מה הגיל המקסימלי למלצרות

get well

New member
מה הגיל המקסימלי למלצרות../images/Emo35.gif

ואל תגידו שאין דבר כזה... תחשבו על גיל מסוים בו כבר בטוח לא הייתם ממלצרים...

redroze

New member
אין גיל ...

אני לא חושב שאני אפסיק לעבוד באולם אירועים מתישהו (גם כשתהיה לי עבודה מסודרת) מכיוון שזה עבודה קלה, כסף טוב (25 ש"ח לשעה בלי טיפים), אנשים טובים, כסף שחור מהצד להשלים הכנסה וכו' ... ד"א, יש לנו באולם הרבה מלצרים בני 30 ואפילו 40 שיש להם עוד עבודה ולא מתכוונים לעזוב ...

redroze

New member
חן ושירה, אני דורש תשובות מנומקות!!

זה לא יפה לזרוק סתם גיל בלי נימוק ... שוב, לפי דעתי זה לא נכון. באולם אירועים שאני עובד בו יש אנשים בני 30+ ו-40+ שעובדים איתי וגם רוב הילדים שלהם עובדים באולם. מכיוון שמדובר באולם קטן, העבודה קלה, הכסף מצויין (ושחור), האנשים סבבה, עובדים מתי שרוצים וכמה שרוצים (תלוי גם כמה עבודה יש), בקיצור עבודה גמישה ומאוד משתלמת, אני לא רואה בזה שום דבר פסול שאנשים בגילם עובדים במלצרות בשביל להשלים הכנסה. אני בטוח שאני הייתי עושה את אותו הדבר בשביל להעלות את רמת החיים של המשפחה שלי (וכרגע אני פשוט מנסה לצאת מהחובות המטורפים שלי בגלל חברה, אוטו, שכר לימוד, בזבוזים וכו').

Angel lips

New member
אני חשבתי על גיל עד ה25

כי אני חשבתי שעובדים לפניי צבא או אחריי הצבא לפניי הלימודים שזה בערך יוצא גילאיי ה20+ לעבודות אחרות שאלו כבר עבודות קבועות ולא מיזדמנות ששם הרווח גדול יותר ממלצרות והמשכורת ברורה בכל סוף חודש יקחו אנשים אחריי צבא או עם תואר שזה בערך גילאי ה25, וגם לא ניראה לי שמישהו ב40+ יסתפק במלצרות, בדרך כלל הם מוצאים עבודות קבועות יותר ובלהתחשב בזה שיש להם גם משפחה לטפל ולא יוכלו לרוץ מעבודה לעבודה, אם זה עסק פרטי או משהו בסגנון

redroze

New member
לא מדובר במקצוע ...

אלא כתור השלמת הכנסה מהצד ... החבר'ה המבוגרים שעובדים איתי באולם הם בסך הכל עובדים 4 שעות בערב ולכן בבוקר אפשר לעבוד בעבודה מסודרת. ועוד דוגמא, יש לי חבר שהוא עובד הייטק אבל בסופי שבוע הוא ממלצר, תאמינו לי שכסף ממש לא חסר לו אבל פשוט קשה לו לעזוב את המלצרות. הוא עושה 400 ש"ח בסופשבוע ולמרות שה-400 ש"ח האלה לא עושים אותו עשיר יותר הוא נהנה מהעובדים ומהעבודה ולכן הוא לא עוזב (גם בגיל נושק ל-30) ...

האמת שחשבתי בשבל עצמי ולא בשביל

אחרים... אישית הייתי מצפה מעצמי ליותר מאשר לעבוד בתור מלצרית כל החיים...
באמת אל תיקחו אישית.. פשוט ככה אני רואה זאת...

get well

New member
נראה לי שלאולם אירועים באמת אין

ממש כבול אהל לבית קפה או מסעדה אני חושבת שגיל 30 זה כבר המקסימום... אלא אם כן זו מסעדה יוקרתית כזאת...

למעלה