מה הדרך החוקית המהירה לגרום לחברה בריונית

פולספגן

New member
מה הדרך החוקית המהירה לגרום לחברה בריונית

להחזיר כסף על דבר (שירותי ספק אינטרנט) שהיה הוראת קבע לגביו ועברתי ספק ובכל זאת ממשיכים לחייב במחיר מוקפץ (פי 2 ממה שהיה במקור, כי הדיל נגמר)?

האם הימורים דרך שרת בחול

של אנשים מישראל הם חוקיים או שמה אלי למנוע מאנשים בארץ להמר באתרי המאוחסן בחול ?
?

מה שעליך לעשות

הוא קודם כל, לא לעבור על החוק. יש לבדוק את ההתנהגות בהתאם לדין החל על המקרה מבחינת המקום ומבחינת האדם. משאלתך איני יודע מה הקשר שלך לאתר ההימורים ואיני יודע אם הנך מנהל או מסייע לאחר לנהל עסק של הימורים. ברוב המקומות בעולם זה אסור אך יש מקומות שבהם ההימורים מותרים.
האם אתה חייב למנוע מאחרים? איני יודע מבלי לבדוק את עובדות המקרה.
אם אתה ענסק בניהול הימורים, מומלץ מאד שתפנה ליעוץ משפטי, כי בישראל זו עבירה חמורה ודינה מאסר.

יש אישור של המשטרה ובית משפט להפעיל את האתר

בארץ, ככה שלא נראה לי שתיהיה בעיה חוקית להפעיל את האתר גם לגולשים מישראל.
זה נודע לי רק עכשיו אחרי שיחה נוספת עם הבעלים לו אני עוזר בפרסום..
ככה שאפילו בארץ זה חוקי הפוקר חשיבה הזה.

כפי שאמרתי

פנה ליעוץ משפטי, עו"ד יבדוק מה מהות האתר ומה הקשר שלך אליו. מהמעט שכתבת, כבר עולה שהשאלה המקורית שלך כללה אי דיוקים ולא מדובר על אתר הימורים אלא על משחקים (אולי משחקי מזל ואולי לא).
מכל מקום, אין למשטרה סמכות לתת אישורים לניהול הימורים, הסמכות היא בידי שר האוצר וקיים היתר כללי אם תנאים מפורטים לגבי הגרלות .
אתה פשוט מערבב נושאים משיקים אך לא זהים ועל יסוד שאלתך לא ניתן לתת תשובה רצינית. צריך לבדוק על מה מדובר.

לדעתי אם ביקשת לנתק בכתב

אתה יכול לתבוע אותם על סך 10 אלף שח.
אם לא ניתקו תוך 3 ימים מיום בקשת הניתוק.
בנוסף כוון שלא צרכת את השירות אתה יכול לפנות דרך המועצה לצרכנות ולהסביר שעברת חברה לכן אתה לא משתמש ומבקש זיכוי וניתוק מיידי של השירות החל ממקסימום 3 ימי עסקים מיום קבלת הודעה זו.
אם לא מנתקים בפרק זמן זה יש אפשרות לתבוע במשפט כמו שאמרתי בהתחלה..

פולספגן

New member
לא, זה היה בטלפון והשיחה הוקלטה שהנציגה הודיע

שינתקו אותי ובאמת ניתקו, אך המשיכו לחייב.
כמו כן, החברה שעברתי אליה, עשו את השירות של הניתוק.
ההוראת קבע היתה בכרטיס אשראי והודעתי להם על שימוש לרעה בכרטיס והם אמרו שייעשו בירור עם החברה.
בינתיים, חסמתי אותם.

אתה בטח מדבר על חוק "פיצוי לדוגמא!" לפי ס' 31 א' לחוק הגנת הצרכן?
הבנתי שזה עד 10,000 ש"ח !!! בלי הוכחת נזק, אך, ראיתי שהחוק נכנס לתוקף רק מ-1 בינואר2013.
אישור החוק - הצעת חוק הגנת הצרכן (תיקון מס` 35), התשע"ב–2012

האם עדיין אפשר להסתמך על הסעיף הזה למרות שחסר חודש פלוס לכניסה לתוקף של החוק?

למעלה