מה הדרך הכי טובה לרפד

vizelon

New member
מה הדרך הכי טובה לרפד

תבנית (בצורת כיפה) כדי שהעוגה תחליק ממנה במהירות? ועוד שאלה- יש לי צבע מאכל ורוד. אני יצליח להגיע איתו לצבע אדום של חיפושית? (משום-מה לא ראיתי בחנויות צבע אדום. זה בכוונה?) תודה מ-
לכל העונות. ערב נפלא!!
 
ריפוד: לחתוך שני פסים של נייר אפיה

ולרפד בהם את התבנית בצורת X מצבע ורוד לא תגיעי לאדום, אך אדום בהחלט קיים, נסי להזמין. גם על מנת לקבל אדום יש להוסיף המון צבע לבצק.
 

לילית462

New member
לגבי ה X, לא הצליח לי ולכן ממליצה *

ממליצה לשים עוד שני פסים ולהפוך את ה X לככבית....
 

לילית462

New member
תשובות....

לגבי הריפוד - גזרי פסים של נייר אפיה, והניחי אותם בתוך הכיפה, כמובן שלשמן אותם מעט, את הפסים את מניחה בצורה שדומה לכוכבית.... כלומר מתחילה באיקס X וממשיכה ושמה פסים כדי שהכל יהיה מכוסה בנייר אפיה, את השוליים של הנייר משאירים בחוץ (לא יותא מיד ארוך אבל גם לא קצר מידי, כדי שאפשר יהיה למשוך בעדינות ולהוציא את העוגה. מכל הפטנטים, ויש הרבה, הפטנט של נייר אפיה תמיד, אבל תמיד עובד - כי הנייר מפריד ואין סיכוי שזה ידבק. אני מקווה שהרעיון של הכוכבית ברור. לגבי הצבע - אין סיכוי, גם עם אדום מאוד קשה להגיע לאדום חיפושית, את צריכה צבע אדום (ויש בחנויות, ראיתי אצל מר קייק לפני כמה ימים) גם כשתשתמשי באדום, זה יצא די ורדרד ולא ממש אדום, מה שאפשר לעשות הוא מלבד לצבוע את הבצק כרגיל, להוסיף עוד שכבת צבע עם מכחול. (ושוב אני מקווה שאני ברורה) בהצלחה
 
למעלה