מה הדבר שמציק לי...|זבנג|

De-Panther

New member
מה הדבר שמציק לי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בזמן האחרון?? בזמן האחרון אני מתעצבן בקלות... אני לא מרגיש מחובר לשום מקום... אבל אני בעיקר מרגיש שמשהו חסר לי... אז מישהי לחשוב בכיוון שלה יש... וזה הדדי... עם כמה שאנשים אומרים לי שלא כדאי לי להכנס שוב לסיפור כזה... בצבא אני נמצא במצב של חוסר וודאות כמעט מוחלט... בינתיים אני מוצב בבסיס שמצריך נסיעה של שעתיים כל בוקר(כולל להחליף בין רכבת לכמה אוטובוסים) כמובן גם יש נסיעה של משהו כמו 3 שעות חזור(בגלל הפרשי זמנים) לא נפלתי על מה שרציתי בצבא אני אפילו לא יודע מה אני רוצה... הדעות לגבי התפקיד שלי חלוקות ביותר... ואני בעצמי לא ממש יודע מה התפקיד מפני שהוא מסווג... אני מאוד חושש מהתחקיר הבטחוני... המון קשרים נעלמים לי וקשרים אחרים נעשים רק בטלפון... בקושי יוצא לי להיות במחשב... היום הייתי במפגש פמח... היה נחמד לראות את כולם בדקות הראשונות... אחר כך פשוט הייתי אווטסיידר שום דבר לא מעניין אותי לא אכפת לי מכלום משהו חסר לי רק כמה אנשים שם עניינו אותי ורוב העניין של זה היה שהם יתעניינו גם קצת בי... אני בהתלבטות גדולה... האם אני רוצה לעבור את השרות שלי בסבבה או לעשות משהו משמעותי?? נפלתי על מקום עם אנשים טובים... אבל הוא רחוק לי... נפלתי על מקום שצריך לעבוד בו קשה... אבל בתנאים טובים... מצד שני אני מדבר עם חברים והם מספרים לי על איפה הם נפלו ואיך שהם לא עושים כלום עכשיו ושבניגוד אליי הם גם לא יעשו כלום במשך כל השרות שלהם איך שהם במקום נגיש איך שהם יוצאים מהבית בשעות סבירות(למשל 7 במקום 6) איך שהם מגיעים לבסיס במהירות איך שהם חוזרים הבייתה מהר וכן... אסור לי להסתכל על אחרים... זה לא טוב... אבל זה אני... ונתנו לי אפשרות לחזור לבקו"ם... אבל אני לא יודע כמה זה כדאי לי...

noosh

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך

אני לא מבינה כ"כ מה רע בלעבוד קשה בתנאים טובים, אני לא מבינה מה סבבה בלא לעשות כלום כל השירות
אני נלתי על מקום שעובדים בו קשה והרבה שעות, אבל אני לא חושבת שיש דרך יותר טובה שבה הייתי יכולה להעביר את השירות שלי. עבודה קשה והשקעה הם לאו דווקא לרעה. להפך, כשלא עושים כלום מרגישים מיותרים, משתעממים ולא נהנים. לעשות משהו משמעותי לא בא בסתירה ל"להעביר את השירות בסבבה", להפך.

De-Panther

New member
אני כבר הגבתי לך...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בצ'אט עוד אתמול אחרי שכתבת את ההודעה *סתם מציין את זה כדי שלא יחשבו שהתעלמתי או משהו* בכלמקרה... איכשהו היום נפלה עליי רוח של מוטיבציה... אז פתאום חזרה אליי אותה מוטיבציה שעברה בדרך... זה פשוט שכשאני שומע שכל כך הרבה אנשים לא עושים כלום בצבא הפן העצלני שלי מתעורר

noosh

New member
זה כיף ביומיים הראשונים,

אח"כ זה עובר. ההרגשה שאתה עושה ותורם טובה פי אלף.

התחלה של צבא.

כולם היו שם, כשאתה בחוסר מודעות, ולא יודע מה טוב ומה לא טוב, לא יודע מה רוצים ממך, פתאום אחרי הטירונות שמכתיבים לך כל מילימטר, פתאום זה אחרת ואתה במצב של חופש יחסי ואין לך בדיוק תחושה של עוד שבוע זה יעבור, או עוד חודש כמו שיכולת לספור בטירונות. זה קשה ואני זוכר שגם אני עמדתי שם, קם כל בוקר עם באסה לא נורמאלית, עצוב ולא מודע. כולם מסביב אמרו לי שזה טוב, וזה לא טוב, ואז שואלים מישהו אחר והוא נותן דעה אחרת וזה יוצר תחושה של אוף אחד גדול. ברגע שתגיע לתפקיד, אם יהיו איתך אנשים טובים, אז זה כבר לא משנה מה אתה עושה, כי בסופו של דבר זה מה שחשוב. אני מכיר אנשים שמשרתים בחרמון ויוצאים פעם בשלושה שבועות הביתה, אבל מאושרים עד הגג מהשירות כי יש להם אחלה חבר'ה, ואני מכיר אנשים שיוצאים כל יום ב-5 הביתה אבל מבואסים ועצובים כי הם נדפקו עם חבורת אנשים מגעילים. התחקיר הבטחוני לא אמור להפחיד אותך, זה פשוט שאלון ארוך (מאוד - תגבה אותו אחרי שסיימת, ת-ג-ב-ה אותו) שבו הם מוודאים שאתה עקבי עם עצמך ולא משקר.

כשאתה לא עושה כלום,

הזמן לא עובר, אתה פשוט משתעמם, ומתחיל להמאס לך מהאנשים די מהר. וזה מנסיון.. כשאתה עובד, ויש לך תעסוקה, הזמן רץ. באמת. בהצלחה

כ"כ מוכר לי..

אני עד היום מתוסכלת מכל אילו.. עד היום מעיסיקות אותי המחשבות האילו. הלוואי והייתי יודעת מה לומר לך כדי לעזור, אני עדיין לא בטוחה איך לעזור לעצמי אז אני לא יודעת איך לך..

למעלה