מה הדבר הכי נועז שעשיתם עם סוס

לי זה ממש לא נראה נועז אלא...

חסר אחריות,אם זאת שמאחורה תחליק קצת לקיוון התחת בזמן הקפיצה זה יכול לעשות לסוס בעיות גב לכל החיים,ובגלל זה לא רצוי לקפוץ עם אוכף לא מחוזק או בלי חגורת צייד וגם לא בלי אוכף חוץ מזה את לא חושבת שזה מספיק מסוכן שאתם 2 באותו הזמן (קופצים) אם אחד לא קופץ מספיק על הצד הוא מפיל את השני ושובר אולי כמה רגליים ועוד כמה דברים...

ORIKA

New member
בגלל זה רק רוכבים מנוסים עושים זאת!

רוכבים כמוני וכמו דורון שיש ביננו מידה מסויימת של תיאום וחשיבה נכונה על מנת להצליח לעשות בלי לפגוע כלל בסוס או בנו.

RMXXX

New member
חחחחח... רוכב מנוסה?!

רוכב מנוסה באמת... לא היה עושה את זה בחיים! רוכב מנוסה היה יודע כמה זה מסוכן לסוס וכמה הסיכוי גדול שידפוק לו תגב, לא משנה איך תרכב...
הכי נועז שעשיתי? אממ... אולי לרוץ במהירות שקרובה ל60 קמש? היה תקופה בכל פעם שהייתי יורד מהסוס הייתי יורד בסלטה לאחור.. אני רוכב הרבה בלי אוקף ובלי ראשיה, פעם היה לי תחביב להעמיד סוסים על שניים בכוונה אבל אני כבר לא עושה את זה כי אחר כך הם עושים את זה לכל רוכב... אממ זה מה שאני חושב עליו בערך...

טוי בוי

New member
גם אם תהיו הכי מתואמות אז זה

לא יעזור.... כודם כול הוא פוני....אני חושבתת שבערך בגודל של טוי בוי +-... וגם אחרי שיעור... וגם סוס בצפר... שאני ובן עלניו על טוי בוי אז הסוס לא אהב את זה ובצדק אז אחרי שתי שניות ירדנו ממנו... אבל אתן גם קופצות.... באו נגיד שכבר בקפיצה את מכפילה את משקל גופך בנחיתה ובקפיצה עצמה כי זה במהירות וכל זה... אז נגיד בן אדם ששוקל 40 ישקול על הסוס 80 בקפיצה... אתן 2 שאני משערת ששוקלות בסביבות ה50-60 אז כבר כל אחת זה 100-120 קילו ושתים זה 240!!!! על סוס פוני בקפיצה! עם כבר עם אוכף שבולם חלק מהזעזועים אכל בלי....

מה הדבר הכי מופרע שעשיתי עם הפוני?

הוא מטר ושלוש והוא ממש מתוק וקוראים לו סימבה ופעם אחת היה כזה מחסום לחזירים ביער והוא היה איזה 80 ס"מ וקפצתי אותו סבבה עם הסוסה שלי זה לעשות גאלופ באמצע נחל כזה אבל מלא עושים את זה עם הסוסים שלהם חוץ מזה היו לי עוד כמה דברים אבל את אלה אני זוכרת אה וגם עם הפוני,נתתי לו להתקלח בבריכת דגים של אחד מהכפר...סתם איזה מניאק שצועק עלי כל הזמן כי זה עושה לו רעש כשאני עוברת מול הבית שלו עם הסוסים שלי...

טוי בוי

New member
חחח בבצפר שומרים עלינו ועל הסוסים..

יצאתי לים..פפפ...עשינו גאלוף עם זה נחשב....חחחח...

לא הרבה.....

קפצתי עם סוס שלא שלי ואני לא עושה עליו חצי פנסיון אוקסר מטר חמישים בלי מדריך \מאמן...

לא משהו רציני...

קפצתי בפעם הראשונה שלי בחיים עם סוסה מופרעת!!!! ועשיתי פתיחה עם שון בשטח בטיול(איזה מלךך!!!)

למעלה