לפותחת השרשור שאפשרי לחפש עבודה גם בתל אביב, עם גרה בחיפה, ולא מוצאת עבודה שם :)

מי שבאמת רוצה לעבוד בתחום שלו יעבור 4 ביום בזמנו לפני 15 שנים כשחיפשתי עבודה הייתי בכ"כ הרבה רעיונות עבודה בחודש אחד שזה לא יאומן כשבסוף סידרו לי עבודה דרך פרוטקציות

יש לך שני ברירות ראשיות ..
לקום מהכיסא ולהתחיל לחרוש את חיפה או למצוא עבודה זמנית בתחום אחר\דומה ולהמשיך לחפש במקביל .

באיזו הנדסה יש לך תואר?

כי אני יודע לפחות בתחום שלי (תוכנה) יש המון עבודה, ולא רק במרכז.

al19

New member
אני בן 28 ...

ולא נורא
עבודה בארץ שלנו זה דבר זמני...

Purple Mushroom

New member
גם החיים זה דבר זמני,בינתיים.

אני לא רוצה לחכות לפנסיה,כי אין לי. חייב לעבוד בעבודה שתתן לי פנסיה, וגם משכנתא.
למרות שכולם בארץ החלומות שלהם הם פנסיה ומשכנתא, זה לא ממש מרגש. יש חלומות יותר מרגשים מזה. לפחות כך דובר במהפכה של אהבה
.

yairsvet

New member
באמת מצב קצת בעייתי

אולי תחפשי עבודה שמקצוע אחר ממה שחיפשת עד עכשיו, בטוח יש עבודות אחרות שיתאימו לך גם כן
השאלה האם קניתם דירה בצפון, האם אתם באמת נהנים לגור שם. אם התשובה היא לא אז אולי תקשקלו לעבור לאיזור אחר

למעלה