מה הדבר הנכון לעשות ~ או לא לעשות

Skar FaSe

New member
מה הדבר הנכון לעשות ~ או לא לעשות

זה ל - יותר ותיקים של ה-פורום - החדשים לא מכירים את ה - רקע , אז אין טעם לקרא , או להגיב..
אז אתמול מאוחר בלילה - אני נכנס לרכבת התחתית בכיוון הבית - הייתי עייף,קצת שיכור,ומצונן עם אף - סתום - נעמד נשען על הדלת ברכבת - ו-פתאום אני קולט אותה.. יושבת - וגם היא קלטה אותי - מתוך רכבת של 10 קרונות ~ובערך : 500 אנשים~ נקלעתי לקרון שהיא הייתה בו - היא גם קלטה אותי... -הסתכלה, חייכה לשניה, קמה ונגשה אלי... ~ נישקתי אותה,חיבקתי אותה, והתחלנו לדבר... - היה הלם כזה.. הפתעה... אבל אחרי כמה שניות ישר אמרתי לה : ״בתחנה הבאה אנחנו יורדים ולוקחים - TAXI - בא לי לקחת אותך הביתה ב - TAXI״ - יצאנו לרחוב...
-NY.. גשם.. סתיו.. קר... אנשים היו לחוצים על מוניות,המונית הראשונה הייתה תפוסה,רצתי לצומת ליד איפה שהמוניות עמדו ברמזור אדום, ותפסתי מונית בקטע קצת באגרסיביות ת ״ העפתי״ איזה משקפופר אינטלגנט עם מעיל ארוךת שהתכוון להכנס ל TAXI - פתח כבר את הדלת - אמרתי לו ״ תפוס מונית אחרת״, אמרתי לנהג שיאסוף את הבחורה מהצומת ונסענו..
בערך שנה וחצי, לא הייתי איתה במצב כזה לבד- חוץ מפעם לפני קצת יותר משנה, כשנתקלנו במקרה ברחוב, והיא רק חייכה, ואמרה: ״hi" ~ אבל אפילו לא נעצרה... - (בגלל שהיא גם הופתעה מה״מפגש״ מבוכה הלם וכל הבלגן שהיה... אבל אחרי חצי דקה קיבלתי מימנה ~ smS " was nice seeing you" ועוד כמה משפטים ושם זה נפסק נעצר...
דיברנו... סיפרה לי מה עבר עליה בחדשים האחרונים ( גם הרבה צרות...) התקרבתי אליהה, גם היא התקרבה אלי... ליטפתי אותה.. החזקתי לה את היד כזה, גם היא החזיקה לי את היד.. אמרה : ״ אני כל- כך שמחה שפגשתי אותך ברכבת...הייתה קולית כזאת - הנסיעה של 20 דקות הרגישה כמו 5 דקות.. הציעה לי לעלות אליה לכוס תה - לא התאים - גם כי הייתי שיכור, מצונן,ועייף ~ והיה כבר אחרי חצות... וגם הכל היה מפתיע מידי... עמדתי איתה עוד בערך 5 דקות מתחת לביניין שלה, החזקתי אותה כזה.. התנצלתי עוד פעם על הכל... - בהתחלה היא אמרה ״ הכל בסדר אתה סתם כל הזמן מתנצל - אבל אז אמרתי לה עוד פעם משהו על זה שהייתי דפוק - והיא ענתה ״ תשכח את כל זה הכל ״ .. - שאלתי אם ״ אני יכול להתקשר אליה״ - אמרה ש: ״אפשר״ - ושאלה אם יש לי את ה מספר טלפון שלה , ואמרה שהיא לא החליפה את ה מספר - עוד פעם חיבקתי, ונשקתי אותה - והלכתי - אחרי בערך 5 דקות שלחתי לה ~ sms ~ כתבתי ״ KisS " - החזירה sms ---- > - :
" - אבל עם כל הקטע הזה הרגשתי שזה לא נוצץ כמו פעם - אז הכל היה אפשרי איתה - הכל היה קל, היא היתה מוכנה להכל אז- הייתה הרבה יותר זורמת.. ייאומרת שהכל אפשרי... אבל התאכזבה .... - וגם אני קצת חושד שיש עוד מישהו ב "תמונה ... " - בלהסתמך על face-book
אז אחרי הקטע של אתמול ... עבר קצת יותר מ- 24 שעות עכשיו... מה אתם חושבים - אפשר לנסות איתה עוד פעם? או בגלל כל מה שקרה בעבר עדיף לעזוב אותה, ולהתיחס לזה כמו לסתם מפגש מקרי וידידותי....? בגלל שהיה יותר מידי בלגן בעבר.....
- כי ממש לא בה לי לאכזב אותה עוד פעם - וממש לא בא לי ״ להיות על הכוונת״ כי עכשיו היא כבר הרבה יותר זהירה...

