מה הדרך הכי נכונה ?

• פותח הנושא jandi
  • פורסם בתאריך

jandi

New member
מה הדרך הכי נכונה ?

במידה ויש לי עסק פטור, מה אני צריך לעשות כדי להשיג לקוחות מה הדרך הכי טובה, אני מפרסם באופן עצמאי ללא תשלום כרגע, השאלה אם זה בכלל יביא לי לקוחות לעשות פרסום בתשלום ואם כן איזה מהם
דבר נוסף, האם חשבוניות הוצאות בתור פטור אני צריך להגיש למס הכנסה ואיך אני עושה את זה תודה

Simple Finance

New member
פרסום

ראשית, אין קשר בין תשלום ליעילות הפרסום.
אפשר לפרסם בחינם באופן יעיל, ואפשר לשלם הרבה כסף על פרסום שלא מביא תוצאות בכלל.
לא ציינת מהו התחום המקצועי שלך - לכל תחום יש מן הסתם ערוצים יותר יעילים ופחות יעילים.

jandi

New member
התחום

עיצוב אקססוריז, השאלה שלי האם פרסום בפייסבוק, האם פרסום בגוגל, בתשלום, איך עושים את זה.יש תחרות ענקית, מה עושים איך משיגים לקוחות, לעיתים לקוחות מתעניינים נפגשים כדי לרכוש ולמרות המחיר הזול מתחרטים בדעתם, מה עושים כדי לשכנע להציג את הדברים בצורה טובה.

Simple Finance

New member
שאלת מיליון הדולר

אין קיצורי דרך. לא סתם 90% מהעסקים לא מצליחים.
מנסים, לומדים, עושים טעויות, הולכים לכנסים, להרצאות, קוראים, מתייעצים, מנסים עוד פעם....בסוף לומדים לבד איפוא להתמקד.
אף אחד לא יעשה בשבילך את העבודה.
הכי חשוב לא לקחת סיכונים גדולים שעלולים להביא לנפילות שלא מתאוששים מהן.
בכל מקרה, לשאלות שלך אין תשובות מדעיות, ומי שיאמר לך אחרת הוא לא רציני.
לרוב האנשים שמציגים עצמם כמומחים להשגת לקוחות אין לקוחות...

jandi

New member
שאלה לגבי אימייל ללקוחות

קודם כל תודה,
לגבי מה שאתה אומר על מומחים אני מסכים איתך, הרבה פעמים למשל אני קורא כתבות של כל מיני
מומחים" שטוענים שיש להם הרבה לקוחות בתחומם שקרובים לשלי שאגב תחומים מאוד בעייתיים עם תחרות ענקית, והם טוענים למשל...
אחת הטענות שלהם היא שלא לקחת סכומים זולים מידי על ההתחלה או לעשות עבודות בחינם בזמן שאין לך נסיון כי ככה אתה לא "מעריך את עצמך" ככה הם קוראים לזה
הדבר הזה מטריד כי הוא יכול לגרום נזק לאנשים שאין להם נסיון, הרי איך תשיג לקוחות ואיך תרשים לקוחות בהתחלה שאין לך שום נסיון?
אז ההמלצה המטופשת הזאת יכולה לגרום לנזק ולהפסד לקוחות. אנשים מהססים אם לפתוח את הארנק ואם אין לך כישורי מכירה מהוללים ואתה סוג של מחונן מכירתי אז אין לך סיכוי בלי שתראה הוכחות בשטח לנסיון שלך,

רציתי לשאול בנוסף לגבי אימייל, אם נגיד יש לי חשבון ג'ימייל לעסק ואין לי את הכסף כרגע להוציא על אימייל עם סיומת שם חברה, האם זה נורא להשתמש באימייל הפרטי, והשאלה שלי אם נגיד השם של העסק שלי כבר נתפס על ידי מישהו בגימייל,
איזה שם כן מומלץ ...תודה

Simple Finance

New member
העלויות סימליות

כך שהשיקול הכלכלי כאן זניח.
בכל מקרה, לדעתי זה לא כזה קריטי, ואפשר להסתפק בג'ימייל. גם אם השם "נתפס" בוחרים שם דומה אחר שמתאים (למשל מוסיפים אות או מספר).

jandi

New member
תלוי למה אתה קורא זניח

כשאין הרבה הכנסות שום דבר לא זניח...
לגבי הג'ימייל, זה ממש קשה לבחור משהו שיהיה גם קצר וגם נעים, אני חושב שהרבה אנשים מוסיפים מספר לשם העסקי שלהם בגלל שהוא תפוס זה לא יפה ולא מרשים,
לי אישית זה מראה חוסר רצינות....לפחות תשקיע בבחירת שם זה המינימום שתוכל לעשות, אבל אשקרה זה קשה למצוא אחד שלא תפוס וגם מרשים בגימייל הזה

jandi

New member
שאלה לגבי גוגל פלוס

האם כדאי לפתוח גוגל פלוס לעסק מקומי אם אתה עובד מהבית או שלהשאיר את הגוגל פלוס הרגיל , כי זו במילא תיבה מיוחדת לעסק בגימייל , תודה

