מה הדרך היעילה ביותר להתאבדות?

rofl1801

New member
מה הדרך היעילה ביותר להתאבדות?

ביעילות, אני מתכוון לארבעה דברים בעיקר: 1. הזמן הכי קצר מרגע ההתאבדות עד למוות 2. מוות בטוח 2. הגישה הכי נוחה למוצר או לדרך ההתאבדות 3. הכי פחות כאבים תודה רבה.

rofl1801

New member
כי יש לי מחשבות אובדניות

כבר שנה וחצי, והם לא עוזבות אותי. אז עכשיו אני רוצה לעזוב אותם.

אוקי...

אממ תקשיב אני אשמח לדבר איתך בפרטי אתה מוזמן להוסיף אותי למסנג'ר תאמין לי שאני אוכל לעזור לך,בכל דבר [email protected] בבקשה תוסיף...כי בייב נטיות אובדניות זה הקטע שלי.

אני לא עומדת לוותר עלייך

חבל,באמת חבל.. וכמה שכאב לי לפתוח את הפצע הישן הזה היום איתך זה שווה את זה אתה שווה את זה כל יצור אנושי שווה את זה חבל שאתה לא מוכן להקשיב באמת חבל לי שאתה מסרב לשתף פעולה

rofl1801

New member
הקשבתי, שיתפתי פעולה

פשוט היה לי משהו דחוף לעשות. הייתי צריך להתנתק. אל תקחי את זה אישית. אני עושה את זה לכולם.

גיל110

New member
אין שום דרך נטולת כאבים

כל דבר בחיים כרוך בכאב. והתאבדות לא פותרת שום בעיות, רק יוצרת חדשות. נמאס לך מהמחשבות האובדניות? תנסה לטפל בהם! אבל בטח אל תוותר להם! פחד הוא לא חולשה, פחד נותן תקווה, ואתה צריך את התקווה הזאת עכשיו כדי לאזור אומץ ולעזור לעצמך! והנה שיר של 3DG בשבילך:
This world will never be What I expected And if I don't belong Who would have guessed it I will not leave alone Everything that I own To make you feel like it's not too late It's never too late Even if I say It'll be alright Still I hear you say You want to end your life Now and again we try To just stay alive Maybe we'll turn it around 'Cause it's not too late It's never too late No one will ever see This side reflected And if there's something wrong Who would have guessed it And I have left alone Everything that I own To make you feel like It's not too late It's never too late Even if I say It'll be alright Still I hear you say You want to end your life Now and again we try To just stay alive Maybe we'll turn it around 'Cause it's not too late It's never too late The world we knew Won't come back The time we've lost Can't get back The life we had Won't bleed us again This world will never be What I expected And if I don't belong Even if I say It'll be alright Still I hear you say You want to end your life Now and again we try To just stay alive Maybe we'll turn it around 'Cause it's not too late It's never too late Maybe we'll turn it around 'Cause it's not too late It's never too late (It's never too late) It's not too late It's never too late​
ותסתכל על זה ככה. יש לך פה בחורה שלמרות שזה יפתח לה פצעים ישנים, רוצה לעזור לך. תראה איזה מתוקה היא, תנצל את זה. תדבר איתה. אתה צריך את זה עכשיו. אל תתפתה להרוס חיים ברגע בגלל רגע קטן בחיים

rofl1801

New member
תגובה

--אין שום דרך נטולת כאבים >> התכוונתי למינמום כאבים. ברור שמוות כורך בהכרח בכאב. השאלה היא כמה. --והתאבדות לא פותרת שום בעיות, רק יוצרת חדשות >> איך יתכן שיהיו עוד בעיות למתאבד אם הוא מפסיק להתקיים? פרדוקס. --נמאס לך מהמחשבות האובדניות? תנסה לטפל בהם! >> ניסיתי. נכשלתי. --פחד הוא לא חולשה, פחד נותן תקווה, ואתה צריך את התקווה הזאת עכשיו כדי לאזור אומץ ולעזור לעצמך! >> והעזרה הזאת נקראת התאבדות. --הנה שיר של 3DG בשבילך: >> שיר נחמד. יש גם את "Hold On" של Good Charlotte. שירים נגד התאבדות תמיד יפים. אך לא תמיד צודקים. --תסתכל על זה ככה. יש לך פה בחורה שלמרות שזה יפתח לה פצעים ישנים, רוצה לעזור לך. תראה איזה מתוקה היא, תנצל את זה. תדבר איתה. אתה צריך את זה עכשיו. >> דיברתי איתה. היא לא עזרה. רק החמירה את המצב. --אל תתפתה להרוס חיים ברגע בגלל רגע קטן בחיים >> יפה. אהבתי את הכיאזם. הוא כמובן לא אומר הרבה בשבילי.

