מה הדבר הכי "סוטה" שעשיתם

אופק L

New member
מה הדבר הכי "סוטה" שעשיתם ../images/Emo35.gif

לאור ההודעות האחרונות בפורום, בואו באמת נשמע את כל האמת לגבי הסטייה שלכם (גייז וסטרייטים). מה הדבר הסוטה ביותר שעשיתם (אל תתביישו, תכתבו אפילו בשמות בדויים). התנשקתם עם חבר בקניון? מדדתן חצאית ולא בתוך תא ההלבשה? הזמנתם חדר זוגי במלון על שמכם כזוג? הלכתן למדוד טבעות נישואים? תנו לנו אותה בגדול

Ms. Librety

New member
זה אולי לא סוטה כל כך...

אבל התערבתי עם מישהו על משהו והפסדתי אז הייתי צריכה לנשק מישהו.... בלי שום הודעה תפסתי את הפנים שלו ונישקתי אותו.... אבל בלחי.... אז זה לא משהו...אני אנסה לחשוב על דברים

chack it up! ../images/Emo8.gif

טוב אז..... מממ..... אני עשיתי הרבה שטויות.... עשיתי את זה בשירותים ציבוריים בכל מקום... עשיתי את זה עם בת זוגתי ברחוב..... הרמתי פעם את החולצה ביום כיפור (לא יפה... ילדה רעה שכמוני ררר....) .... הרבה דברים שהם לא לפרסום גם... אני לא זוכרת מרב שעשיתי הרבה דברים... ובכלל יש לי המון סטיות בראש הקטן והמעוות שלי....רררר....

amir100

New member
אני לא מבין בשביל מה

אתה מספק דלק להומופוב שרשם למטה.

אופק L

New member
מבחינת הומופוב, כל הודעה שרשומה

בפורום הזה כולל שם הפורום למעלה זה דלק להתקפות ופגיעות. מבחינתו גם כשאני יושב בבית קפה ואוכל עוגה, או מסתובב בקניון - אני אותו סוטה מגעיל וצריך להרוג אותי. זכותנו לקיים שיחות הומור בפורום שנפתח עבורנו, והרי אילן שיינפלד לא פתח את קפה תיאו בכדי לספק דלק לחרדים שאיימו לסגור אותו - הוא פתח אותו כי הייתה דרישה כזו מצד הקהילה ועובדה שאנשים מגיעים ומבלים. כאן פורום גאווה
וכל מי שרוצה לכתוב כאן מוזמן בכל נושא שבעולם

שרונ(י)

New member
אני לא יודע מאיפה להתחיל...

אבל נתחיל מה"סוטה ביותר" אל ה"פחות סוטה" הכי סוטה היה שישבתי עם חברים בבר בראשון לציון ובאמצע הבר, שהיה מפוצץ ירדתי (
שכמוני) לאחד מהחברים שהיו איתי שם, אם אתם שואלים למה אז בגלל שאחד מהחברים שלי אמר שאין לי אומץ, ומי שמכיר אותי יודע שמאתגרים אותי במשהו, אני הולך עד הסוף, קצת פחות סוטה היה שעשיתי הופעת סאדו במועדון (שבוע אחרי זה כל הגוף שלי היה כחול), עוד דברים? הרבה נשיקות צרפתיות בכל מקום אפשרי (אפילו ליד בית כנסת), תמונות שבהם אני תופס בג´ונג´ים של כל מי שנמצא מסביבי ועוד הרבה דברים "סוטים", וכול זה חוץ מדראג ומדידות שמלות, חצאיות וחזיות בכל חנות פה באילת ועל זה אומרים: ביחד ב
ביחד בדראג

אופק L

New member
../images/Emo6.gif הפלת אותי מצחוק, אני חושב שחלק

מההודעה שלך מתאימה גם לפורום "חופש" החדש כאן בתפוז. לרדת למישהו באמצע בר? זה בהחלט סוטה ביותר. ברוך הבא לפורום
נשמח אם תספר קצת על עצמך

אבל בעיני זה לא סוטה! ובכן...

שתיתי שתן של בחורה (אני סטרייט), שהשתינה הישר לתוך הפה הפעור שלי... כן, זוהי פנטזיה שהגשמתי!! והיה כיף!!!

אופק L

New member
ענק ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

את זה בדיוק חיפשתי. בין הפנטזיות שלי יש גם כאלה הקשורות בשתן, באנגלית זה נקרא WATER SPORT או "מקלחות הזהב" GOLDEN SHOWERS. תודה ששיתפת אותנו, ונשמח לשמוע בכלל מה הקשר שלך לקהילה הגאה
ועוד סיפורים.

