מה הדיסק הכי חדש של קולד פליי אני יודע שיש לו גם "אינסטרומנטל".... תודה
U unicornus New member 20/6/05 #1 מה הדיסק הכי חדש של קולד פליי ../images/Emo35.gif אני יודע שיש לו גם "אינסטרומנטל".... תודה
U unicornus New member 20/6/05 #7 לא גבר בוא, בוא רגע ../images/Emo36.gif אני הומו, אני חרמן ןאני בדרך אליך !!!
U unicornus New member 21/6/05 #21 כנס גבר !!! כנס !!! ../images/Emo36.gif א) אתה גבר (צעיר אומנם...) אז תן כבוד לבחורה כשהיא מדברת איתך ב) אתה גבר (צעיר אומנם...) אז תן כבוד למבוגרים ממך ג) "מה שלא לימדו אותך בגן- למי שיש פה גדול יש ***קטן.. " קוצ'י קוצ'י קוצ'י קווווו מי יבוא לדוד !!
כנס גבר !!! כנס !!! ../images/Emo36.gif א) אתה גבר (צעיר אומנם...) אז תן כבוד לבחורה כשהיא מדברת איתך ב) אתה גבר (צעיר אומנם...) אז תן כבוד למבוגרים ממך ג) "מה שלא לימדו אותך בגן- למי שיש פה גדול יש ***קטן.. " קוצ'י קוצ'י קוצ'י קווווו מי יבוא לדוד !!
0 0mroosh New member 21/6/05 #22 ואוו בוגר,חכם,שנון ונבון נורא! א. זאת לי, זה מאהבה ורק היא מבינה. [ ]. ב.חשבתי שלמבוגרים יש חוש הומור, אומנם שונה, אבל יש..מסתבר שלא לכולם. ג.יש לי פות. איזה כיף! יום טוב פדופיל!
ואוו בוגר,חכם,שנון ונבון נורא! א. זאת לי, זה מאהבה ורק היא מבינה. [ ]. ב.חשבתי שלמבוגרים יש חוש הומור, אומנם שונה, אבל יש..מסתבר שלא לכולם. ג.יש לי פות. איזה כיף! יום טוב פדופיל!
A abarak88 New member 21/6/05 #23 מה נסגר איתך!? אממ נדמה לי שעברנו את משבר השובינזם בשנות ה-30 המאוחרות... וזה לא מקום לריב קולדפליי