Berethor

New member
זה מספיק כדי להכיר אותו, וגם החיפוש שלו אחרי "בחורות זורמות"

לא מעיד עליו לטובה, וכך גם ההשתכרויות שלו, וגם סגנון הדיבור שלו לא אמין. לדעתי לבחורה יהיה הרבה מזל אם הוא יעזוב אותה.

littlerunaway

New member

אני לא נוהגת לרוב להסכים עם הדברים שאת כותבת, אבל אם הייתי הבחורה והייתי רואה אותו עושה משהו כזה, הייתי שולחת אותו במונית לבד. לא סובלת אנשים כאלה.

יואו איזה קטע...

לדעתי זו ההזדמנות האחרונה שלך או להפוך אותה לשלך או להשתחרר ממנה סופית. האפשרות שהצעת לעזוב את ההזדמנות פז הזאת, תסלח לי, אחרי ששנים אתה חושב עליה, ככה לפספס? הרי אמרת שהשתנית מההתנהגות שחשבה אז כמזלזלת, לא? אז לוותר עכשיו...

Skar FaSe

New member
ואלל׳א ~

ֿ
זאת באמת הייתה הפתעה ! ועוד דוקא אותה..
~ קורה שאני פוגש אנשים ב - subway ~ אבל זה לעיתים רחוקות, ובדרך כלל באזור יותר שכונתי -
.
- הקטע שהוא שאני לא מוכן לה.. אין לי מה לתת לה... - אני לא עושה כלום עם עצמי כרגע, ואין לי שום אמביציות.
והיא לא רוצה מישהו שמסתכל כל- היום על התקרה... בגלל זה גם ״ לא הלכתי על זה ״ כשהכל היה פתוח -
וגם היא עכשיו סקפטית כזאת... - בעבר היא היתה יוצרת קשר קובעים להפגש מדברים
שעות... ~ עכשיו היא לא בידיוק כזאת... - ה ״ פגישה״ לפני יומיים... מאז לא שמעתי מימנה... לא יודע...

- נראה לי הקוראים היותר וותיקים של ה- פורום שמכירים את הרקע יגידו משהו סטייל: ״ עזוב״, ״ אל תלך על זה״

אתה יורה לעצמך בשתי הרגליים

אז הבעיה היא לא היא אלא התנהלות החיים שלך שהורסת לך. שנים חיכית להזדמנות והינה הגיע, וכלום? אז למה חיכית?

Skar FaSe

New member
אני מציאותי ~;

(אני) לא משקר לה או לעצמי ~ גם אם האמת מבעסת
כשהכל היה אפשרי עם הבחורה, היו לי בעיות, דכאונות-לא הסכמתי להופיע במצב כזה, כדי שהיא שלא תראה את השינויים שעברתי, ותראה בן - אדם מסומם, בלי אמביציות, שהפסיק לתפקד, ולא תתאכזב - לא יכולתי להרשות את זה ! אבל הבחורה לא ידעה את זהתכי כשדיברנו שיחקתי אותה ~~ cool ~ והיא חשבה שאני משחק משחקיםת במקום להפגש איתה ! ( אבל שלחתי פרחים וזה...)
אבל מבחינתי כל זה b*u*l* ~ s*h*i*T
- בגלל ש: לכל בן - אדם יש בעיות בחיים לפעמים, אבל גבר נורמאלי תופס את עצמו בידיים, ולא יתן לשום קושי לדפוק לעצמו את החיים ! - במיוחד כשמעורבת בחורה שאתה אוהב! והיא אוהבת אותך - אני לא עשיתי את זה! לא תפסתי קונטרול - - ולא הסכמתי להופיע במצב כזה -

נכון ! אני רוצה אותה יותר משנה ! וקצת יותר מלפני חצי שנה, היה צ׳אנס לדבר איתה בצ׳אט אבל פיספסתי ואח״כ היא כבר לא
ֿ רצתה.