אני אוהב הומואים/לסביות

לא יודע בדיוק למה. אני מאוד מתוסכל מהיחס המפלה המטומטם והמפגר של בני-אדם רבים (הומואים וסטרייטים כאחד) לנושא הזה. כמובן, עם הומואים שמקבלים את עצמם כמו שהם אין לי בעיה. להיפך. אני אתכם במאבקכם הצודק! אני בכלל לא מרגיש שזה "אתם" ו"אני". אנחנו ביחד במאבק הצודק. המאבק הוא להיותנו בני-אדם ולחופש שלנו להימשך למי שאנחנו נמשכים. ולעשות איתו מה שאנחנו רוצים. אני בפנים! צרפו אותי!! ואם לא אתם, אני מצרף את עצמי!!! אשמח לספר עוד... אבל עכשיו תורך!!!
דיברת על פנטזיות משלך עם שתן... ובכן, אני מקשיב...

אופק L

New member
יש לי כמה פנטזיות, אחת מהן קשורה

בשתן, לא לשתות אותו אלא סתם להרגיש אותו על הגוף שלי. עוד פנטזיה זה להיות ערום בחיק הטבע (קניון עזריאלי גם נחשב - אבל אם אפשר לכבות את המזגן שלא יהיה לי קר) ומשהו שכמעט מימשתי אבל לא עד הסוף זה לשבת ליד בן הזוג במקום ציבורי (אוטובוס, רכבת, מסעדה) ולבצע אוננות הדדית (לא חייבים ערומים, אפשר דרך המכנסיים). מי שקורא את השרשור הזה בטח חושב שכל מה שהומואים חושבים עליו זה סקס - אז לא נכון, אנחנו לפעמים חושבים גם על יחסי מין

וואו, מגניייב!! ומפחיד! איזה פחד!

זה משהו שחייבים להגשים... נראה לי מה-זה מרגש. אני פעם הזדיינתי עם ידידה שלי (אני בכל הפורומים מתבטא בחופשיות, לא רק כאן) בגן ציבורי, על ספסל, כשהיא יושבת עלי ושנינו עם מכנסיים קצרים אז אף אחד לא רואה מה קורה... זה היה מגנייייב. אז אף פעם לא הגשמת את פנטזיית השתן? למה?? הא, ולגבי ההתבטאויות המיניות, אז... כן, גם אני חושב לפעמים על יחסי מין, אבל לא רק!!! אני חושב גם על "לשכב" ו"להתנשק" ו"לאונן" ועל עוד כל מיני דברים. לא רק על יחסי מין!!! אני לא סוטה!!!
(הרי ידוע שמי שחושב/מדבר על יחסי מין הוא סוטה. בנאדם טוב לא חושב על יחסי מין, לא מדבר עליהם - ואם הוא כן עושה את זה, אז לא ליד אנשים אחרים, כי הם בטח לא חושבים על זה)

אופק L

New member
לא כל פנטזיה חייבים להגשים, אפשר

להשאיר דברים גם בגדר פנטזיה, זה עושה את החיים מעניינים יותר. הקטע עם השתן באמת בר ביצוע, נחשוב על זה. נ.ב. ראיתי היום אדם דתי מבוגר מגרבץ, מה שמוכיח לי שגם להם יש חבילה בין הרגליים (חשבתי לפתוח הודעה חדשה בנושא, אבל אחר כך אמרתי שזה די רדוד). |ברלה|

אה, השבלול לא יצא

אני דווקא מעדיף להגשים את כל הפנטזיות שלי. לא אוהב "להשאיר" פנטזיות בגדר פנטזיות. הרי הן היו פעם פנטזיות... אחלה, אז עכשיו הן תהיינה מציאוּת - ולי תהיינה בטוח פנטזיות חדשות... הרי לא יכול להיות מצב שאשאר בלי פנטזיות... (אין מה לדאוג! תמיד יצוצו חדשות! זה כמו שאני אחשוש לדבר כדי שלא יגמרו לי המלים... הרי תמיד יהיו לי דברים חדשים להגיד...) שיואו, איזה מזל שיש לנו את הפנטזיות זה כזה כיף לפנטז!

amir100

New member
טוב , זה באמת דוחה.....

אבל כמה הומואים פה בטח יתלהבו מזה..

למעלה