מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?

שרשור של אופטימיות - כולכם מוזמנים להצטרף
אצלי - הבוסית שלי החליטה לתת לי עצות של "חכמה", עצות שהן "לטובתי". היא המליצה לי ללכת עם שחור, כי שחור זה מרזה (למה שלא תגידי ישר ולענין שאני לא 90-60-90, מה שאני במילא יודעת?). עצה שניה היתה לה בשבילי - לבשי בגדים באותו צבע פחות או יותר (אני אוהבת אדום אז אלבש חולצה אדומה ומכנס אדום? מה אני כיפה אדומה?). יש לי חצאית עם "קרעים" "קצוות" - אז קיבלתי המלצה לא ללבוש אותה, כי זה מושך תשומת לב אל הרגליים שלי ואין לי רגליים של בחורה 90-60-90. אז זאת הבוסית שלי. אני לא יכולה להחזיר לה באותה מטבע לשון, כי בכל זאת בוסית זאת בוסית ואני זקוקה לעבודה הזאת. אז אני עונה לה בדרך "סמויה" משלי. את העצות שלה "שמתי" בצד. אני דווקא לובשת את החצאית ושמה על העצות שלה פס. אני באה עם חצאית לא ארוכה במיוחד כדי שיראו את הרגליים הלא דקיקות שלי ומנסה למשוך את תשומת לבה לכיוון הרגליים שלי
ואני כמובן בנוסף לא לובשת בגדים בעלי אותו גוון ויכולה לאבד את השפיות וללבוש חולצה לבנה עם מכנס שחור - ממש "שברתי" את קו המותן והגוף לא "חתיכה" אחת
אז בהתחלה עשיתי את זה כדי להחזיר ביקורת בדרך סמויה ולומר לה בדרך עקיפה שאני שמה פס על הדיעות וההצעות שלך, בהמשך הרגשתי לא טוב עם הדרך שלי הרגשתי שזה כמו לעשות דווקא כי בכל זאת יש משהו בדבריה ואני חושבת שזה גם נכון חלקית, אבל הדרך בה היא אמרה את זה כאילו היא רוצה "לטובתי", אז עם כל הכבוד - לטובתי בלי מרכאות זה לעשות את מה שאני באמת רוצה, אוהבת וכיף לי
מותר לי להוציא מהארון בגדים וללבוש סתם ככה? לא בא לי להיות מסודרת ולא בא לי להתאים את הבגדים טיפ-טופ, אני לא רובוט, אני רק שושי.

Lost Lullaby

New member
אוקיי:)

-אתמול הגיעה המצלמה הדיגיטלית החדשה שרציתי:) -מחר בבוקר יש לי פגישה עם המנהלת בביתספר שאני רוצה לעבור אליו המ, נראה לי שזהו?

הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

בגלל הציניות ומיד אחרי זה בא לי כזה
בגלל שיש ימבה אנשים out there שכשעברו לחלק טאקט, ב-ד-י-ו-ק הם התכופפו לקשור את שרוכי הנעליים. זה מדהים אותי כל פעם מחדש לשמוע מה אנשים מרשים לעצמם להגיד לאחרים מתוקף האין-טאקט שלהם. נזכרתי גם בכל הדודות שיש לי במשפחה עם הקליבר ביד ומד הקלוריות האוטומטי שמחשב לכולם מה הם מכניסים לפה חוץ מאשר לחשב לעצמם. מכירה דודות כאלו? כמעט בכל משפחה יש, אני משוכנעת. פעם, כשהילדה שלי הייתה בכיתה ז' ושקלה קרוב ל- 70 קג' באה אליה איזו ילדה מרשעת (עם פוטנציאל לגדול להיות דודה) ואמרה לה "דבה" או משו כזה - והבת שלי הרי לא נפלה רחוק מהעץ (לטוב ולרע, מסתבר) הסתכלה עליה וענתה: וואלה? איזו אבחנה דקה יש לך! כל הכבוד! מה שכן, אני יכולה לעשות דיאטה, אבל מה את יכולה לעשות עם הפרצוף שלך? שזה בערך כמו לעשות דווקא לגבי ההמלצות. המסר צריך להיות "גבירתי, אין לך טאקט זה ברור - עכשיו תלמדי לתת עיצות רק כששואלים אותך"

sh53

New member
לא תמיד אני יכולה לדבר לשופט/ת כך

הלוואי

צודקת

לא תמיד אפשר להגיד דברים במפורש. לפעמים צריך ללמוד להעביר מסרים או להציב גבולות באופן עקיף.

MsUnderstood

New member
השבוע האחרון../images/Emo99.gif

אפשר לסכם את זה במילה אחת ניב כיף לי ואני מאושרת יש מישו שאכפת לו ממני ודואג לי.. עוד דברים טובים שהיו השבוע זה שהכרתי מישו שהפך להיות ידיד ממש טוב שלי וממש קל לי לדבר איתו ולהיפתח אליו. עברתי עוד בגרות ובכלל כיף..

אפשר גם בלי ציניות

לספר לכם שהשבוע סיימתי לשפץ את חדר העבודה שלי. צבעתי במו ידי, בחרתי רהיטים במו כספי והכל מאוד מוצא חן בעיני. יצא חדר כיפי. עכשיו אני מעבירה את הספרים שהיו בספרייה המעפנה במסדרון לספרייה בחדר העבודה, על הדרך אני מפנה ג'אנק - נורא כיף לי.

Lost Lullaby

New member
שיפוצים זה כיף:)

מזכיר לי כשההורים החליטו לצבוע את כל הדירה- כל חדר בצבע אחר... אחלה פרוייקט
שמחה שכיף לך:)

noosh

New member
הממ,

אני חושבת שכל התקופה הזאת עכשיו בצבא אולי מתישה ומעייפת, אבל החפיפות מעניינות ואני מרגישה קצת חשובה. וזה כיף. חוצמזה, קיבלתי לנהל בשותפות את פורום טורי. ועשיתי שני שיעורי קלאסי. זה חייב להיות טוב

למעלה