אבל כשיש את הצ׳אנס לחדש קשר עם בחורה -ואתה מבין שאתה באמת אוהב אותה - אתה אמור לעשות מחדש חושבים עם עצמך , להבין את הנקודות העיקריות של סכסוך שגרמו לנתק! - אתה צריך להראות לבחורה שלפני זה היה ״ככה״ אבל עכשיו הכל השתנה, והכל יהיה אחרת ( הנקודות העיקריות של סכסוך שגרמו לה להתנתק!) - ולנסות לתת לה את ההרגשה והבטחון שהיא לא מסתכנת, או טועה, בזה שהיא נותנת ללך צ׳אנס, ו - שהקטע הקודם לא הולך לחזור על עצמו שלא תרגיש טפשה -
ואז: או שאתה מפספס את הצ׳אנס או שהיא שלך! - והקטע הוא לא לבחוש בעבר בהבטחות ו- דיבורים שתתקן ותשנה- אלt לבצע את זה במציאות כדי שהיא תראה את זה! ולא להחזיר את הקשר ל ״ערוץ / מסלול״ הקודם״ - ולהיות מודע לזה שבהתחלה הבחורה ״תעשה מבחנים״ ותבדוק אותך
אני לא חושב שאני עומד בשום קרטריון ! - לא שיניתי כלום ! - וגם היא לא רמזה לי יותר מידי לצ׳אנס חדש- כולה במקרה נפגשנו ברכבת נשיקה וצ׳או ׳ .. - איפה ה ״ הזדמנות פז? ״ -

Skar FaSe

New member
- זה לא ככה

אני כן רוצה לראות אותה, אני כן רוצה להפגש איתה, ואני כן רוצה אותה!
אני פשוט לא יודע, אם שווה לנסות או לא כי לא קלטתי טוב את המפגש האחרון
פעם היינו נפגשים - ו באמת הרגשתי שהיא גם רוצה ! - לפי איך שהיא היא התנהגה ~ ולפי מה שהיא אמרה!
היא לא הסתירה כלוםת והייתה גלויה כמעט לגמרי !
כל מה שהייתי צריך לעשות זה - לעשות! -
גם כשהיא התחילה להתייאש היא כתבה לי: ״הכל אפשרי - אתה רק צריך לנסות״

אבל עכשיו היא לא כל-כך גלויה , או שהיא פשוט לא רוצה וסתאם הייתה מנומסת

בגלל זה אני א יודע אם זאת הזדמנות או לא ! - היא לא נצלנית ואלי היא לא הייתה באה איתי ב - TAXI
אם היא ממש לא הייתה רוצה - ולא הייתה מזמינה הבייתה לכוס תה- מצד שני היא אחרת עכשיו וגם
מאיזה הפעם שהיא התאכזבה, יש לה פתיל קצר והיא מאבדת סבלנות מהר.
ואני לא בטוח שזאת הזדמנות ולא בא לי לצאת טמבל וזה מה ששאלתי בהודעה - אם כדאי לנסות או לא
אבל את רואה מה אנשים עונים... - טוטאלי אנטי - את היחדה שאמציע לנסות ואומרת שזאת הזדמנות. יש לי הרגשה שאם משהו אחר היה כותב את זה, היו מציעים לו "ללכת על זה" - זה אומר שאסור לי להקשיב להרבה אנשים ב - פורום - כנראה אני מעצבן

תגיד אתה הגבר או הבחורה?

איך היא תרצה אם אתה לא נותן לה את ההרגשה שאתה רוצה אותה.
אז מקסימום תסתכן שתעיף אותך לעזאזל אבל תתעקש רבאק, אם היא היתה יודעת כמה שיחות פתחת עליה פה היא היתה בטוח מוחמאת אבל במקום זה היא מקבלת את ההרגשה שאתה לא רציני.
בקיצור, תתאבד על זה ותראה לה כמה חשבת עליה כל הזמן הזה או שתעזוב אותה אחת ולתמיד.
אנשים פה אנטי בגלל דברים קטנים. אין לי בעיה עם אנשים מוזרים

Skar FaSe

New member
אני הגבר!

