מה הדבר הכי חשוב בחיים?

מימי

New member
מה הדבר הכי חשוב בחיים?

שכל אחד ירשום הודעה של כותרת בלבד ובה הדבר האחד הכי הכי חשוב בחיים.

Chot

New member
אני חוזה את הכותרות הבאות:

"כבוד" "אהבה" "שלום" "הבנה" "סובלנות" "יחסי מין" "יחסי שכנות טובים" "יחסי מין עם כבשים" "החוליה החלשה" "המכללה לרפואה משפטית שבאבו-כביר" וכולי נו הארש-פילינגס אבל את באמת חושבת שתוכלי לקבל תשובות מספקות מהשאלה? ואם מותר לי להיות מתחכמת - אני מניחה שאני אבחר בחיים עצמם.

Chot

New member
מה הצלפה חץ ושלום!

לא מימי לא הצלפה! אני אוהבת אותך מאוד אני חושבת!

IC4

New member
מסכים בהחלט !../images/Emo70.gif!

וזה לא "תשובה מדכאת" כמו שאנשים עלולים להסיק זה פשוט לדעתי/נו הדבר הכי חשוב גם ככה אם החיים הם רק שורה של גל מיני רגעים של "הווה" , אז מה יותר חשוב מההווה האחרון

RedStorm

New member
בחורות יפות.....כל כך

שאתה מסתכל עליהם .......וחושב .....בטח יש להן חבר חתיך עם מכונית ..... ולך כל כך אין סיכוי ...אז בכלל למה לנסות .....אבל בעצם אין להם חבר... והן נואשות לאהבה ולחיבוק טוב.

IC4

New member
hmmmmm nooo

הן נואשות לאהבה ולחיבוק טוב מגבר עשיר עם טירה משלו וזין גדול ---- "זה מה שאתה חושב שבחורה צריכה?!" "זה מה שאני חושב שהיא חושבת"

TerminalFrost

New member
פרחים, שמש נעימה, אביב, אוויר נקי

דשא, ספר טוב, כוס קפה, ובאנג. וגם קצת קססה.

TerminalFrost

New member
הייתי אומר

"כשתגדל תבין", אבל אני לא מניאק מתנשא בן-זונה אז אני לא אומר קססה זה הגראס אחרי שקצצת אותו, הוא בא בפקעות של עלים מגולגלות ומקווצ´צ´ות וצריך "לפתוח" אותו ולקצוץ אותו (יש שאומרים שזהו, זה הקססה. אבל המקטרגים יוסיפו קצת טבק של סיגריה כדי לתת קצת נפח לחומר, שיספיק לכולם, וגם כדי להרגיע קצת העצבים כשאתה מעשן את זה) וכל זה כדי שזה ירד יותר טוב בבאנג ולא יסתום את המבחנה. יש? (לא מומלץ לאף אחד, ד"א, לעשן סמים, זה לא בריא וזה מסוכן.)

TerminalFrost

New member
אני מכוסת"ח

לא תוכלו להגיד "זה הTerminalFrost הזה מפורום מאטריקס וקונספירציות שדרדר אותי לסמים ועכשיו אני מכור! ואני מת בתוך הקיא שלי!" נהנהנהנהנהנה

IC4

New member
איך כשאני אהיה גדול אני אבין

אם אף אחד לא הסביר לי עד אז ---- אייסי ששוב מעלה מחשבות ישנות כמו איך לפני עידן הפורנו ידעו מה לעשות? וכמה פעמים אדם וחווה ניסו עד שהצליחו להבין מה החור הנכון? ---- אל תעשנו סיגריות, תעשנו חשיש.

למעלה