ofirnofir

New member
אני ממליץ לך על מנוי ניסיון במערכת הדיוור

הי, ראיתי ששאלת פה לגבי משלוח הודעות ללקוחות דרך ג'ימייל.
אני יכול להמליץ על מערכת דיוור אלקטרוני עם מנוי ניסיון:
זה מנוי שבו תוכל לשלוח 10 מיילים בחודש לכל נמען לרשימה של עד 200 נמענים. (מעבר ל- 200 זה כבר בתשלום)
מעבר להודעות דיוור תוכל ליצור דפי נחיתה וקוד QR בחינם וגם אלו יעזרו לך בשיווק

jandi

New member
אתה לא מציע לי אתה מפרסם, זה לא מתאים

נראה לי שבשלב שאני נמצא מספיק לי ג'ימייל תודה

maorsetton

New member
פרסום

היי,
חברתנו עוסקת בשיווק העסק בתחום הקופונים.
אנו נקיים עבורך מכרז עמלות על המוצרים/שירותים שאתה מציע למכירה ללא כל עלות מצידך.
בברכה,
מאור - 0522755126
bidonit.co.il

שאלה חשובה

אני שמח מאוד למצוא את הפורום הזה בשעת לילה מאוחרת כזו...
גם אני בשלבי הקמת עסק קטן להכנסה נוספת, אני עוד בשלב חבלי הלידה.
ולשאלתך, בענייני מס כדאי לפנות ליועץ מס או רואה חשבון לפחות להדרכה הראשונה, למרות שנדמה לי שעם ההדרכה האינטרנטית אתה תוכל לעשות זאת באופן עצמאי.
לגבי פרסום - הבנתי מאיש שיווק שיש מערכות כמו T-R00 שמאפשרות הפצת מסרים שיווקיים בכל מיני פלטפורמות. מאוד אשמח לנצל את הבמה לברר האם מישהו ניסה וממליץ או לא ממליץ.
תודה

eitanamit1

New member
אני עובד איתה כבר חודשיים

זה עוד לא מספיק זמן כדי לכתוב חוות דעת מנומקת, אבל אני יכול להגיד לך שהאפקטיביות שלה מאד מדידה כי אתה מקבל ממנה נתונים על כמה פתחו/ראו את המסר שלך. כמו כל מערכת, צריך לעבוד איתה חכם (למרות שהיא פשוטה לתפעול), אני מתכוון ברמה של איזה מסרים אתה משדר, ואני יכול להגיד על עצמי שבעזרת הסטטיסטיקה אני לומד טוב מאד מה מעניין אנשים ומה לא

פרסום

ממש קשה למצוא את הלקוחות שלך לבד אני מתעסקת בתחום הריהוט ו20% מהמכירות שלי הם אנשים שנכנסים לחנות פיזית ו80% אינטרנט אני עברתי הרבה מקדמי אתרים ועכשיו מצאתי חברה שיודעת מה היא עושה מרגישים שינוי. היתי משלמת לחברות קידום 1000 1700 אבל לא היא תוצאות עכשיו אני משלמת יותר אבל יש לי גם יותר לקוחות.
ובקשר לחשבונית הרואה חשבון שלך מטפל בזה אתה רק צריך להעביר לו.

jandi

New member
אפשר לדעתמה שם החנות שלך?ולהתרשם?

לגבי קידום האתרים, אני חושב שיש לי בעיה עם האתר, זה דבר שמצריך המון עבודה ומחשבה, עבדתי על האתר הזה חצי שנה וזה לא מספיק, התנועה לאתר מאוד נמוכה לדעתי לא קשור לקידום אתרים רק...
לקחת במקרה ייעוץ שיווקי? את יוצאת במבצעים ? אם כן איך את עושה את זה
תודה

seoproteam

New member
מקדם אתרים

אני מקדם אתרים מתחיל אם את רוצה אני מוכן לעזור בכמה טיפים(ללא תשלום) הרבה אתרים "עובדים פול גז בניוטרל"...קידום אתרים זה לא רק שיווק זה אופטימיזציה של אתר כל התכנים יכולים להיות טובים אבל בגלל בנייה לא נכונה הכול עומד תקוע...

jandi

New member
אשמח לכמה טיפים

אני יגיד לך מה הבעיה, הבעיה שהאתר שלי נעזב באמצע עבודה , מבחינתי הוא לא מושלם, הוא מוצר גמור אבל שם הרבה דברים שהייתי שמח לשפר,עכשיו אני צריך לשפר כל מיני דברים אבל אתה יודע כמה הוצאות זה לשלם למתכנת כמה אפשר לשלם ועוד לשלם..גם זה גם קידום, אז אני בבעיה מסוימת, שילמתי כבר העלתי אתר ואני לא שלם איתו ואני לא יכול גם לשנות אותו, אלו דברים מאוד חשובים שאני מקווה שהרבה אחרים ילמדו מהנסיון המר שלי, בכל אופן אשמח לכמה טיפים אמיתיים ומועילים במסרים אם תוכל אני אודה לך , אין לי כרגע סכומים להוציא

seoproteam

New member
מקדם אתרים

גם לבעיות של תכנות יש פתרון....אני לא מצליח לחשוב מה כל כך גרוע באתר שלך שאתה לא מרוצה ממנו אבל בכל מקרה אם האתר שלך ברשת השמח לראות או תסביר בגדול מה הבעיה כי בתחום הזה יש כל כך הרבה חוקים וקווים אדומים שאסור לעבור.
זה המייל שלי:[email protected] אם אני יכול לפתור לך כמה בעיות אז בכיף!!

למעלה