מה הדבר הכי רומנטי שעשו/עשיתם

s h i r k u s h

New member
מה הדבר הכי רומנטי שעשו/עשיתם

לבני זוגכם בהווה או בעבר ומאיפה היה הרעיון

CombatkazaM

New member
Romantika

Paam, beyom ha ahava haexit sheli haita malka leyom ehad, kolel aruhat erev (pizza ki ze hadavar hayahid sheani mahin mamash tov), masaj, afilu asiti bishvila shiurim beoto yom.

סופה 20

New member
הדבר הכי רומנטי?....אממ....

עשיתי את זה לחברה שלי הראשונה..לפני שנה וחצי בערך..... יש לי חדר די גדול...וראיתי שיש לי בבית כאלו כוסות קטנות עם נרות בפנים.... אז לקחתי 8 נרות... הדלקתי בחדר שלי . חיברתי את המנורת אולטרה שלי לפולרסנט של החדר ויש לי כוכבים על כל החדר וזה היה כזה זוהר עם אור של נרות. לקחתי עלי כותרת של ורדים מבד שיש לנו בבית עשיתי בצורת לב ורשמתי ככה I LOVE U ובאמצע היה בקבוק שמפניה טוב שקניתי יום קודם.... היא ראתה את זה ונמסה.... והיה אחלה הערב..ככה חגגנו את ה8 חודשים שלנו אני חושב.... אבל זה היה מאוד רומנטי לדעתה.... מה שכן עד היום נשאר לי האולטרה על הפלורסנט ושני כתמים שחורים מהנרות :)..

גרררררררררר

אני וחבר שלי חגגנו שנה השבוע... והוא דיי נסחף... אני הזמנתי אותו אלי הבייתה לארוחה רומנטית שאני בישלתי והוא הגיע אלי עם ורד וקופסאת שוקולדים... אני קניתי לו שעון קיר עם תמונה של שנינו והכנתי לו מעיין "אגדה" ששם כתוב על החיים שלו מאז שהוא נולד ועד שהוא פגש אותי <פילחתי לו תמונות שלו בתור תינוק,חייל וזה...כשהוא לא היה בבית> והכנתי לו כרטיס ברכה מהמם... והוא ...הוא לקח אותי לפיקניק בים <הפגישה הראשונה שלנו..>, הוא הזמין לנו טיסה רומנטית
בשמי הארץ (
) שמתועדת במצלמה ונקבל די וי די אח"כ ,הוא קנה לי שרשרת מזהב לבן וקנה גם לי שעון קיר עם התמונה שלנו <במיקרה קנינו אותו הדבר> ואם זה לא מספיק,אז גם מסעדה יוקרתית. לא ידעתי איך לקבל את זה... אף פעם לא עשו לי כזה דבר מושקע.

הדבר הכי הכי רומנטי..

טיול על חוף הים החזקנו את הידיים והיה מאוד נחמד.

הממממ...

טיול על האופנוע, הגענו לים בשקיעה (מתוכנן ומתוזמן מראש), אירגנתי כמה חברים שיכינו לי שם מקום בלי אנשים, נתתי להם גם אוכל שהם שמו (כאילו חיכה לנו), הגענו, הוצאתי מתיקי האוכף יין וכוסות ונשארנו שם עד הבוקר, ראינו את הזריחה וחזרה הביתה...

לחודש....

נתתי לחברה שלי זר ענק של וורדים גדולים(עם נייר קרפ מסביב) ובובה כזאת של כלב שקניתי בהפנינג, ששמתי בקופסה בצורת לב כשהכלב מכוסה ברצועות ניר קרפ ורודות.... אחרי זה קיבלתי על זה מכות ("כי זה מוגזם לגמרי!!!" ) אבל כשנתתי לה אותם היא נמסה לי בידים ואח"כ אמרה שזה היה המתנה המושלמת...

למעלה