מה הדרך הטובה ביותר להכיר אנשים חדשים?

ylando1

New member
מה הדרך הטובה ביותר להכיר אנשים חדשים?

שלום. אני רוצה להגדיל את הקשרים שלי, להכיר חברים חדשים ולפגוש אנשים חדשים. יש לי מספר רעיונות, אלה הרעיונות: 1) להתנדב לאגודה כלשהי. 2) להצטרף לפוליטיקה. 3) ללמוד קורס יזמות. מה אתם חושבים?

ylando1

New member
יש הרבה אנשים שהייתי רוצה להכיר

הייתי רוצה להכיר יזמים, הייתי רוצה להכיר אנשים עם קשרים.

יש עבודות שמאפשרות זאת כמו ניהול מזנון הכנסת

(אבל בשביל זה תצטרך לעמוד במכרז לא קל), ניהול קיוסק בבית העירייה, הצטרפות ליחידת האבטוח הממלכתית...

MyTaoWay

New member
אתה ענית לעצמך

פשוט תעשה את שלושתם
גם התנדבות גם ללמוד מה שמעניין אותך וגם פולוטיקה וכמובן להגדיר מטרות -מה המטרה של הקשרים האלו.

רעיונות....מעניינים הייתי אומרת

אגודה-רעיון נהדר. גם תתרום, גם תיתרם וגם תרגיש נהדר ותכיר אנשים איכותיים. פוליטיקה מה הקשר ?? חחח...שם בטוח לא תכיר איכות גבוהה...אולי בשקרים ותחמנות. קורס יזמות אולי...אבל יש קורסים נחמדים של העשרה עצמית שאולי יהיו יותר יעילים...למשל "מודעות עצמית" או יוגה צחוק וכדומה... גם אנחנו פורום נהדר שמכירים אנשי איכות ונפגשים וזה ממש חביב מדי פעם :) בהצלחה

Purple Mushroom

New member
יש לי עוד 2 רעיונות בשבילך:

ה1, זה טוב. להתנדב במקום עבודה. כמו שאני עושה. יש לי עוד 2 רעיונות בשבילך כעת: 1 (+) : לעבוד בתור מלצר או במטבח, של בית קפה \מסעדה במרכז תל אביב, כמו באבן גבירול, לינקולן (התחתית), החשמונאים (קפה ג'ו, לחמים). וכו'. בסביבה שאני מסתובב עם חברים שלי, לעבוד כמה שנים בתור מלצר, ואחרי זה גם לפתוח מקום כזה בעצמך, להיות מנהל מסעדה, או בעלים של מסעדה מצליחה כמה שנים. 2. לכתוב ביעילות, כמה שנים בפורומים של תפוז, ולבוא למפגשים, יותר ממני
. לפתוח בלוג, לכתוב בפורומים, ולהתמיד בזה שנים, לבוא לכנסים, לנהל פורום, לנהל קומונה לפני. אם תשקיע בזה את חייך, יבואו אנשים. ותמיד טוב להאמין במשהו, בעצמך, בגורל בחיים, ובאלוהים (איך שאתה מגדיר אותו).\ביקום, בעולם
. ותמיד תיהיה בנוכחות. תחיה, תביא את עצמך, ותתן אהבה בכל פעולה שאתה עושה, ובכל מילה שאתה כותב\,מדבר. א.א.
=] ...

תהיה "חבר" בפייסבוק של אנשים עם 4999 חברים

ותקפיד לנשק להם בתחת על כל סטטוס. אפילו על סטטוס של "אויש יש לי עצירות"... תביע הזדהות וכו'...

EdisonGirl

New member
חחחחח גם בשביל זה צריך סטנדרטים

חשוב להיות חברים רק של אנשים מקושרים, ומי שיש לו פחות מ- 100 חברים, נפסל אוטו'..

EdisonGirl

New member
קורס (לא בהכרח יזמות,אבל משהו כלכלי) הכי יעיל

כי שם אתה מכיר את האנשים שתוכל ליצור איתם נטוורקינג. אפשר גם להתנדב, אבל תלוי מאוד איפה- לא בכל מקום ההתנדבות תניב קשרים מהסוג שאתה מחפש. היו לי הרבה קשרים מסוג העבודה שעשיתי- קידום מכירות, אבל זו עבודה שאפשר להיות בה גם ראש קטן. הכל תלוי בך בסופו של דבר.

למעלה