jiraiya13

New member
היי

אתה לא תעשה את זה יהיה מעפן בלעדייך לכל אחד יש חיים חרא אבל לא צריך להיתאבד! אני מאמינה בכך חחח.. נ.ב אף אחד לא צריך!

rofl1801

New member
תאמיני לי שיהיה יותר מעפן אם אשאר פה....

לכל אחד יש חיים חרא אבל לא צריך להיתאבד! >> באמת שאני לא מבין למה לא. אני מאמינה בכך חחח.. >> אבל אני לא. חחח... מצחיק, אה? נ.ב אף אחד לא צריך! >> לא צריך מה?

jiraiya13

New member
היי

לא צריך להרגיש רע או לרצות להיתאבד! במיוחד אתה! תאמין לי יש לי צרות ממש גרועות עכשיו אבל צריך להיתגבר ואתה תצליח! וכולם צריכים אותך ההורים שלך חברים שלך כל מי שבפורום אני :p אז חבל שתהרוס להם את ההרגשה הטובה להיות לידך!

rofl1801

New member
שאלות...

מה כל כך מיוחד בי? אם יש צרות יותר גרועות למה לצעוד לכיוונם? למה להתגבר? מי אמר שאצליח? אף אחד לא צריך אותי. ההפך, רוצים שכבר אסתלק מהחיים שלהם.

כשנמאס

הי אני שומע כמה נמאס לך, שאתה נאבק במחשבות האובדניות כבר כל כך הרבה זמן ופשוט עייף מהכל. רוצה לנוח. ואני יכול רק לנסות לדמיין כמה כאב יש מאחורי ההחלטה הזו, כי נשמע שעד עכשיו ניסית בכל הכוח להיאחז, למצוא דרך להתגבר על הקושי ועל הכאב, ונשמע שפשוט התייאשת..ורק המוות נראה פתרון..שרק שם תוכל באמת לנוח. אני בטח לא יכול להבטיח ש"יהיה בסדר", מכיוון שזה נורא קל להבטיח בלי כיסוי, בלי בכלל לדעת אפילו קצת ממה שעובר עליך..אבל אני יכול כן להגיד, אפילו לנסות לבקש, שתבוא לדבר איתנו בערב..כי נשמע שהכאב שבתוכך מייסר אותך ושאתה מתמודד איתו לבד לגמרי, שאתה מרגיש שאפילו המשפחה לא תומכת..ואני רוצה פשוט לתת לך מקום לבוא לדבר, לספר על הכאב, על העייפות מהחיים והרצון למות..אנחנו ננסה להבין, אולי טיפה לתמוך ברגעים הקשים האלו..ואולי אולי אפילו למצוא דרך לשאוב טיפה כוחות להתמודד הלאה. נחכה לך..
סה"ר

rofl1801

New member
יופי שמישהו מבין...

אכנס לצ'אט בסביבות שעה תשע וחצי.

בנאדם !

אל תדבר שטויות ! על כל דבר אפשר להתגבר ! לא צריך ללכת קיצוני ולפעול בצורה כ"כ קיצונית. תחשוב לפני שאתה עושה משהו, תחשוב מה זה יעשה לאנשים שאוהבים אותך, להורים שלך, למשפחה שלך. בלי שטויות !!!!!!!!!!
תוסיף אותי למסן [email protected]

rofl1801

New member
בתאדם!

"ואם תראיני כשוטה על מעשי, אין זאת כי רק עיני שוטה מצאו בי שטות" - אנטיגונה (אפסיודיון שני) לא על כל דבר אפשר להתגבר! קיצוניות זה מושג רלטיבי, אני לא קיצוני, את פשוט מתונה מידי. אני חושב לפני שאני עושה משהו, ויכול שזה בדיוק הבעיה. אף אחד לא אוהב, אהב או יאהב אותי. אני דמות שנואה. חוץ מזה, ברגע שאמות, כבר לא ישנה לי הכאב של אנשים אחרים. לא יהיו לי זכרונות, מחשבות, רגשות או קיום.

למעלה