ציטוט מהזה שלך : ״איך היא תרצה אם אתה לא נותן לה את ההרגשה שאתה רוצה אותה.״

היא כן יודעת שאני כן רוצה אותה - אבל היא חושבת שאני פחדן

פעם היא : ״ התאבדה על זה״ - לא התאבדה - לא נכון ה term הזה אבל היא ~ ״העמידה אותי עם הגב לקיר״
[ כשראתה שאני שולח לה פרחים ונעלם} - היא באה לי ביציאה: ״ אם הייתי לוקחת יום חופש מהעבודה, ורוצה לבלות
איתך את כל היום מה הייתה רוצה שנעשה ? לאן היית רוצה לקחת אותי?״
אבל זה היה כשהיא היתה עצבנית, ולא התאימו לי אולטימטומים ~ קטע של אגו ~ רציתי שזה יזרום טבעי כמו
קודם , וכמו שקורה בקשרים נורמליים, ולא יגיע לזה ... ~ אז לא עניתי לה - שיניתי נושא וזה.. היא התעקשה
וכשזה לא קרה היא אמרה : ״ הבנתי! אתה א בטוח בכלום, ואתה לא יודע מה אתה רוצה ~
ואני רוצה שהבחור יהיה יותר בטוח בהכל, ואתה לא מראה לי את זה, אז כנראה שאנחנו לא מתאימים״
העמדתי אותה על טעותה - היא םשוט אמרה: ״ונראה לי שאני מתחילה לשעמם אותך״ ונתקה לי את הצ׳אט
בפנים.

כמה שעות אחרי התחלתי להתנצל ולהסביר אס היא הבינה שאני כן רוצה אותה אבל התחילה לחשוב שאני
פחדן וזה עוד טורן - אוף בישבילה

Skar FaSe

New member
ועוד רציתי לקחת רכבת אחרת - במקרה לקחתי את הרכבת הנכונה)

גם אם היא היתה נופלת לך עירומה מהשמיים

היית אומר לה "אני נורא רוצה, אבל לא היום, אני עייף..אתקשר אליך מחר!"
&nbsp
ואז היית מחכה יומיים של ירידות על עצמך וכמה שאין לך מה להציע וכותב פה בפורום ומורח את הזמן באופן בלתי נתפס לחלוטין..
עד שבאמת כבר לא היה טעם להתקשר אליה ועד שתוודה באופן חד משמעי שאין שום סיכוי שהיא תרצה לראות אותך.
&nbsp
&nbsp

Skar FaSe

New member
- יומיים זה זמן בילתי ניתפס לחלוטין??

- יומיים זה לא שנתיים ו לא חדשייים...
איך ידעתי שגם עכשיו בקטע שלילי ופסימי ותגידי לי ״ עזוב״ - אם מישהו אחר על בליינד היית כותבת לו ״ תתקשר״ ״ תזמין״ ״ תנסה״
- בזמנו היא נתנה לי להבין במפורש שיש על מה לבנות בזה שהיא אמרה לי: ״הכל אפשרי ״ - עכשיו היא לא אמרה את זה!

אתה כנראה לא קורא את מה שבעצמך כתבת:

לכל בן - אדם יש בעיות בחיים לפעמים, אבל גבר נורמאלי תופס את עצמו בידיים, ולא יתן לשום קושי לדפוק לעצמו את החיים !
&nbsp
כמה ימים עברו? נכון שעוד לא התקשרת?

Skar FaSe

New member
(כמעט) בידיוק יומיים

נפגשנו ביום ראשון בליליה ~ עכשיו יום שלישי בלילה...
יומיים זה עדיין לא כל- כך קריטי - לא?
וגם לא קבענו כלום - לא כמו פעם שעברה
בפעם הקודמת היא אמרה לי : ״ אני לא הולכת לישון, אז תכתוב לי כשתחזור״ - ( רק שלא קראתי את זה..)
- אבל הפעם לא קבענו בכלל כלום.... - רק שאלתי אותה לשלוח לה smsים ולהתקשר לפעמים,
- והיא ענתה : ״אפשר״
ושאלה אם יש לי עדיין את המספר טל׳ שלה - וגם יכול להיות שהיא אמרה את זה סתo מתוך נימוס
כי לא היה נעים לה להגיד - ״לא״- באותו הרגע
כך שלא קבענו כלום .. וגם יומיים לא כל כך קריטי- - לא??

אני עוד זוכר את ההודעה שלך פעם
כשהיא רצתה להיפגש איתך ואתה סירבת כי היית לחוץ לרוץ לקנות מנורה שנשרפה לך.
&nbsp
ועכשיו אתה מורח אותה יומיים אחרי המפגש המקרי.
&nbsp
בקיצור אתה פחדן חסר עמוד שדרה. אם היה לך אומץ להתקשר אליה, או שהיה יוצא מזה משהו נפלא או שלא היה יוצא כלום, אבל לפחות היית יודע. עכשיו אתה לא יודע כלום, ושוב מתבשל בחרדות שלך ובסרטים שאתה אוכל לבד. ושוב אתה משדר לה חוסר אמינות, חוסר רצינות, בלבול, ושאי אפשר לסמוך עליך.

למעלה